torstai 24. joulukuuta 2020

Kauneusbloggaajien Joulukalenteri 2020: Jouluaatto

 

Valkoinen maa, lunta sataa
Tässä mä seison takki auki taas
Tämä vuosi joitain suosi enemmän
Valkoinen maa, antaa sataa
Tahtoisin päästä sua halaamaan
Tänä vuonna tämän joulun kanssas jaan
 
(c) Haloo Helsinki - Joulun Kanssas Jaan 

Näiden jouluisten sanojen myötä Huulipunamania toivottaa jokaiselle ihanaa, rauhallista ja rentouttavaa joulun aikaa. Kiitos tästä vuodesta, ja palataan viimeistään ensi vuonna asiaan!
 sunnuntai 20. joulukuuta 2020

Kauneusbloggaajien joulukalenteri 2020: Kosmetiikkajoulukalenterit - luukut 1-12!

Hienon bannerin teki tänäkin vuonna HANNAMARIA
 

Moikka!

Joulu on jo ihan nurkan takana, aivan ihana juttu. Koko syksy on mennyt toodella nopeasti ainakin täällä päässä - uusi työpaikka elokuun lopussa (vihdoin ja viimein, ehdin olla lähestulkoon vuoden työttömänä kuitenkin), aloitin heppailuhommat uudelleen, sen semmoista. Mun vuoden kohokohtia on aina joulu, rakastan kaikkea jota siihen liittyy ja tänä vuonna entistä enemmän - omat vanhempani ovat vallitsevan tilanteen takia pitkästä aikaa Suomessa joulun ja vietän sen heidän luonaan meidän perinteisiä jouluruokia syöden ja lapsuudenkodissa ajasta nauttien. Mieheni lähtee mahdollisesti omien iäkkäiden vanhempiensa luokse Satakuntaan, elleivät rajoitukset mene siihen pisteeseen ettei sinne kannata lähteä. Katsotaan.

Mutta asiaan - tämän joulun luukku (kuten viime vuonnakin) käsittelee yhtä ihanaa jouluperinnettä - nimittäin kosmetiikkajoulukalentereita! Tänä vuonna mun kalenterit olivat Lykolta, TwistBe:ltä ja Skincitylta. Lykon kalenteri taisi olla hinnaltaan 59e, Skincityn kalenteri oli 139e ja TwistBe taisi olla 179e. TwistBe ja Skincity ovat täynnä luonnonkosmetiikkaa ja lähinnä siis ihon- ja vartalon sekä hiustenhoitoa, Lykolta tulee myös värikosmetiikkaa (tai näin ainakin olin jostain lukevinani). On tietysti helpompi miellyttää isoa joukkoa ihmisiä kun joukossa on useimmille sopivia tuotteita.

Lasken postauksen loppuun kaikkien tuotteiden arvon niiden pakkauskoon perusteella, niin nähdään miten hyvin kalenterit tarjoavat rahalle vastinetta.

Kuva (c) LykoKuva (c) SkincityTwistBe joulukalenteri 2020
TwistBe joulukalenteri oli todella nätisti käsinpakattu


Ajattelin että käydään nyt läpi ensimmäiset puolikkaat kalenterien annista, ja joulun jälkeen sitten luukut 13-24. Laitan jokaisen päivän tuotteisiin linkit ja tiedon täysikokoisen tuotteen hinnasta. Linkit eivät ole affiliate-linkkejä enkä hyödy niiden klikkailusta tai niiden kautta tehdyistä ostoksista.


1.12

Joulukuun eka, tästä se lähtee! Lykon kalenterista paljastui kiva yllätys - Dermalogican Precleanse Balm (10ml). Tykkään merkin Precleanse-puhdistusöljystä tosi paljon ja olen tätä halunnut pitkään kokeilla, joten tämä oli erinomainen! Skincitylta paljastui mulle ihan uusi merkki, Dr. Barbara Sturm ja tuote oli Glow Drops (10ml), joka nimestään huolimatta ei ole highlighter vaan heleyttävä seerumi. TwistBe:n kalenterin aloitti Nourish Londonin Balance Detoxifying Cleanser täysikokoisena. Putsareita ja seerumeita tässä taloudessa kyllä käytetään, joten kaikenkaikkiaan hyvä ensimmäinen luukku jokaiselta!

Dermalogica Precleanse Balm / Lyko ovh 46,50e / 90ml

Dr. Barbara Sturm Glow Drops / Skincity ovh 140e / 30ml

Nourish London Balance Detoxifying Cleanser / TwistBe ovh 22.90e / 100ml2.12

Tokat luukut pitivät sisällään varsin kivoja juttuja! TwistBe:n kalenterista paljastui Bybi Beautyn Swipe Clean-puhdistusöljy (30ml), Skincitylta Codagen klassikkotuote, The Oil (10ml), jota voi käyttää tarpeen mukaan niin vartalolle, kasvojen iholle kuin hiuksiinkin. Tämä tuoksuu ihanalta! Lykon kalenterista paljastui Maria Åkerbergin Papaya Peeling-kuorintatuote (30ml).

Bybi Beauty Swipe Clean Cleansing Oil / TwistBe ovh 13,90e / 30ml

Maria Åkerberg Papaya Peeling / Lyko ovh 6,90e / 30ml

Codage L'Huile The Oil / Skincity ovh 49e / 100ml3.12

Kolmas päivä! Ja tasan 3 viikkoa jouluaattoon! Tapu Tapun kasvokinnas ilmestyi TwistBe:n pussukasta. Tämä ei varmaankaan jää omaan käyttöön - en osaa oikein tällaisia käyttää jostain syystä. Mutta eiköhän tälle ottaja löydy! Lykolta paljastui Glow Boost by Lyko Hydrogel Sheet Mask ja Skincityltä erittäin mielenkiintoinen 15ml Regenerating Cleanser (paljon tullut muuten putsareita tässä :D) merkiltä nimeltä Tata Harper.

Pakko muuten kehua sekä TwistBe:n että Skincityn asiakaspalvelua - olen laittanut joka päivä Instagramiin Storyihin kuvat kalenterisaalista, ja molemmista kommentoidaan päivittäin näihin ja kysytään mitä olen tykännyt tuotteista yms. Ja auttoivathan he siinäkin, kun Skincityn kalenterin saapuessa olivat sen 6 ekaa luukkua sotkeutuneet keskenään ja pudonneet pussukoistaan - he laittoivat minulle viestinä kuvan siitä mikä kuuluu mihinkin ja vielä niin että tuotteet oli kääritty silkkipaperiin ettei niistä nähnyt mikä tuote on kyseessä, ja näin sain luukut 1-6 järjestykseen helposti. Ihan superia!

Tapu Tapu Kasvokinnas / TwistBe ovh 6,90e

Tata Harper Regenerating Cleanser / Skincity ovh 87e / 125ml

Glow Boost by Lyko Hydrogel Face Mask Golden / Lyko ovh 4,90e4.12

Neljännen päivän luukuista kuoriutuivat Dermaceuticin Turn Over Stimulating Night Cream (15ml). Tämä merkki on ihan uusi mulle, mutta yövoiteita kyllä kuluu. Tämä tuli Skincitylta. TwistBe:ltä putkahti Eco By Sonyan (tämäkin mulle ihan tuntematon merkki) täysikokoinen Face Tan Water eli naamanrusketusvesi (100ml). Tämäkään tuskin jää mun käyttöön, olen niin huono itseruskettavien kanssa, mutta tällekin löytynee kyllä ottajia. Lykolta tuli hyvinkin käyttis (täysikokoinen) Silky Eyeshadow Estelle & Thildiltä, sävy oli ruskea matta Walnut. Erinomainen arkisävy, ja pigmenttiä tuntui olevan oikein kivasti.

Estelle & Thild Biomineral Silky Eyeshadow "Walnut" / Lyko ovh 15,90e

Eco By Sonya Face Tan Water / TwistBe ovh 42e / 100ml

5.12

Melkein jo itsenäisyyspäivä! Tämän lauantain luukuista paljastuivat Foodinin Suklaavadelmat, Ritualsin The Rituals of Sakura Body Cream (joka muuten tulee joka. ikinen. vuosi jostain kalenterista..) sekä minulle ihan uuden merkin Instytutumin A-Superpacked X-Strength Retinol Serum (10ml). En ollut juurikaan innostunut syötävistä, haluan kalentereistani mieluiten kosmetiikkaa, eikä tuo iänikuinen Ritualskaan oikein sytyttänyt.. mutta näitä päiviä aina välillä tulee, ja tämä on oikeastaan so far ainoa ei-niin-innostava luukku. Seerumi sensijaan kiinnostaa kovasti, ja antiaging-tuotteetkin kiinnostaa pikkuhiljaa enemmän ja enemmän iän karttuessa.

6.12

Hyvää itsenäisyyspäivää! Tämän juhlapäivän (jota kyllä vietittiin ihan omituisesti, kun ei tullut normaaleja Linnan Juhlia..) luukuista avautuivat seuraavat tuotteet: Lykolta James Readin Gradual Tan Face Mist (30ml) jota olen pullollisen joskus käyttänyt - tykkään näistä rusketusvesistä enemmän suihkemuodossa. Tämä saattaa silti lähteä eteenpäin vielä, en ole ihan päättänyt. Skincitylta tuli ilahduttavasti heidän omaa sarjaansa oleva stick-muotoinen kahvikuorinta kasvoille. TwistBe:llä olikin tuplaluukku, sieltä löytyi Nuori-merkin Vital Eye Crram (3ml) sekä Supreme Moisture Mask (5ml). Tämä on mulle myöskin ihan uusi merkki, joten erittäin kiva päästä kokeilemaan! Tykkäsin erityisesti siitä että kombo sisälsi sy-voiteen, pidän niiden kokeilemisesta paljon.
7.12

Päivä nro 7 pitikin sisällään vain täysikokoisia (tai no Maria Åkerberg voidaan ehkä laskea travel size-kokoiseksi, siitä kun myydään vielä isompaakin mallia) tuotteita, jes! Lykolta UD:n ikoninen All Nighter Setting Spray josta pidän kovasti ja tämä jääkin back up-tuotteeksi, kunhan ensin käytän aukiolevia kiinnityssuihkeita pois. Viimeksi Maria Åkerberg tuli Lykolta, mutta tällä kertaa se paljastui Skincityn kalenterista ja on kuorinnan sijaan käsivoide (100ml). Itselläni on varsinkin talvisin kädet aina kuivat, joten käyttöön tulee jos tuoksu on vaan sellainen mitä herkkä hajuaistini kestää (en ole siis hajusteherkkä, mutta sanoisin että olen hyvin opinionated siinä mitkä tuoksut on hyviä ja mitkä ei :D). Kävinpä nyt avaamassa tuon tuubin ja se ei tunnu tuoksuvan juuri miltään, mikä on aivan hyvä. Tuubissa kun lukee Calendula, ja ainakin Lidlin vastaavalla kasvilla terästetty tuotelinja tuoksui ihan kamalalta.. TwistBeltä ilmaantui jo toinen Nourish Londonin tuote, tällä kertaa Antioxidant Peptide Mist eli kasvosuihke joka kertoo olevansa seeruminkaltainen kasvovesi - käyttänen tätä siis kasvoveden tavoin ja länttään vielä seerumin päälle ennen kosteusvoidetta ja/tai öljyä.8.12

Eilen tuli täysikokoisia tuotteita - tänä päivänä sitten niiden vastakohtia :D TwistBe on ihastunut nyt tähän Nourish Londoniin, sillä nyt tuli pikkuruinen pullo Protect Replenishing Peptide Serumia (5ml).. Nyt muuten kun ajattelen niin tähän mennessä on tullut merkiltä putsari, kasvovesi ja nyt seerumi - onko vielä odotettavissa kosteusvoidetta ja sy-voidetta? Ei sillä että se haittaisi, merkin tuotteet on mulle pääosin ihan uusia tuttavuuksia ja niitä on aina kiva kokeilla. Lykolta tupsahti OGX:n Argan Oil of Morocco Shampoo (88,7ml), jota olen joskus käyttänyt enkä juurikaan ihastunut, mutta hiuksissani on nyt taas tuore permis ja ne kaipaavat paljon kosteutta joten annan tottakai tälle uuden mahdollisuuden. Skincity tarjoili Paula's Choicelta 10% Azelaic Acid Boosterin joka lupaa olla varsinainen monitoimituote: kirkastaa ja tasoittaa ihonsävyä, hoitaa sitkeitä epäpuhtauksia ja rauhoittaa ihoärsytyksiä, ja vaikka mitä muuta. Kuulostaa mun herkälle iholle erittäin hyvältä vaikka täsmähoitona alueelle johon mulla eniten epäpuhtauksia tulee (hormoniosasto eli leuan alue). Tämän, kuten muiden happotuotteiden kanssa, pitää muistaa päiväsaikaan aurinkosuoja käytön aikana.9.12

Eilisen shampoon kaveriksi Lykolta tuli hoitoaine, samaa sarjaa ja samankokoisena (88,7ml). Meillä kun on molemmilla pitkät hiukset (miehellä ja minulla) niin hiustuotteita kuluu ja varmasti nämäkin pääsevät käyttöön pikapuoliin. Skincitylla olikin tuplaluukku ja sieltä paljastuivat NMF Hydrating Body Mist (50ml) sekä ihana Luminous Licorice Toner (50ml) jonka itseasiassa tilasin ihan samankokoisena jokin aika sitten testiin.. No, jos tähän ihastun niin onpahan back up olemassa! Olen kuullut tästä vain hyviä asioita joten innolla odotan testaamista. TwistBe:n luukku oli isokokoinen ja sieltä tulikin täysikokoinen Olivia Kleinin Balance Cream jonka kerrotaan sopivan herkälle, helposti punoittavalle ja kosteutta kaipaavalle iholle (hello, it's me!). Olen käyttänyt yhden pullon saman merkin Vitamin Creamia sekä Hydra Serumia, joten tämä oli ihana yllätys ja tulee varmasti käyttöön. Tämän pitäisi olla täyteläinen mutta silti hyvin imeytyvä, ja luulen että käytän tätä enimmäkseen yövoiteena kunhan talvi tästä väistyy. Talvella ihoni kun kaipaa jytyjä kosteutustehoja.10.12

Kymmenennen päivän luukuista paljastui tuotteita, joista en ollut superinnostunut ensinäkemältä mutta eivätköhän ne käyttöön suurilta osin ainakin päädy. Lykolta tuli K-Beauty Secretsin Tea Tree Restoring Mud Mask, ja käytän pääosin kangasnaamioita enkä näitä levitettäviä, mutta eiköhän tämäkin tule käytettyä (kirjoitushetkellä juuri Originsin Turmeric-naamio kasvoilla..). Skincity lahjoitti tämän päivän luukussa Joanna Vargasin (tämäkin mulle uusi merkki!) Cloud Bar-saippuapalan joka kertoo sopivansa herkälle iholle päivittäiseen puhdistukseen ja kuorivansa myös hyvin hyvin hennosti ihoa. Olen toistaiseksi hyvin huono käyttämään näitä palasaippuoita, mutta ostin kyllä niille jo hienon alustan joten jossain vaiheessa otan härkää sarvista ja alan niitä käyttämään - muutamia kun on jo erinäköisistä pr-pakkauksista ynnä muista kokoelmaan eksynyt. TwistBe:ltä tuli sitten Apeiron Natural Care:n (tämäkin merkki tuntematon) Wildrose Organic Oil (täysi koko 75ml). Tätä voi siis käyttää Codagen öljyn tapaan ilmeisesti niin hiuksiin, vartalolle kuin kasvoillekin, lisäksi myös hierontaöljynä. Tämä villiruusu lupaa tasapainottaa ja ylläpitää ihon kosteustasapainoa. En juurikaan perusta ruusun tuoksusta, mutta tämä ei onneksi juurikaan tuoksu ruusulle vaan tuoksu on hennon kukkainen. Siitä plussaa!11.12

Yhdestoista päivä oli perjantai, ja perjantaita sulostuttamaan kalenterista paljastuivat Lykon Nailpolish Remover (tämä on sellainen, jossa purkin sisällä on itse aineen lisäksi sellainen sieni, eli sinne vaan tungetaan sormi sisään ja hierotaan ympäröivään sieneen kynttä jonka pitäisi sitten irrottaa tujummatkin glitterlakat) ja hyvälle kynsilakanpoistoaineelle on aina käyttöä, varsinkin nyt kun mulla ei pitkään aikaan ole rakennekynsiä enää ollut. Skincitylta tuli Dr. Baborin Enzyme Peeling Balm, eli entsyymikuorinta (20ml). TwistBe:ltä tuli erittäin mielenkiintoinen tuote (tai oikeastaan mielenkiintoinen merkki), eli Antipodesin Avocado Pear Nourishing Night Cream (15ml). En ole Antipodesin tuotteita vielä itse kokeillutkaan, mutta kuullut merkistä kyllä, joten innolla testailen. 12.12

Sitten viedäänkin viimeistä tämän postauksen osalta! Lykon pussista ilmaantui Ardellin Wispies-irtoripset, ja pakkauksessa on mukana myös liima. En käytä kovinkaan usein irtoripsiä, mutta on näitä muutamat hyvä olla jemmassa jos mieliteko iskee. TwistBe ilahdutti täysikokoisella Essen Cocoa Exfoliator-kuorinnalla - Esse on tuttu merkki nimenä mutta juurikaan en ole heidän tuotteitaan vielä kokeillut. Ehkä jokin seerumi tai voide olisi ollut mieluisampi, näitä kuorintoja kun tulee oikealta ja vasemmalta mutta tällä mennään. Tämän pitäisi tuoksua kuulemma aivan suklaalta! 
Skincitylla olikin tuplat tuotteita - tällä kertaa Make P:Remin Cleansing Water Oil (jota voi käyttää silmämeikinpoistoaineen tavoin tai esimerkiksi kaksoispuhdistuksen ekana putsarina - valitsen itse tämän jälkimmäisen tavan) ja Safe Me. Relief Moisture Green Ampoule (10ml) jota voi siis käyttää seerumin/boosterin tavoin ja joka lupaa kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Molemmat tulee varmasti käyttöön! Emmin ensin vähän tuon öljyputsarin kanssa, kun ajattelin että sitä pitää käyttää juurikin silmämeikinpoistoaineen tavoin, mutta luin sitten että toimii myös ihan emulgoitavana putsarina joten hyvä hyvä.

Sellainen setti tuotteita ekoista kahdestatoista luukusta! Mitäs te tykkäsitte?
Olen ehdottoman tyytyväinen kaikkiin kalenterivalintoihini toistaiseksi, ja uskon että ne lunastavat lupauksensa myös kalenterien loppupuoliskolla. Palataan aiheeseen joulun jälkeen, ja käydään läpi luukut 13-24 (tai 25 Skincityn tapauksessa).

Laskin vielä kaikkien tuotteiden arvon yhteen niiden millikokojen ja ovh-hintojen perusteella per kalenteri, ja näin ne jakautuivat:

Lyko (ostohinta 59e) = 98,49e
Skincity (ostohinta 139e) = 226,26e
TwistBe (ostohinta 179e) = 240,88e

Eli jo nyt kalenterin hankintahintaan nähden on tullut tuotteita jotka arvoltaan ovat runsaasti enemmän jokaisessa kalenterissa, ja vielä puolet jäljellä! Mihin lukuihin sitä tässä vielä päästäänkään!


Tässä vielä lista kaikista osallistujista, josta voi tsekata jo valmiiksi vaikka huomisen avautuvan luukun:

1.12 Charlotta Eve

2.12 Dioriina

3.12 Maria Glow

4.12 Laura Loukola

5.12 HANNAMARIA

6.12 Keyword: Love

7.12 Blinger Shimmer

8.12 Miss Aria

9.12 Strokes Of Color

10.12 Dioriina

11.12 Beauty By Ida M 

12.12 Glitteriaddikti

13.12 Glitz & Glam

14.12 HANNAMARIA

15.12 Viilankantolupa

16.12 Purkkisirkus

17.12 Smart Girl Code

18.12 Mizz Annie

19.12 Gingerbiscuit

20.12 Huulipunamania

21.12 Nena Sofia's

22.12 Beauty Highlights

23.12 HennaV

24.12 Jouluaattona luukku avautuu jokaisessa osallistuvassa blogissa!sunnuntai 29. marraskuuta 2020

Kauneusbloggaajien Joulukalenteri 2020


 

Se on täällä taas! Nimittäin jo perinteeksi muodostunut Kauneusbloggaajien Joulukalenteri. Huulipunamania taitaa olla mukana kolmatta kertaa - ja niin on paljon muitakin mahtavia bloggaajia ja tilejä Instagramin puolelta. Joissakin blogeissa aukeaa kaksi erillistä luukkua - tiedon löydät allaolevasta listasta.

Luukut aukeavat jokaisessa osallistuvassa blogissa noin klo 6 aamulla, ja jokaisesta osallistuvasta blogista löydät aina myös linkin seuraavan päivän aukeavaan luukkuun. Teemana on jotakin jouluisaa, joten nyt kaikki porukalla virittäytymään joulutunnelmiin <3

Tästä listasta löydät osallistujat päiväjärjestyksessä - Huulipunamanian luukku avautuu 20.12.


1.12 Charlotta Eve

2.12 Dioriina

3.12 Maria Glow

4.12 Laura Loukola

5.12 HANNAMARIA

6.12 Keyword: Love

7.12 Blinger Shimmer

8.12 Miss Aria

9.12 Strokes Of Color

10.12 Dioriina

11.12 Beauty By Ida M 

12.12 Glitteriaddikti

13.12 Glitz & Glam

14.12 HANNAMARIA

15.12 Viilankantolupa

16.12 Purkkisirkus

17.12 Smart Girl Code

18.12 Mizz Annie

19.12 Gingerbiscuit

20.12 Huulipunamania

21.12 Nena Sofia's

22.12 Beauty Highlights

23.12 HennaV

24.12 LUUKKU AVAUTUU JOKAISESSA OSALLISTUVASSA BLOGISSA - IHANAA JOULUA!

perjantai 30. lokakuuta 2020

UCANBE - laadukasta kosmetiikkaa AliExpressistä?
Minä, kuten varmaan monet teistäkin, eivät käytännössä tilaa kosmetiikkaa Aliexpressistä, Wishista tai eBayn kiinalaisilta myyjiltä. Ne ovat erittäin usein feikkituotteita, täynnä ties mitä moskaa, ja suosittelenkin miettimään ainakin viidesti sellaisten tilailua.

No, nyt kuitenkin joku seuraamistani tubettajista (mahdollisesti Makemeupmissa) esitteli kanavallaan näitä UCANBE:n paletteja, joita saa tilattua joko merkin omilta sivuilta tai Aliexpressistä (huom! luottaisin vain merkin viralliseen myyntitiliin) ja ovat siis suoraan Kiinasta. Pigmentin kehuttiin olevan hyvä ja niin matta- kuin shimmersävyt laadukkaita, hinnan ollessa kuitenkin perinteistä kiinanmeikkien tasoa (Alissa hintaa per paletti on n. 4,50 dollaria, merkin omilla sivuilla 9.99$).

Merkki tekee paljon dupe-paletteja (eli hyvin lähellä alkuperäistä olevia kopioita) joka ei oikeastaan ihmetytä, niille on paljon kysyntää ja niitähän tekevät muutkin kuin "kiinamyyjät" (esim. Alter Ego) eikä niiden kanssa tarvitse pelätä levittävänsä luomilleen rotanmyrkkyä tai asbestia. Paljon on myös ihan muita kuin dupeja, muun muassa nämä 15 sävyn Sweet Party-paletit joita on näiden kolmen lisäksi pari muutakin. Lisäksi löytyy montakymmentä eri sävyä sisältäviä paletteja, kasvopaletteja, highlightereita.. tosi paljon kaikkea kivannäköistä joita tekisi mieli kotiuttaa!

Mun silmää eniten näistä Sweet Party-paleteista miellyttivät nämä kolme; hyvin paljon Urban Decayn Honey-palettia muistuttava My Honey, pelkkiä mattasävyjä sisältävä Light Chocolate sekä kivoja, roosaisia nudesävyjä sisältävä Pink Mojito. Seuraavassa swatcheja ja muita mietintöjä näistä kivoista pikkupaleteista!Kuten jo yllä sanoin, My Honeysta tulee ainakin allekirjoittaneelle tosi vahvat Urban Decayn Honey-palettivibat. Tässä on laatu kohdallaan, shimmerit on todella pehmeitä ja pigmenttisiä, mattasävyissä ei juurikaan kickbackia ja ne tuntuvat käyttäytyvän ainakin swatchatessa tasalaatuisesti. Pysyttelen varmaan aika lailla näissä neutraaleissa sävyissä - kirkkaankeltainen (joka on muuten haastava sävy löytää hyvälaatuisena!) ei ehkä ole ihan mun väri kuitenkaan.Tämän pelkkiä mattasävyjä sisältävän Light Chocolate-paletin ylimmäinen rivi ei suostunut swatchaamaan juuri lainkaan, sävyt olivat aika vaaleita ja eivät siksi oikein hypähdä silmille mun ihonsävylle swatchattuna. Kaksi muuta riviä käyttäytyivät erinomaisen kiltisti ja näissä, kuten edellisessäkin paletissa, on hyvin vähän kickbackia (eli sivellin ei nappaa järkyttävää määrää luomiväriä mukaansa jota sitten pitää kopautella pois, ja yleensä se sotkee paletinkin samalla) ja koska mulla ei montaakaan kokomattaista palettia ole, solahtaa tämä mun kokoelmaan varsin näpsäkästi.Call me boring, mutta tämä Pink Mojito on ehdottomasti mun lemppari näistä kolmesta. Mattasävyt great, shimmerit excellent, värimaailma kymppiplus! Tätä suosittelen ihan ehdottomasti kaikille, joille nämä sävyt putoavat ja haluavat kokeilla jotain uutta ja edullista. Etenkin ylimmän rivin kullanhohtoiset shimmerit oikein huutelevat päästä nopeisiin arkiaamun meikkeihin osaseksi.

Miltäs nämä teidän silmään vaikuttavat? Uskaltaisitko tilata? Mä taidan mennä tutkimaan mitä muita paletteja, esimerkiksi poskipuna tai highlighter-sellaisia, löytyy ja tilata mahdollisesti testiin.

Ihanaa viikonloppua, huomiselle rauhallista pyhäinpäivää ja Happy Halloween!


lauantai 3. lokakuuta 2020

Syys-lokakuun suosikkeja!


Moikka!

Hetkinen on taas kulunut viime kerrasta, mutta on siihen jotain valideja syitäkin: Fiona, pennut ja niihin liittyneet pienet kriisit, uusi työpaikka (tai oikeastaan kaksi), uusi vuokrahevonen.. Ne ovat täyttäneet päiviä tehokkaasti viime aikoina, mutta nyt ajattelin kertoa teille vähän tämän syksyn suosikeistani. Olen kaikkia näitä käyttänyt jo jonkin aikaa (ja luonnollisesti pidän niistä kovasti), ja mukana on monia eri tuotetyyppejä, hiustenhoidosta meikkeihin.

Kuvat voisivat olla paremmat, mutta nyt ei motivaatio riittänyt kuvailemiseen vaan halusin päästä kirjoittamaan :D Yhtä tuotetta lukuunottamatta tuotteet ovat itse ostettuja. Pr-tuotteen merkkaan *:lla. Linkit eivät olle affiliate-linkkejä enkä hyödy niiden klikkailusta.


Kesän keskivaiheilla sain Lookfantasticilta You Glow Girl-tuotesetin jossa yhtenä tuotteena oli tämä Grow Gorgeousin Intense Thickening Conditioner*. Tämän tuoksu on oikeastaan aika kamala, kuin 70-luvun miesten hajusteet, mutta se hoitaa hiuksia hyvin ja jättää ne sileiksi eikä myöskään lätsäytä. Muuta tuuheuttavaa vaikutusta en ole kylläkään huomannut. Tätä saa edelleen Lookfantasticilta, hintaan 20,45e.

Mun ainoa kuukausiboksi on tällä hetkellä Facetoryn 7 Lux, jossa tulee 7 sheetmaskia ja yleensä yksi lisätuote kerran kuukaudessa, ja muistaakseni tämä Leegeehaamin Life Pure Cleansing Oil-puhdistusöljy on sieltä tupsahtanut. Otin tämän käyttöön Hada Labon hyaluronihappo-putsariöljyn loputtua, ja olen tykännyt tästä kovasti. Tuoksu on mieto ja muistuttaa MAC:n puhdistusöljyn hieman kanelipullamaista tuoksua. Puhdistaa tehokkaasti ja huuhtoutuu kasvoilta vaivatta. Suuri suositus! Skincity taitaa myydä tätä, mutta ilmeisesti merkin nimi on vaihtunut. Pullo ja logo näyttää kuitenkin samalta, hintaa 24,80e.

The Saemin Healing Tea Garden Green Tea Cleansing Water valikoitui seuraavaksi misellivedeksi (tai puhdistusvedeksi, mitä nämä korealaiset ovat ollen hieman hoitavampia kuin länkkäri-misellit) ja tämä on ollut oikein hyvä. Tuoksua ei juurikaan ole (eikä haittaa, vihreän teen tuoksu ei ole suosikkejani) ja on tehokas. Suuret suosittelut myös tälle, pullokin on mukavan kokoinen ja kestää hyvän aikaa. YesStylestä tämä 300ml pullo näyttää kustantavan edulliset 13,60e.

Ihastuin oikeastaan vasta aika myöhässä tähän Gerard Cosmeticsin Slay All Day Coconut-meikinkiinnityssuihkeeseen (Beautybaylla, hintaa 17,75e) - olen omistanut sen jo hyvän aikaa mutta nyt olen käyttänyt sitä enemmän ja huomannut sen pitävän meikin todella hyvin paikallaan päivän aikana...


...etenkin jos sen parittaa tämän Maybelline Superstayn kanssa. Erittäin jeppis yhdistelmä. En nyt tiedä tuosta 24h kestosta, mutta hyvä kesto joka tapauksessa. Maybelline on peittävä, muttei maskimainen, kunhan kohtuudella käyttää. Tykkään! Tätä saa mistä tahansa marketista joka Maybellinea myy.

ElishaCoyn My Balance Mistin ideana on siis suihkuttaa tätä heti putsauksen jälkeen kasvoille, tämä on lievästi happoinen ja palauttaa ihon ph-tasapainon pesun jälkeen niin että iho on vastaanottavainen hoitotuotteille. Erittäin helppo käyttää ja olen pitänyt kovasti!

Näistä vähiten aikaa käytössä on ollut tuo Lumenen Ajaton-sarjan Pressed Serum. Periaatteessa siis voidemaisessa muodossa olevaa seerumia, vähän paksumpaa kuin mitä seerumit useimmiten ovat. Tuoksu on mukava, mieto mutta sen kuitenkin haistaa. Iho tuntuu tästä pitävän, kosteuttaa ja ravitsee tarpeeksi. Tämän saatavuus on erinomainen, varmasti joka paikka joka Lumenea myy, myy myös tätä, mutta edullisimman hinnan täysikokoiselle purkille löysin Bangerheadilta (31,42e).

Bohon Compact Foundation on siis purkkimuodossa oleva luonnonkosmetiikan meikkivoide, josta olen pitänyt kovasti heti siitä asti kun sen 4Organic Storesta tilasin, silloin oli muistaakseni tarjous kaikista Bohon tuotteista -20% tai vastaavaa, kotiutin tämän ja suositun peitepuikon silmänalusille. Anyway, tällä saa erittäin luonnollisen ja ohuen pohjan jossa kuitenkin keskitasoisesti peittoa. Tämä näyttää purkissa tosi tummalta (mulla on sävy 02 Beige Clair) mutta sulautuu kasvoilla oikein sopivaksi. Kannattaa kokeilla, jos et ole löytänyt omaasi luonnonkosmetiikan meikkivoiteista tai etsit muuten vaan luonnollista ja ohutta lopputulosta. Lisäksi tämä on valmistettu Italiassa, kiva kun tuote valmistetaan Euroopassa. Hintaa 4Organic Storessa 16e.

Mitkäs on olleet teidän syksyn suosikkituotteita?

sunnuntai 6. syyskuuta 2020

Boxy PopUp ostokset

 


Pistin Boxycharmin tilauksen hetkeksi tauolle, sillä Shipiton kulut ovat nykyään tosi isot ja muutoinkin työttömänä halusin säästää vähiä rahoja muuhun. Nyt olen muuten taas töissä, joten on vähän enemmän rahaa käyttää harrastukseeni kosmetiikkaan, kivaa!

Nämä ostokset tein Boxyn PopUpista silloin kun vielä jäsen olin, ja teinkin omasta mielestä tosi kivoja löytöjä. Nämä olivat matkalla Jenkeistä tänne Vantaalle reilusti yli kuukauden ja olinkin jo hieman menettänyt toivoani siitä että nämä ikinä saapuisivat, mutta tulivatkin sitten eilen, jee! En nimittäin tällä kertaa maksanut paketille seurantaa vaan otin halvimman Airmail-postituksen, ja ajattelin jo että se puraisee nyt takapuoleen paketin hukkumisen muodossa... Onneksi ei!

Tilaukseni käsittää lähinnä meikkejä, mutta myös sivellinsetin ja yhden ihonhoitojutun. Käydäänpä sitten asiaan!


Laitan tuotteiden ostohinnat, sekä myös normaalihinnan jos tuotetta vielä jossain myynnissä on.

Opulent Beautyn kolmen siveltimen setti käsittää puuteri-, flat buffer- sekä bullet-muotoisen siveltimen esimerkiksi peitevoiteen kiinnitykseen tai vaikka highlighterille. Tämä setti kustansi 4 dollaria, löysin näitä vielä valmistajan sivulta 40 dollarin hintaan eli alea oli 90%! Harjakset ovat synteettisiä ja tuntuvat hyvin pehmeiltä, katsellaan. Tämä ei ollut minkään sortin tarvehankinta vaan täysin ostoskoria täyttämään, mutta siveltimiähän tarvitsee aina.. eikös?Nämä onkin jännät, Nion Beautyn Opus Renew-silmänalusnaamiot, tällaiset silikoni-patchit jotkapa ovat vielä useampaan käyttökertaan, ne pitää vain huuhdella käytön jälkeen. En ole täysin vielä perillä toimintatavasta ja vaikuttavista aineista, mutta jotain tekemistä näillä on negatiivisten ionien kanssa ja lupaavat auttaa tummien silmänalusten, arpien ja ihon epäpuhtauksien kanssa. Normihinta 13 dollaria ja yhdessä pakkauksessa 3 paria liuskoja, PopUp-hinta oli $4.
Olen tosi pitkään halunnut kokeilla Stilan nestemäisiä punia, sillä niitä on hehkutettu pitkin poikin ja en juurikaan käytä nestemäisiä huulien kuivumisen vuoksi, mutta tälle annan tottakai mahdollisuuden! Sävy on kaunis nude, Angelo, ja tälle hintaa tuli 4 dollaria. Normaalisti näistä saa maksaa (esimerkiksi Beautylishilla) $22.

Mulla on aivan liikaa huultenrajauskyniä enkä tarvitsisi _yhtään_ enempää, mutta Beccan kyniä en ole kokeillut ja hinnan ollessa vaivaiset 3 dollaria nappasin sen punertavassa sävyssä Blissful. Normaalisti nämä Ultimate Lip Definerit maksavat esimerkiksi Cult Beautylla 16 puntaa.

Myöskään puuteriosastolla ei valmiiksikaan ollut vajausta, mutta mieliteko iski ja tämä Beccan Soft Light Blurring Powder sävyssä Pink Haze löysi tiensä ostoskoriin ja sen yli. :D Tämä on kiehtovasti tosiaan pinkkiä, mutta kasvoille levitettäessä sen pitäisi vain kirkastaa olemusta ja tuoda blurrattua lopputulosta. En malta odottaa kokeilua! Tämän PopUp-hinta oli 11 dollaria, normaalisti Cultbeautylla 28 puntaa. Löytyy muuten myös sävyssä Golden Hour, mutta luulen että se voisi olla vähän tumma joten tämä pinkki sopii mun iholle paremmin.


Vielä vähän Beccaa, eikä se tähänkään lopu :D Backlight Priming Filteria on kehuttu oikealta ja vasemmalta enkä ole sitä vielä kokeillut, mutta nyt sen hintana oli vaivaiset 10 dollaria joten oiva aika kokeilla. Tämän pitäisi tuoda siis "glow from within" hehkua iholle ja se on ollut mun mieleen viime aikoina, ennen suosin pelkkää mattaa mutta nyt olen viisastunut :D Normaalihinta 28 puntaa Cultbeautylla.

Sitten vielä pari highlighteria. Beccan Shimmering Skin Perfectorin Limited Edition-pakkaus sävylle Rose Quartz (tämä siis Passport to Glow-kokoelman Korea-highlighter) on niin kaunis ettei siihen edes viitsisi koskea, ja sävy, nimenomaan ruusukulta mutta vaalea sellainen, samaten.
Winky Luxin Powder Lights Highlighter sävyssä Charm on pinkkiin shiftaava kulta (tai toisinpäin) ja multa sellaisia kyllä jo löytyy, mutta kyllä tämäkin joukkoon mahtuu. Pigmenttiä on molemmissa ja tykkään tosi paljon! Beccalla oli hintaa 13 dollaria ja oli tämän joukon kallein ostos (normihinta noin 38 dollaria..) ja Winky Lux lähti mukaan vitosella (normaalisti 14 dollaria).

Yhteensä näille kahdeksalle tuotteelle tuli hintaa tasan 50 dollaria - EI PAHA. Kaikkien yhteishinta normaalihinnoilla olisi 222 dollarin luokkaa.

Oletteko te tehneet löytöjä Boxy PopUpista tai muuten vaan? Tai kokemuksia näistä tuotteista?