keskiviikko 4. syyskuuta 2019

Boxycharm - Toukokuu '19

Huomenta!
Seuraavana postausjonossa on toukokuun Boxycharm, jonka teemana oli Make Waves, kesään kun valmistauduttiin. Ja kivoja tuotteita olikin mukana!


Ensimmäisenä boksista löytyi GlamGlow'n GentleBubble putsari. Ihana pakkaus tässä! En ole tätä vielä kokeillut kun putsareita monta jonossa, mutta kertoo olevansa iholle hellävarainen. Tuote on myös vegaaninen eikä sisällä saippuaa tai hajusteita. Tämän hinnaksi ilmoitettiin $28.Melkolailla jokaisen Boxyn mukana tulee jonkinlainen paletti, ja niin tässäkin tapauksessa. Tämä on Alamar Cosmeticsin Colorete Blush Trio-poskipunapaletti, joka on kyllä kaunis mutta sävyt ei välttämättä ole ihan mun suht vaalealle iholle sopivia. Alamar Cosmetic on kyllä kiva merkki - aiemmin tänä vuonna muistaakseni boksissa tuli merkin luomiväripaletti ja sävyt olivat superpigmenttisiä! Tämäkin on vegaaninen. Hinnaksi ilmoitettu $22.Swatchissa mukana vasemmalla myös boksissa tullut Mellow'n kulmakynä


Sitten tuotetta huuliin sekä silmille.

Dose of Colorsin mattainen nestemäinen huulipuna sävyssä Berry Me ei ehkä ole ihan kesään omin sävy mutta syksyllä menee kyllä hienosti. Merkin punat, niin nämä kuin klassiset hylsymalliset ovat hyviä ja pigmenttisiä, eikä tämä ole koostumuksestaan huolimatta niin kuivattava kuin useat muut vastaavat. Hintaa $18.

Ciatella on kaikenlaisia kivoja tuotteita, eikä tämä Eye Lustre Creme Shadowkaan sävyssä Cupid ollut poikkeus. Todella kaunis, pinkki-kultainen duochrome jonka epätoivoisesti yritin saada näkymään kuvissa edes jotenkin. Hinnaksi kerrottu $22.


Viimeinen juttu boksissa oli Mellow'n Brow Definer, jossa on tuollainen nykyään kovin suosittu kolmiomallinen pää. Normaalit, ns. lyijykynämalliset kulmakynät on eniten mun mieleen mutta kyllä näitäkin voi käyttää. En ole pönttönä nyt laittanut sävyä mihinkään ylös, mutta aika tummanruskealta tämä näyttää. Pigmenttinen kylläkin, ja väriä irtoaa ilman että terävää kärkeä tarvitsee hangata iholle. Hyvin samanhintaisia kaikki tuotteet muuten - tämänkin hinta $18.
Kaikkien tuotteiden yhteisarvoksi laskin 108 dollaria, joka toki hintaan ja Shipiton postikuluihin (yht. noin 35€) nähden on hyvä. Mutta arvoa on usein kyllä enemmänkin. Ihan arkipäivään näistä lienee sopivia vain kulmakynä ja putsari - luomiväriä ehdin usein laittaa vain ns. erikoistapauksissa (ja viikonloppuisin :D) ja töissä tulee käytettyä vain suhteellisen nudeja huulipunia. Tuon poskipunapaletin uskoisin lähtevän eteenpäin ilahduttamaan hieman eri ihonsävyn omaavaa henkilöä.

Asiasta kukkaruukkuun, kuinka moni alkoi katsomaan Big Brotheria nyt kun se alkoi? Viimeksi kun sitä tuli (olisko ollut 2004-2005?) se ei enää oikein lähtenyt lentoon mutta nyt olen kyllä jaksanut olla aika kiinnostunut. Muutenkin tänä syksynä tulee kivoja ohjelmia - Vain Elämää alkoi juuri, Tanssii Tähtien Kanssa parin viikon päästä yms!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti