keskiviikko 2. toukokuuta 2018

Korealaista kosmetiikkaa testissä - mikä toimi ja mikä ei?

Heippa, ja hyvää keskiviikkopäivää. Kuinkas teillä meni vappu? Meidän perhe vietti sitä ihan kotosalla, niin aattoa kuin eilistäkin. Eilen oli kyllä niin kamala ilma ettei kukaan varmaan ulkona halunnut olla. Väinökin kaivautui peittojen alle lähestulkoon koko päiväksi.

*linkit eivät ole mainoslinkkejä enkä hyödy niiden klikkauksist. Tuotteet on saatu testausta varten.

Asiaan, Bearel lähetti mulle jokin aika sitten (tai no aika kauan aikaa sitten..) paketillisen kivoja juttuja testiin ja ajattelin nyt kertoilla niistä teille kun kokemuksia on kertynyt.



Bearel on siis suomalainen korealaiseen kosmetiikkaan erikoistunut verkkokauppa. Kauppa tarjoaa ilmaisen postituksen yli 45€ tilaukselle, ja muutoin postikulut ovat 3,94€. Merkkivalikoima sisältää esimerkiksi Misshaa, Tonymolya, Neogenia ja KOCOSTARia ja vaikka mitä muuta! Kannattaa tukea suomalaista ja tilailla jos haluat kokeilla K-Beauty-tuotteita tai jotain tuotteita on loppunut tai kokoelmastasi uupuu. Tällä hetkellä (2.5.2018) käynnissä on vielä -20% vappuale.

Paketti sisälsi niin kangasnaamion, silmänympärysnaamion kuin BB-meikkivoidettakin. Puhutaan vähän joka tuotteesta erikseen, mainitsen myös hinnat ja linkin tietysti suoraan tuotteeseen mikäli haluat sellaisen itsellesikin tilata (ja vielä mainitsen, linkit eivät ole mainoslinkkejä).
Täytyy sanoa että tuo Bearelin laatikko on musta ihana, tukeva ja suht tilavakin ja niinpä se on mulla säilytyksessä edelleen. Avausmekanismi on myös kiva.


TONYMOLY PANDA'S DREAM EYE PATCH SILMÄNYMPÄRYSNAAMIO  
(hinta 2,50€ / kpl)
Tämä on silmänympärysnaamio väsyneille, tummille ja/tai punoittaville silmänalusille. Mukavan viilentävä, vaikkakaan en varsinaisesti huomannut tummuutta vähentävän mutta toisaalta mulla ei hirveän tummat silmänaluset olekaan. Kosteuttaa kuitenkin ihan kivasti ja viilentää ja uskoisin vähentävän täten turvotustakin mikäli silmänalusilla sellaista on.

TONYMOLY I'M REAL ALOE MOISTURIZING SHEET MASK KANGASNAAMIO
(hinta 1,99€ / kpl)
Juuri tätä kosteuttavaa Aloe-versiota ei tällä hetkellä Bearelin valikoimissa ole, mutta samaan tuoteperheeseen kuuluvia, muun muassa sitruunaa ja punaviiniä (!) sisältäviä naamioita löytyy, ja hintakin on hyvin kilpailukykyinen. Tonymolyn nämä I'm Real-kangasnaamiot eivät mun mielestä istu niin hyvin kasvoille kuin ehkä muut merkit ja naamiokangas itsessään on aika paksua. Hoitonestettä on pussissa riittävästi ja naamio on itsessään todella märkä kasvoille laittaessa. Käytän kangasnaamioita aina puhdistuksen ja sy-seerumin sekä hoitonesteen/öljyn jälkeen, ennen silmänympärys- ja kosteusvoidetta/yönaamiota ja yleensä vain iltaisin. Tykkäisin käyttää näitä vaikka joka päivä, mutta kosmetologini suositteli vain maksimissaan joka toinen päivä. Tämä naamio on mukavasti ihoa rauhoittava, viilentävä ja kosteustehot on ihan kohtuulliset. Mulla on näitä ja kaikenlaisia muitakin kangasnaamioita omastakin takaa vielä runsaasti erilaisia jäljellä, joten ihan heti ei tarvitse uusia ostaa.



MISSHA KONJAC SPONGE NATURAL SOFT JELLY CLEANSING PUFF 'CHARCOAL'
(hinta 4,90€ / kpl)
Tätä tuotetta en itseasiassa ole vielä kokeillut, kun talviaikaan ihoni on selkeästi kuiva ja kosteuspitoisuus alhainen, tämän sienen ollessa tarkoitettu normaali- ja rasvoittuvalle iholle. Nyt kun kesä tulee ja iho on öljyisempi, pistän tämän kyllä kokeiluun. Sieni sisältää 90% luonnollista konjacia ja 10% bambu-hiiltä. Sieni puhdistaa ihon ja tekee siitä sileämmän, näin kertoo tuotelupaus.


HOLIKA HOLIKA FACE2CHANGE DODO CAT GLOW CUSHION BB CREAM
(hinta 29,90€ / kpl)
Siis onko söpömpää pakkausta kuin tämä! Ihana väri ja kissankuva, ja kannattaa kurkata linkin takaa vielä miltä itse tyyny näyttää, siinä on nimittäin tassunkuva. Tuote sisältää aurinkosuojan SPF50. Ikävä kyllä laatu ei ainakaan minun iholla vastannut ulkonäköä, sillä tämä kosteutuksen sijaan korosti kaikkia kuivia kohtia, ei peittänyt juurikaan ja näytti vaan kaikin puolin iholla aika karmealta. Ei myöskään ollut kovin pitkäkestoinen vaikka ihon puuteroisi. Minun sävyni korealaisissa BB-voiteissa on muuten 13 tai 21, jos kalpean ihon tuotteet kiinnostavat. Tämän hinta on mielestäni todella korkea verrattuna laatuun. Kertokaa ihmeessä, jos tämä toimii teidän iholla! Kyse ei ole myöskään siitä etten pitäisi BB-voiteista ylipäätään, niitä on todella hyviä ja seuraavaksi onkin arvostelua ja tietoja yhdestä luottotuotteestani.


MISSHA PERFECT OVER B.B. CREAM SPF42 '21 LIGHT BEIGE'
(hinta 8,90€ / 20ml tai 19,90€ / 50ml)
Tämä on maailman myydyin 3in1 BB-voide Bearelin sivujen mukaan, eikä suotta! Sain tällaisen kolmen eri sävyn (21 Light Beige, 23 Natural Beige ja 27 Honey Beige) kokeilupakkauksen, ja multa loppui vähän aika sitten juuri omaostamani 50ml tuubi sävyssä 21. Sävyt 23 ja 27 ovat ikävä kyllä turhan tummia mulle ainakin talviaikaan, joten ne löysivät uuden kodin serkkuni luota. Saatavilla on myös sävy 13 Bright Beige, joka on vielä vaaleampi ja sopii ihonsävyyni sekin. Tämä Misshan bb-voide tulee tuubista aavistuksen harmaan sävyisenä, mutta sitä ei kannata säikähtää sillä iholle levitettäessä sävy mukautuu ihoon erinomaisesti. Tämän peittävyys on yllättävän hyvä, ihan normaalin meikkivoiteen tasoa mutta tämä sisältää samalla myös ihoa hoitavia aineita ja sisältää aurinkosuojankin. Mikäli etsit hyvää korealaisen kosmetiikan bb-voidetta, suosittelen ehdottomasti tätä! Suomessa myytävät markettien BB-voiteet ovat ihan höpönlöpöä tämän rinnalla.


Mukana tuli myös näytteitä Holika Holikan rakeettomasta kuorinnasta, Mizonin etanaseerumista ja Holika Holikan aloegeelistä. Tuo aloegeeli multa löytyy siinä hervottoman isossa tuubissa 250ml tuubissa (hinta 9,95€) ja se on tosi hyvä rauhoittamaan ihoa ja käytän sitä myös täsmähoitona kuiviin kohtiin kasvoilla. Geelivoide on tosi monikäyttöinen, se sopii myös vartalolle ja hiuksille, hoitamaan lieviä palovammoja ja vähentämään esimerkiksi kutinaa iholla. Mizonin etanaseerumia oli niin vähän ettei siitä oikein saanut vielä kuvaa, mutta tuntui iholla kivalta. Täysikokoista tuotetta ei ollut ainakaan tällä hetkellä saatavilla Bearelilta. Rakeettomat kuorinnat on kivoja, ja niin tämä Holika Holikan Egg Peeling-geelikin on. Tykkään käyttää juuri hellävaraisia kuorintoja (vastaavat tuotteet sekä Dermalogican Daily Microfoliant), koska ihoni on helposti punoittava ja poskista löytyy couperosaa. Täysikokoisen, munanmuotoisen tuotteen hinta on 9,95€ / 140ml.


Tällainen monipuolinen paketti siis oli ja sisältä kivoja tuotteita joista yhtä lukuunottamatta kaikki toimi iholleni hyvin ja olivat mieluisia. Konjac-sienen kokeilu on vasta edessäpäin, mutta tuote oli kiva saada testiin.

Oletko sinä kokeillut näitä tuotteita? Jos olet niin kerro ihmeessä mielipiteesi, ja jos et niin mikä tuotteista (tai korealaisesta kosmetiikasta yleensä) sinua kiinnostaa?

4 kommenttia:

  1. HolikaHolikan aloegeeli on mun lemppari tällä hetkellä kropan rasvailuun. Olen surkean laiska kropan rasvaaja, mutta tuota geeliä käyttelen mielelläni, kun sen levittäminen on paljon sukkelampaa kuin voiteiden.
    Onpa harmi, että HolikaHolikan Cushion BB-voiteen laatu ei vastannut odotuksia. Itse en ole sitä kokeillut, mutta Misshan BB-voidetta olen, mutta se ei taas minusta ollut niin ihmeellinen mitä voisi hehkutuksen perusteella kuvitella. Ei sopinut minulle, mikä ei tee siitä huonoa tuotetta ollenkaan;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei toki tee tuostakaan surkeaa, muttei tosiaan mulle sopinut ei sitten laisinkaan.
      Pitäiskin kokeilla tota aloegeeliä käsille, kun mulla menee käsirasvaa nykyään ihan hitosti joka päivä. Tuntuu ettei mitkään kosteutustehot riitä.

      Poista
  2. Tony Molyn naamioita mulla on läjä, tykkään niistä muuten tosi paljon, mutta niiden kangas on mun makuun hieman liian jäykkä, ne eivät istu kasvoille ihan yhtä hyvin kuin monet muut korealaiset naamiot missä on pehmeämpi ja joustavampi kangas.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, samaa mieltä noista Tonymolyn naamioista. Muuten ihan hyviä.

      Poista