maanantai 24. elokuuta 2020

Loppuneet / Helmikuu - Elokuu 2020

 


 Moikka!

Mun turkoosi loppuneiden kori on jo pitkään ollut aivan äärirajoilleen täytettynä, ja nyt vihdoin on aika tyhjentää se ja käydä läpi viimeisen 6 kuukauden loppuneet... Niin, puolen vuoden. Mun tuotteet kuluu loppuun hitaasti, mutta varmasti. Siksi teen näitä postauksia aina kun kori täyttyy - ketään ei kiinnosta huhtikuussa loppuneet 2 ripsiväriä ja hajonnut meikkisieni. Tai en usko ainakaan :D

Osa tuotteista on saatu pr:nä/kaupallisen yhteistyön merkeissä, suurin osa kuitenkin ihan itseostettuja. PR-tuotteet merkkaan tähdellä (*).

Tässä sekalaisessa sakissa on niin tukkaa, naamaa, vartaloa kuin meikkejäkin. Little bit of everything, sanoisin. Asiaan!



Kuten näkyy, tilanne oli jo kriittinen :D



Organic Shopin Tropical Coconut & Shea Moisturising Shampoo oli tosi kiva, vaikka en juurikaan ole aiemmin luonnonkosmetiikan shampoista. Tämä kuitenkin vaahtosi hyvin ja pesuteho oli hyvä, eikä kuivatellut tukkaa korpuksi. Ostaisin jatkossakin! Tuoksu oli hennosti kookoksinen.

Briogeon Be Gentle, Be Kind Banana+Coconut Nourishing Superfood Shampoo tuoksui aivan jumalaiselta, eikä itse tuotteessakaan mitään vikaa ollut. Tämä, kuten yllä oleva Organic Shopinkin, on edellisvuoden I Love Me-messujen shampooshoppailuja (joita messuilta kertyi...7? Jokin vastaava määrä kuitenkin). Meillä molemmat on pitkähiuksisia, joten shampoota ja hoitoainetta kyllä kuluu rutosti.

N.A.E:n Riparazione Repairing Shampoo* oli mielestäni aika stereotyyppinen "vihreämpi vaihtoehto" - tykkäsin pesutehosta, mutta tuoksu varsinkin loppua kohden tökki. Jos ihmettelette teippausviritelmää, johtuu se siitä että pudotin pullon ollessa täysi sen lattialle ja siitä halkesi pohja lähes kokonaan :D .. aina pitää tupeloida.


Kevin Murphyn Angel.Wash ja Angel.Rinse olivat itseasiassa kahden vuoden takaisten messujen ostokset, kesti vain aika kauan ottaa ne käyttöön. Nämä hoitivat hommansa, mutta shampoo oli tosi lirua ja hoitoaine kuin voita, ja lisäksi tuoksu oli periaatteessa mukava mutta varsinkin hoitoaineen kohdalla alkoi kyllä tökkiä imelyydellään. En ole täysin vakuuttunut merkin tuotteista näiden perusteella. Mitkäs on teidän kokemukset?


TreacleMoonin Creamy Shower Mousse tuoksui siltä miltä vesimeloni tuoksuu kosmetiikassa, tuoksumatta pätkääkään siltä miltä se oikeasti tuoksuu :D Tykkään näistä mousseista, ovat tosi kermaisia ja tuoksuvat hyvältä. Tämäkin oli messuostoksia.

Pikkupullo Rauschin munashampoota* (Egg Oil Shampoo) oli miellyttävä tuttavuus varsinkin tämän permanentin kanssa joka päätäni koristaa, mutta pikkupullossa sitä on jäljellä hieman koska se ei vain suostunut tulemaan ulos :D Tässäkin on vähän omituinen, imelä tuoksu mutta pesutehoista tykkäsin ja selkeästi kosteutti tukkaa. Rauschilta lähetettiin mulle superiso pr-paketti jokin aika sitten ja olen näitä pikkuhiljaa testaillut, ja olen melkoisen vakuuttunut! Asiaanperehtynyt postaus on tulossa jossain kohtaa. Merkkiä myydään apteekeissa myös verkossa, esim täällä. Mikäli kysyttävää merkin tuotteista, kysy ihmeessä kommenteissa tai meilillä, vastailen mielelläni!

Garnierin Olia-hiusvärien mukana tulleita hoitoaineita käyttelen pois kun niitä kertyy, niillä saa tukasta ihan kivantuntuisen, that's about it :D



J. Mäen (joka nimestään huolimatta ei käsittääkseni ole suomalainen merkki :D) Color Hair Mask* oli siis värjättyjen hiusten hoitoon, mutta tämän käytti enimmäkseen ihan naturaalihiuksinen mieheni ja piti kovasti. Mun mielestä tämä oli aika perus, ei mitään bileitä kuitenkaan kylpyhuoneessa tämän ansiosta.

Bio2You Natural Hair Mask* oli koostumukseltaan kuin voita, mutta tuntuma hiuksissa huuhtelun jälkeen oli varsin kiva. Sisälsi silkkiproteiinia ja aminohappoja.

Sitten kasvojenhoitohommia. Originsin Original Skin-sarjan puhdistushyytelö (oli siis ihan hyytelömäistä!) toimi mun rutiinissa ykkösputsarin tapaan edellisen öljyn loputtua, ja toimi ihan mallikkaasti - joskin prefeeraan kyllä öljymäistä ykkösputsarina above all. Ei kuivattanut ihoa tai muutakaan, ongelmaton tapaus mutta vähän mitäänsanomaton kuitenkin.

Yes To:n Ultra Hydrating Coconut Micellar Cleansing Water oli superhyvä misellivesi (joita käytän aina kaksoispuhdistuksen jälkeen että saa viimeisetkin rippeet meikeistä pois) ja ostaisin mielelläni uudelleenkin.

HadaLabon puhdistusöljy on parhaimpia, mitä olen kokeillut ja tilaan kyllä uudelleen kunhan olen käyttänyt edellisiä vähän pois. Nyt viimeaikoina saatavuus on ainakin eBayn kautta ollut vähän huonoa mutta jos ja kun maailma tästä normalisoituu niin sitten. Koska todella suuri suositus!

Dr. Brandtin PoreDermabrasion Pore Perfecting Exfoliator oli mun mielestä too much hype-tuote alkuun kun sen otin käyttöön, mutta sitten luin käyttöohjeet ja rupesin jättämään sen kasvoille hieromisen jälkeen minuutiksi-kahdeksi, ja voi miten pehmeä iho tulikaan ja hoitotuotteet upposivat ihoon melkein silmissä! Voisin harkita tämän uudelleenostoa, kunhan olen käyttänyt 20 edellistä kuorintaani pois :D 

Lumenen Sisu Urban Defense Lumenessence Beauty Lotion-hoitoneste tuoksui Sisu-sarjan muiden tuotteiden tapaan ihanalta. Käytin tätä tonerin tapaan ja pidin kovasti. Jatkoon!



Elizaveccan CF-Nest 97% B-Jo Serum sisältää 97% Birds Nest Extract (joka on siis Swiftlet-linnun syljestään tekemää pesämateriaalia ja hyvinkin hyödyllistä ihonhoidossa, muunmuassa antiaging-ominaisuuksiensa ansiosta) ja oli seerumina ihan peruskiva - kosteutti, imeytyi nopeasti, hajuton ja mauton ja soveltuu varmasti herkällekin iholle. Ihan kiva!

Etude Housen Moistfull Collagen-sarjan essenceä käytin seerumin alla, ja pidin tästä kovasti, tuntui tehostavan kosteutusta ja iho tuntui kiinteältä (en oikeen osaa kääntää supple-sanaa suomeksi) ja kosteutetulta. En välttämättä kaipaa tätä extrasteppiä tonerin ja seerumin väliin, mutta iloisesti käytin tämän kyllä pois.

Huxleyn Essence: Grab Water-seerumista sain vain maistiaisen tämän pikkupullon ansiosta, mutta ihastuin tähän kosteuttavaan kaveriin tosi paljon! Varmasti hankin joskus isommankin pullon. Tilasin joskus näistä Huxleyn seerumeista tällaisen kokeilupakkauksen joissa jokaista oli tällainen pieni pullo - loput ovat vielä testaamatta.


3W Clinicin Pink Rose-hydrogeeli eye patchit olivat ikävä kyllä ruusuntuoksuisia (en pidä ruusuntuoksusta kosmetiikassa laisinkaan) mutta korvasivat sen olemalla pinkki-kultaglitterisiä :D geelissä oli siis glitterihippusia mukana. Käytin näitä usein sheetmaskin alla ja kivaa pientä lisäkosteutusta ne silmänympäryksille toivat. En näitä enää ostaisi koska tuoksu, mutta muutoin pidän mielelläni aina näitä hydrogeeli-silmänaluslappuja saatavilla vessan kaapissa. Seuraavaksi testiin sheavoi-versiot.

Mizonin hieman hassunniminen Natural Breath Cheese Repair Cream oli oikein ihana tuttavuus jonka käytin nyt kesäaikaan yövoiteena ja se toimi siinä varsin hyvin - imeytyi nopeasti vaikka koostumus oli hieman päivävoidetta tuhdimpi luonnollisesti. Lisää Mizonia, kiitos!

Hankin aikoinaan travel-pakkauksen Drunk Elephantin tuotteita ja ensimmäisenä niistä loppui... (tai toisena) tämä Beste No 9 Jelly Cleanser. Tämä oli pettymys, ei tuntunut toimivan kovinkaan tehokkaasti. Muutoinkin en ole merkin tuotteista juurikaan saanut kiinni siitä hypestä mikä niitä ympäröi - ihan mukavia perustuotteita kyllä mutteivät normaalihintansa arvoisia.

Neogenin Coconut Milk Milk-To-Foam putsari oli mun iholle liian tuju ja jätti sen kiristeleväksi (kuten liian useat korealaiset kakkosvaiheen putsarit tuntuu tekevän). Ei jatkoon.


Yes To:n Primrose Oil-meikinpuhdistusliinat kuluivat lähinnä swatchien puhdistamiseen, kasvoille ne olivat mun mielestä liian kuivia ja tuoksu oli ruusuinen, joten ei jatkoon.

Sen sijaan Koh Gen Do:n Spa Water-liinat tuoksuivat hyvältä, olivat tarpeeksi kosteita ja pidin siis kovasti. Nämä tulivat varmaan joskus Boxycharmin mukana.


Nämä ovat Lumenen joulukalenterin sisälmyksiä, ja vihdoin sain niitä käytettyä pois. Ylimmäinen, Valo Glow Reveal Moisturizer oli ihan ookoo, keskimmäinen Lähde Intense Hydration 24h Moisturizer ol näistä suosikkini joka imeytyi hyvin eikä rullannut, kun taas alimmainen Valo Nordic-C Sleeping Cream rullasi vielä aamullakin kasvoilla vaikka sitä levittäisi kuinka ohuelti tahansa. Ja yövoidetta tykkään yleensä laittaa vähän paksumman kerroksen. Näistä siis uudelleen voisin ostaa vaihtoehtoa numero 2.


Me käytetään tosi usein saunassa löylytuoksuja, ja Eukalyptus on niistä mun suosikki (yhdessä Arctic Berriesin kanssa). Nämä Emendon tippa-muotoiset ovat tosi riittoisia, jatkoon.

Schwarzkopfin Blonde Keratin Restore-sarjasta mulla oli ehkä joskus Bette Boxin* mukana tulleet shampoo ja hoitoaine, ja pidettiin miehen kanssa näistä kovasti molemmat. Varsinkin shampoo jätti hiukset mukavantuntuisiksi, puhtaiksi muttei kuiviksi.

Sóleyn Graedir (en saa nyt tuota ae-yhdistelmäkirjainta mistään tähän hätään) sarjan islantilaisia yrttejä sisältävä shampoo oli todella kiva tuttavuus ja harmittikin kun tämä oli niin pieni pullo ettei moneen kertaan riittänyt. Voisin mielenkiinnosta ostaa täysikokoisenkin kunhan saan vähän edellisiä shampoita pois käyteltyä. Tätä saa ainakin Ecco-Verdeltä! Tämä on siis shampoo kuivalle ja ekseemaan taipuvaiselle päänahalle - ei ihmekään ettei ainakaan kuivattanut. Meidän molempien hiukset on hilseilylle taipuvaisia. Tämä tuli joskus Jolie Boxin mukana, luulisin.


Avenen XeraCalm-puhdistusöljy oli mun mielestä aivan turha, ei puhdistanut juuri mitään. Ei jatkoon. Mulla oli toinenkin tällainen pieni käytettynä, mutta se on kadonnut matkalla johonkin (käytin näitä lähinnä siis kun olimme pois kotoa ja mukana oli vain pieniä tuotteita).

ACOn Sensitive Eye Cream* oli aivan käypä sy-voide, en keksi mitään valitettavaa. Kosteutti ja oli hellä herkälle sy-iholle ilman tuoksuja tai väriaineita. Jos sinulla on herkät silmänaluset, anna tälle mahdollisuus! Näyttää olevan Apteekkiplussassa tarjouksessa nyt vähän yli 11€ (norm 14,95€). Linkit eivät muuten ole mainoslinkkejä enkä hyödy niiden klikkailusta.

Figs & Rougen Smart Nutrient Day Cream oli peruskäyttis päivävoide, en oikein tykännyt koostumuksesta, se oli jotenkin... vähän moussemainen ikäänkuin. Olisi voinut imeytyä paremminkin, jos ei ollut varovainen lähti helposti rullaamaan.

Dermalogican kuorinnat on yleensä varsin hyviä, ja niin oli tämä Daily Superfoliantkin. Tässä on sama idea kuin Daily Microfoliantissa, eli jauhetta käteen ja hierotaan märät kädet sitten yhteen joista syntyy tahna kasvoillekin hierottavaksi. Tässä ainoa miinus oli ilmiselvä mudan haju, ja ulkonäkö. Parempi puoliskani ei halunnut kokeilla ollenkaan :D Suht arvokkaitahan Dermalogican tuotteet ovat, mutten ole vielä yhteenkään pettynyt.

Sitten pari pikkupulloa Etude Housen tonereita, vaaleanpunaisessa pullossa Pink Vital Water joka oli aavistuksen paksumpaa geelimäistä, sekä Honey Cera joka taasen oli maitomainen koostumukseltaan. Molemmat tuoksuivat hyvältä (Honey Cerassa vahvempi tuoksu) ja toimivat tehtävässään vallan hyvin. Voisin ostaa jomman kumman tai molemmat isommassa koossa (ja varmaan ostankin, tonereita mulla ei kovin paljon ole varastossa jostain syystä)

PureHealsin Propolis 80 Sleeping Pack oli tällainen kertakäyttöinen paketti joista en paljon perusta, ei kerrasta saa juuri mitään kuvaa, mutta hoiti hommansa sen yön yövoiteena hyvin. Muuta kerrottavaa jälkipolville tästä ei kyllä jäänyt.


Tarten Rainforest of the Sea Deep Dive-puhdistusgeeli oli niin pienessä pullossa että paksuhkoa geeliä oli hieman hankala sieltä saada, joten mitään varsinaista mielipidettä tästä ei ollut. Hoiti homman kuitenkin kakkosputsarina muistaakseni ihan hyvin.

Huulirasva-addikti täällä hei! Tämä Labellon Vanilla Buttercream on tuoksultaan erinomainen ja laadultaan hyvä, jatkoon.

Sinisen tuubin Crabtree & Evelynin La Source Hand Therapy-käsirasva tuoksui tylsälle (cotton tai clean linen tms) mutta kosteutti hyvin. Tuoksun takia en kuitenkaan ostaisi uudelleen, tämä oli muistaakseni heräteostos joskus Emotionista.

Myös käsirasva-addiktio löytyy! Tämä EOSin vaaleanpunainen hassunmuotoinen juttu (oikealta nimeltään Essential Hand Lotion, tuoksuna Berry Blossom) kulki pitkään töissä mukana, suht kevyt koostumus ja kiva tuoksu. En kyllä tiedä saako näitä edes enää.. ei ilmeisesti. En jää itkemään perään. Mikä on muuten teidän lemppari käsirasva? Mulla kärkipaikkaa pitelee Naturativin Karpalo-Sitruuna ja Body Shopin kausituoksu Vanilla Pumpkin... Ja sainkin korvanappiini tiedon lukijalta että sitä on taas saatavilla, ja näyttää olevan nyt alessakin! Hop hop, jos makean paahteinen toffeentuoksu nappaa.


Sitten ripsari poikineen! Kakkosena takarivissä oleva Physician's Formulan punainen tyyppi oli aivan turha, sillä ei neljällä kerroksellakaan saanut merkittävää tulosta aikaiseksi. NYXin Doll Eye oli pitkään mun suosikkeja, Maybellinen Total Temptation taas ylihypetetty ja TonyMolyn Panda's Dream samaten, ripset eivät olleet edes keskitasoa sen kanssa. Benefitin Bad Gal Bang sen sijaan on mun suosikkeja ja haluaisin sen myös isossa koossa! Diorin ripsiprimer ei mielestäni vastaa hintaansa, parempia löytyy esimerkiksi vaikka Essenceltä. Sama koskee Lumenea - parempiakin löytyy edullisemmin.


Hourglassin peitevoidepuikko oli mulle ihan liian tumma, joten sen on nyt aika lähteä. Oli sitä käytetty kuitenkin 2/3, käytin lähinnä finnien yms peittoon mutta siihen Bette Boxin mukana tullut Vichyn vastaava on parempi.

BareMineralsin Blemish Remedy Mattifying Primer tuoksui raikkaan yrttiselle ja toimi melko hyvin, ei paras primer mutta käytin mielelläni loppuun. Tämä tuli joskus Look Incrediblessä joten luultavasti ollut lopetettu tuote jo pitkään, mutta sen tilalle on tullut käsittääkseni suht samanlainen tuote lisättynä Anti-Redness ominaisuuksilla. Suomesta en sitä myynnistä löytänyt, mutta merkin omilta sivuilta löytyi.

Skin79 BB-voide on paljon kehuttu, mutta mun mielestä Missha on parempi, peittävyydeltään ja lopputulokseltaan. 

The BrowGalin värillinen kulmageeli tuli käytettyä ihan hyvillä mielin loppuun, vaikka suosinkin värittömiä geelejä paljon enemmän. Sen vieressä on Manna Kadarin ripsiprimer (josta tekstit kokonaan kuluneet) ja se on taattua MK-laatua, eli ihan shaibaa. Pardon My French.

Flormarin kivipuuteri keräsi hard pania jokaisella käyttökerralla niin ettei sitä oikeastaan voinut käyttää, joten nyt sen aika on mennä. Ihan perus puuteri, ei mitään sensaatiomaista.

Sugarin ja Beauty For Realin tussilinerit kuivuivat ennen aikojaan, mutta kumpikaan näistä ei ollut mun suosikkeja. theBalmin Pick Up Liner kirkkaanpunaisena hajosi (väritikku siis tipahti vaan sieltä kynän sisältä lattialle ja hajosi tuhannen palasiksi) ja se harmitti, kirkkaanpunaiselle huultenrajauskynälle on aina käyttöä. BellaPierren mustalle silmäkynälle kävi samallalailla, mutta en itkenyt perään, vastaavia löytyy kymmeniä edelleen valikoimistani :D

SELLAINEN SETTI. Kiva jos jaksoitte lukea loppuun asti.
Millä tahdilla teillä loppuu tuotteita yleensä? Olenko tosi hidas?

4 kommenttia:

  1. "Sen vieressä on Manna Kadarin ripsiprimer (josta tekstit kokonaan kuluneet) ja se on taattua MK-laatua, eli ihan shaibaa. Pardon My French."
    Hajosin :D
    Olipa suuri setti loppuneita! Ja jaksoit kivasti kertoa kaikista tuotteista! <<3
    T. Mutsimeikkaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moii! Haha, mun kunnioitus ko. merkin tuotteita kohtaan on suhteellisen vähäinen :D Kiitos, kiva kun jaksoit lukea loppuun! <3

      Poista
  2. Hei, huomasitko jo että Body Shopin Vanilla Pumpkin tuli just taas myyntiin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onko? Mahtavaa! Korjaankin asian heti postaukseenkin, kiitos <3

      Poista