keskiviikko 15. helmikuuta 2017

Suosikkihajuveteni - Top 6

Hei vaan ja hyvää keskiviikkoiltaa! Enää pari päivää viikonloppuun, vaikka eihän se näin lomalla tunnu (hehheh). Nojoo.

Kuvailin teille tänään hajuvesistäni ne, jotka käteen useimmin osuvat kun hajuvettä aamulla valikoin. Pidän selkeästi makeista ja silti kirpeistä, aavistuksen kukkaisista tuoksuista. Selkeää, eikö? Ja näyttää hyvin toteen kuinka epätoivoinen olen kuvailemaan tuoksuja.
Käydään asiaan.

 1. DIOR Miss Dior Blooming Bouquet EdT (102,50e / 50ml)

"Extraordinary silky fragrance created of floral essence of peony refreshed with Sicilian mandarin essences, with a feminine dose provided by rose essence on a velvety base of white musk." (Fragrantica)

Tämä Diorin tuoksu on jotenkin todella klassinen ja elegantti. Tuoksu ei ole päällekäyvä, vaan oikeastaan hyvin hento ja tyttömäinen. Övereitä tällä on mielestäni vaikea tehdä. Pari suihkausta kylläkin riittää. Kesto on mielestäni keskitasoa - ei koko päivää, mutta ihan hyvän aikaa kyllä.
Fragrantican mukaan tuoksussa on sisilialaista mandariinia, vaaleanpunaista pionia, damaskiruusua, persikkaa ja aprikoosia ja pohjalla valkoista myskiä. Olen aina ollut vahvasti sitä mieltä etten pidä tuoksuista jossa on ruusua - no, tässä kuitenkin pidän. Sanoisin kuitenkin ettei ruusun tuoksu ole mitenkään älyttömän vahva.



2. VICTORIA'S SECRET Bombshell in Bloom EdP (tuoksun valmistaminen lopetettu)

"The composition provides a unique blend of pink freesia, red apple and water lily flowers. The accent lies on floral accords while fruity notes contribute to juiciness."

Tämä on yksi ihan ykkössuosikeistani, tuoksu jotenkin sopii minulle ja useimpiin mielialoihini ja asuihini (koodaako muutkin tuoksujaan asujen mukaan?) enkä ole kyllästynyt tähän kuten useasti tuoksujen kanssa minulle käy. Tuoksu on myös ollut hyvin riittoisa, pullo taitaa olla 50ml ja on vasta puolillaan ja tämä on kuitenkin ollut minulla jo hyvän aikaa. Fragrantican mukaan tuoksussa on vaaleanpunaista freesiaa, lumpeen tuoksua sekä punaista omenaa. Tämä on taas jännä sikäli, etten pidä myöskään omenan tuoksusta juurikaan - enkä olisi sitä tästä tunnistanut. Jos tätä tuoksua pitäisi kuvailla yhdellä sanalla, se olisi mehukas. Kuulin juuri pari päivää sitten Forumin VS:llä vieraillessani että tuoksu on lopetettu. ÄÄH. Miksi aina käy näin..


3. MOSCHINO I love love Cheap and Chic EdT (36,50e / 50ml)

"I Love Love is a very optimistic scent, bursting with love, sun and bright colors. Fresh and sparkly, yet balmy bouquet opens with notes of citruses and red fruits. The heart introduces fresh flowers: lily of the valley, bulrush, tea rose and cinnamon leaves. The drydown is woody and musky: Tanaka wood, musk and cedar."

Tämä on uusin tuoksuhankintani Sokoksen joulunjälkeisistä aleista. Olin kyllä tuoksutellut tätä silloin tällöin jo ennestään, ja mielestäni tämä oli ihanan erilainen, kevyt ja kirpsakka ja ennenkaikkea hedelmäinen, sanalla sanoen tuoksu joka toivonmukaan piristäisi myös niinä aamuina kun ulkona on harmaata ja vettä sataa vaakatasossa. Ja näin se on tehnyt! Kaikkiin fiiliksiin tämä ei sovi, mutta erittäin käyttökelpoinen arkituoksu. Fragranticasta kyylittynä tuoksu sisältää nuotteja appelsiinista, greipistä, punaisista viinimarjoista, sitruunasta, ruususta, KAISLASTA (ok :D),  kielosta, sokeriruo'osta, kanelista, myskistä ja seetripuusta. Eli aika monesta jutusta, ollakseen silti suhteellisen helppo ja yksinkertainen tuoksu.


























4. VERSACE Bright Crystal Absolu EdP (53,50e / 30ml)

"Top notes with a blend of yuzu, pomegranate and accords of ice, refreshing the heart of raspberry, lotus, peony and magnolia. The base incorporates Acajou wood, amber and musk."

Tämä on myös yksi uusimmista tuoksuistani, sain sen mieheltäni lahjaksi menneenä jouluna. Ihastuin tuoksuun jo paljon ennen, ja olipa tämä toivelistallakin. Olen käyttänyt tätä tosi monena aamuna paketista kuoriutumisen jälkeen, ja onhan tämä ihana! Jotenkaan en osaa tätä nyt kuvailla sen enempää, joten annan Fragrantican jälleen kerran kertoa mitä nuotteja tästä pitäisi osata tunnistaa (en osannut yhtäkään.. :D);  Yuzu-hedelmä, granaattiomena, vesi, lootuksenkukka, pioni, vadelma, magnolia, meripihka, myski ja mahonki. Okei, ehkä pionin olisin tunnistanut tai osannut ainakin arvata.


5. JUICY COUTURE Viva La Juicy Gold Couture EdP (65e / 50ml)

"This "golden" composition begins with luscious wild berries that form an introduction to the heart of Sambac jasmine and honeysuckle. The base features warm aromas of sandalwood, golden amber, caramel and vanilla elixir."

Tämä tuoksu on IHANA! Rakastan kaikkia näitä Viva La Juicy-sarjan tuoksuja (se uusin pitäisikin käydä ostamassa!) ja tätä ehdottomasti eniten. Karamellinen, mehukas, täyteläinen, aistikas ja sanalla sanoen todella MINUA. Jos tämä joskus lopetetaan, itken karvaasti. Omistan sarjasta myös Noirin ja La Fleurin, Noir on myös taivaallisen ihanan tuoksuinen. Koitin tähän postaukseen kuitenkin valita tuoksuja vähän eri merkeiltä.
Fragrantican mukaan tuoksusta löytyy villejä marjoja, jasmiinia, kuusamaa, santelipuuta,  meripihkaa, toffeeta ja vaniljaa.


























Tässä kuvattuna kaikki tuoksuni, jotka  tällä erää ovat aktiivisessa käytössä. Tähän tulen lisäämään vielä tuon uuden Viva La Juicy-tuoksun sekä Caroline Herreran Good Girlin jota tänään ihastelin Kicksissä. Vallan ihana tuoksu ja ihana pullo, kannattaa tsekata. Myös Lancomen La Tresor Nuit houkuttelee.

Onko teillä jokin yhteinen nimittäjä kaikissa tuoksuissa mitä käytätte, vai oletteko kuin minä jolta löytyy vähän kaikkea, joka tilanteeseen jotakin?
Mikä on ehdottomasti lempparituoksusi, entä minkä haluaisit hankkia seuraavaksi?

ps. kaikki linkit ovat vain linkkejä, eli en hyödy niistä mitään!

8 kommenttia:

  1. Itsellänikin löytyy tuoksuja laidasta laitaan, mutta ehkä melkolailla samanlainen tuoksumaku taitaa olla kuin sinulla :) Kaksi tuoksua on tulossa elevenin paketissa, niistä tarkemmin sitten kunhan paketin itselleni saan ;D

    VastaaPoista
  2. Mullakin löytyy tuoksuja vähän laidasta laitaan :) tykkään esim syksyllä ja talvisin vähän vahvemmista ja mystisistä tuoksuista ja kesällä ja keväällä iskee sit paremmin kaikki hempeet kukkaistuoksut :D Ilmeisesti se vuodenaika sit vaikuttaa vähän mieltymyksiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ei kuumana kesäpäivänä vaan voi laittaa mitään hirveän mausteista, esim jotain Diorin Poisonia. :D

      Poista
  3. Se perus Miss Dior Cherie on yksi mun ikisuosikkeja. Muut näistä olikin mulle ihan tuntemattomia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla oli nuorempana tuo perusversio Cheriestä, se on kyllä klassikko. :)

      Poista
  4. Toi Diorin! <3 Multa löytyy kans vähän kaikkea kaikkiin tilaisuuksiin ja lemppari on kyllä marc jacobs daisy hajuvesi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Dior ei kyllä petä koskaan!
      Daisyistä se Blush on sellainen jota voisin käyttää, ja ehkä tämä uusin Kiss, mutta muuten ei ole oikein iskenyt itselle.

      Poista