maanantai 27. helmikuuta 2017

WISH LIST

Onpa hankalaa sijoittaa työnteko, kodin uudelleensisustaminen ja bloggaus yhteen. Yritetään nyt kuitenkin.
Kokosin jo viime viikolla yhteen pari kollaasia tämän hetken toivelistalla olevista jutuista. Let's take a look, shall we?


- By Terry Hyaluronic Hydra-Powder ei esittelyjä ehkä ainakaan blogiväestön keskuudessa kaipaa. Hypetetty hyaluronihappopuuteri, jota janoinen ihoni kokeilisi meikin päälle oikein mielellään. Tuotetta myy muunmuassa Eleven hintaan 42,60e. Olisi kiva kokeilla ensin joku pienempi koko, ihan vaan jos ei vaikka sovikkaan.

- Jaclyn Hill x Becca Champagne Collection Face Palette on tällä listalla vaan koska haluan sen palavasti (mutten usko silti koskaan saavani). Nyt jos jollain lukijalla on tämä sillein että vois etsiä rakastavamman kodin niin TÄÄLTÄ LÖYTYY. Pistä viestiä tai meiliä tai vaikka savumerkkejä, ja oon ikuisesti kiitollinen. Asuispa muuten Australiassa, siellä kyseinen Sephora vielä myy tätä verkkokaupassaan hintaan $89.

- Girlactik Matte Lip Paint on vilahdellut Instagramissa tiuhasti muunmuassa fanittamani Ashley Rosalesin videoilla ja koostumus vaikuttaa superhyvältä. Sävy Starlet olisi kovasti mieleeni, ja Suomeen merkkiä voi tilata esimerkiksi Cocktail Cosmeticsilta hintaan £16.95. Moni sävy oli tällä hetkellä loppuunmyyty mutta tuota Starletia ainakin löytyi vielä.

- MAC 116. No niin, siis MAC 168 on mun go-to sivellin kaikessa poskipunaan liittyvässä, ja sitä multa löytyykin sekä lyhyellä että pitkällä varrella. Nyt kuitenkin jokunen päivä sitten Stockalla myyjä laittoi mulle poskipunaa tällä 116:lla, ja se näytti sekä tuntui erinomaisen passelilta. Olen normaalisti viistottujen poskipunasiveltimien ystävä mutta tälle antaisin erinomaisen mielelläni mahdollisuuden. Jos jaksan odottaa Pariisiin asti (reissu Toukokuussa) niin ostan tämän sieltä; jos en niin Stockmann varmasti palvelee minua mielellään. Siveltimen hinta Stockmannin sivuilla on 42,50e ja MACin omilla sivuilla $35 joten Suomi-lisää on hivenen. Kelpuuttaisin kokoelmaani myös MAC 129 ja 150.. Silmämeikkisiveltimistä puhumattakaan.


- Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance palette ei myöskään esittelyjä kaivanne, ja myös minä tahtoisin kuumeisesti tämän kokoelmaani. Paletti olisi tällä hetkellä tilattavissa Beautybaysta hintaan 51.90€. Tämä nyt vaan näyttää täydelliseltä paletilta burgundyn ja punaisten/oranssien sävyjensä sopusoinnussa.

- Laura Mercier Transluscent Loose Powder - tää mun listani sisältää nyt vaan tällaisia blogger/youtube made me do it-tyyppisiä hypetuotteita mutta olkoon, koska haluan tottakai tietää what it is all about niin sanotusti. Merkin tuotteita (ja tätä puuteria) myy esimerkiksi brittiläinen SpaceNK ja hyvinkin soveliailla postikuluilla (ja tilauksen arvon kasvaessa toimitus Suomeen
 ilmainen). Irtopuuteria löytyy nähtävästi myös pari muuta sävyä.

- JOUER Powder Highlighter ja mieluiten sävyssä Rose Quarts, kiitti! Mulla on ennestään Jouerin huulituotteita ja ne on kaikessa yksinkertaisuudessaan (pakkausta myöten) tosi vähäeleisiä ja tyylikkäitä. Tilaan merkkiä Cultbeautysta, josta saa myös näitä korostuspuutereita hintaan £19. Eli hinta on näissä edullisempi kuin Jeffreen Skin Frosteissa esimerkiksi!

- Clinique Cheek Popista olen lukenut erinäisistä blogeista niin kotimaasta kuin ulkomailta, ja usein tämä kiikkuu myös blogistien "top 5 poskipunat" listoissa, joten pitäisihän tätä kokeilla. Lisäksi soma ulkomuoto puhuttelee kovasti. Sokos myy tätä muutamassa sävyssä hintaan 35€, ulkomailta sitten sävyvalikoimaa enempi ja edullisemmin (kuten Feeluniquesta hintaan 21,76€..)

Sellaisia toiveita minulla, sais edes yhden toteutettua kerrallaan niin olis kiva.
Pariisista viimeistään (vaikken tässä mitään ostolakkoa olekaan aloittamassa ennen sitä. Sen jälkeen on sitten eri asia.. :D) on ostoslistalla vaikka ja mitä, mutta palataan siihen sitten tuonnempana.

Mitäs teillä on must have- tai ostoslistalla?

ps. Seuraava postaus tulee olemaan ihan huikeasta kuukausiboksista, joka kolahti postiluukkuun eilen! Whoop whoop!

pps. Kuvat courtesy of Google ja linkit eivät tuo minulle mitään hyötyä joten klikkailkaa rauhassa.

5 kommenttia:

  1. Voin vaan sanoa, että tuo Laura Mercierin loose setting powder on taivaan lahja rasvaiselle iholle :) Mun täysi pelastus kun haluan meikin kestävän tai no mä käytän tätä joka päivä. Heh :D Just sain itse käsiini tuon Anastasian paletin ja en jo malta päästä testailemaan sitä! Itsellä listallani on huda beautyn punat, violet voss x laura lee paletti ja monen monta muuta juttua <3

    VastaaPoista
  2. Tuo Terryn puuteri on ollut jo pidemmän aikaa omallakin toivelistallani :D

    VastaaPoista
  3. Toi Jouerin tuote on sellanen mitä oon himoinnu ikuisuuden, mutta se on aina sold out!!! :D

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
  4. Multa löytyy muutama näistä sun listan tuotteista, mutta voisin ihan tosi mielelläni ottaa kaikki muutkin! <3 JOUER kiinnostaa todella paljon, samoin Laura Mercier :)

    VastaaPoista
  5. Mulla on ihan järkyttävän iso haavelista :D vaikka mitä pitäs saada.. Esim toi Modern Renaissance paletti on kanssa yks suurista haaveista <3

    VastaaPoista