torstai 2. heinäkuuta 2020

Pieni Morphe-tilaus / James Charles-paletti!


Tilailin muutama kuukausi sitten ensimmäistä kertaa moneen vuoteen Morphelta pari juttua, kun löysin -20% alennuskoodin jostain (en ole varma mistä, enkä sitäkään onko toiminnassa enää, mutta alennuskoodeja Morphelle löytyy lähes jokaiselta kauneus-tubettajalta kun vähän penkoo.

Anyway, ennen tätä tilausta Morphella oli tarjouksessa puoleen hintaan tämä JC:n paletti, mutta en ennättänyt siihen tarjoukseen ja kun huomasin että tästä on tämä pienempi versio olemassa niin nappasin sitten sen. Hintaa tällä on 29€, alennuksen kanssa hintaa jäi 23,20€ joka on mielestäni varsin käypä hinta. Normaalikokoinen paletti on ihan hurjan iso, ja koska en varmasti saa elämäni aikana montaakaan pannua luomiväreistä esiin, riittää tämä pienempikokoinen täysin hyvin. Tässä on kaikki samat sävyt kuin isommassakin, pienemmät pannut vaan. Ulkonäkökin paletilla on täysin sama.

Disclaimerina muuten: nyt on taas draaman aineksia kasassa beauty guru-maailmassa mutten ole nyt jaksanut siihen perehtyä sen enempää - meikit on mulle meikkejä, muu draama jääköön taka-alalle. Ostan meikkejä kuitenkin sen vuoksi että tykkään niistä, en sen takia kuka tai kenen logo kannessa komeilee. Tästä paletista olen lukenut hyviä arvosteluja ja tällaista palettia mulla ei kokoelmassa vielä ollut, joten that's that.


Olen myös tosi pitkään halunnut kokeilla tätä Morphen supersuosittua Continuous Setting Mistiä joka on siis spray/aeresol-muodossa ja sitä myöten tosi helppo käyttää. En ole vielä ihan varma hakkaako tämä meikin keston pidentämisessä Skindinavian Bridalia tai UD:n All Nighteria (jotka ovat basically samaa kamaa) mutta testailu jatkuu. Ja nimensä mukaisesti continuous mist on ihana, ei sylje kasvoille kuten niin monet kiinnitys/viimeistelysuihkeet. Tämän ovh on 18€ mutta alennuksen kanssa hintaa jäi 14,40€. Tässä ei mun mielestä ole mitään voimakasta tuoksua, ja se tuntuu jopa hieman kosteuttavalta mutta lukitsee meikin silti alleen toimivasti. Suosittelen, sopii varmasti vähän kuivemmallekin iholle joka kuitenkin tarvitsee meikin kiinnitystä.

Ja hei! Morphella on nyt käynnissä kampanja josta koodilla HAVEFUN saa -30% lähes kaikista tuotteista! Linkki tuotteisiin tässä.








Paletissa on superkiva valikoima erilaisia sävyjä, niin mattaa kuin shimmeriä, neutraalia sekä värikästä. Swatchailin pikaisesti muutamia sävyjä ja olin vakuuttunut suuresti - kaikki ainakin swatchasivat helposti, joskus värikkäät mattasävyt ovat siinä vähän haastavia.



Iskeekö tämä paletti teihin?
Mikä on sun suosikkituote Morphelta?

ps. Anteeksi. Taas kerran. Inspiraatio on ollut vähän hukassa kiireisen työnhaun kannalta mutta uskoisin nyt pääsevämme 1-2 postausta viikossa-rytmiin. Yritän ainakin parhaani.
pps. Huomenna/Ylihuomenna blogissa juttua kesähehkua tuovista tuotteista sekä alennuskoodi teille!

2 kommenttia: