sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Jolie Box - Huhtikuu '17

Moikka, toivottavasti teillä on kaikilla ollut rauhalliset ja suklaantäyteiset pääsiäispyhät. Ja vielähän ne onneksi jatkuu! Itse olen sunnuntaita lukuunottamatta koko pääsiäisen töissä (ja sunnuntainakin etänä) mutta sitten alkaakin arkivapaat, ihanaa <3 !

Jolie Box saapui jo alkukuusta, mutta jonossa oli tätä ennen niin monta muuta postausta että tämä tulee ulos vasta nyt. Tuttuun tapaan tässä lähinnä esittelyt tuotteista, tarkempi testaaminen on joko meneillään tai vasta vuoroaan odottamassa.


Tuotteet tulivat tutussa mintunvihreässä laatikossa, ja nouto tapahtui kätevästi Postin pakettiautomaatista. Mikäli edelliset luonnonkosmetiikkaboksit kiinnostavat, ne löytyvät tunnisteen Joliebox takaa. Sieltä löytyy myös hinnat ja ohjeet tilaukseen, mikäli tällaisen haluat itseäsi ilahduttamaan kerran kuussa. Lyhykäisyydessään, boksi sisältää siis pelkkää luonnonkosmetiikkaa ja on ilmestynyt kohta vuoden verran. Itse olen ollut tilaaja jo ihan ekasta boksista saakka. Tilaan melkein aina 3kk pätkissä tätä, ja nykyinen tilaukseni on toukokuun boksiin asti. Varmaan jatkan tämän jälkeenkin jos nyt ei mitään kummallista tapahdu.


Boksissa on aina sisällä iso tuotelehtinen, josta selviää mihin, miksi ja millä tehoaineilla mitäkin tuotetta käytetään. Alkuun lehtinen sisälsi muistaakseni myös hinnat, mutta sittemmin siitä on luovuttu. Voisi kuvitella, että Jolie Boxin kaikkia tuotteita voisi ostaa täysikokoisina Jolien verkkokaupasta, mutta useiden tuotteiden hinnat joutuu etsimään jostakin muusta verkkokaupasta. Tämä on vähän hassua, sillä Joliella on kuitenkin melkoisen runsas kattaus kaikenlaisia tuotemerkkejä valikoimassaan.

Huhtikuun teema oli "Natural Hair Day" eli keskityttiin hiuksiin ja niiden hoitamiseen. Minun hiustenhoito on about tasolla pese, laita hoitoainetta ja unohda joten arvelin että vähintään muutama tuote jää kyllä minulla käyttämättä. Toisaalta, moni muu kunnostautuu tässä asiassa paljon paremmin kuin minä ja suurelle yleisölle boksi varmasti on suurilta osin mieluinen. Ja olenhan minäkin löytänyt hiusten liilaksimuuttumisen jälkeen yhden uuden tuotteen - latvaseerumin (joka ei kylläkään ole luonnonkosmetiikkaa nähnytkään eli ei tullut tässä boksissa) joten ehkä parempaa kohti ollaan menossa.

Ensimmäinen tuote oli Naturativin Regeneration Hair Mask joka lupaa parantaa kuivuneiden ja vahingoittuneiden hiusten kuntoa (eli siis mun latvoja vaikkapa) sekä palauttaa hiuksiin kiillon ja elastisuuden. Tehoaineina kiinanruusu (kosteuttaa ja suojaa väriä), karpalo (suojaa ja uudistaa) sekä sitruuna tuomassa raikasta tuoksua. Naturativin tuotteet tuoksuu järjestään yleensä todella raikkaille! Käyttöohje oli jännänpuoleinen, tuotetta nimittäin levitetään hiuksiin ennen pesua ja annetaan vaikuttaa 10-20min ja sen jälkeen hiukset pestään normaalisti. Mulla jää usein tällaiset vähän erikoisemmat tuotteet käyttämättä, mutta katsotaan. Tuotetta löytyy Jolien verkkokaupasta ja on tällä hetkellä alessa 21,42€ (norm. 30,60€). Tuotteen koko 250ml, iso purkki.


Seuraavana boksin painavin tuote, ja ikävä kyllä itselleni se epämieluisin. Tämä on siis Neal's Yard Remediesin Lavender Bath Salt ja en voi siis sietää tätä tuoksua, ihan kammottava minun nenääni. En pidä laventelista muutenkaan, enkä varsinkaan tässä. Toivottavasti tämä löytää kodin joltakulta joka tätä käyttäisi, tai sitten arvon tämän teille. Iso ja painava purkki tosiaan, ja nyt alennuksessa Joliella hintaan 12,60€ (norm 18€) mikäli tämä kuulostaa sinun jutultasi. Muistetaan näissä ehdottomasti se, että mielipiteet ovat jokaisella omia ja niitä on laidasta laitaan erilaisia. Jollekulle toiselle tämä voi olla ihan HG-tuote, ja se juuri on hienoa! Pakkauskoko 200gr.


Kolmas tuote oli shampoota, ja tämä miellytti minua suuresti. Harmillista on vain pullon pieni koko! Tämä on Sóley GRAEDIR Healing Shampoo joka on valmistettu Sóleyn suvun perinteistä hoitosalvaa käyttäen. Merkin tuotteet valmistetaan sertifioiduista yrteistä jotka kerätään islantilaisilta villi- ja luomupelloilta. Shampoo hoitaa ja ehkäisee monenlaisia hiuspohjan ongelmia ja helpottaa ihon ärsytysreaktioita. Kuulostaa tosi hyvältä tuotteelta, minun päänahkani tarvitsee ainakin tasaisin väliajoin jotain rauhoittavaa ja hellää shampoota. Todellakin testiin! Täysikokoinen 250ml pullo maksaa 29€, ja tässä pikkupullossa ei pakkauskokoa ollut joten vilkuilin Siamese Lipstick-blogista heidän päätyneen kokoon 20ml, joten luotetaan siihen :D Sen perusteella näytteen hinta on 2,32€.


Jee, lisää shampoota! Tällä kertaa Unique Haircaren Deep Cleansing Shampoo eli syväpuhdistava shampoo. Tuotelehtinen sanoo "tämän tekevän hyvää puoli vuotta myssyn alla hautuneelle hiuksistolle" (onpa jotenkin ällöttävä ajatus..) ja sisältää muunmuassa luomulaatuista voikukkauutetta. Hyvä kombo valittu minusta nyt shampoita tähän boksiin, kun molemmilla ihan selkeästi on oma käyttötarkoituksensa. Jolie ei myy Uniqueta lainkaan, joten hinta napsaistu Biodellyn sivuilta ja on 14,30€ / 250ml eli näytteen arvo n. 2,85€.


Lisää Dabbaa! Viime boksissa tuli kasvosuihke, ja nyt sitten hiuksille suolasuihketta tuomaan volyymia ja käsiteltävyyttä eli Dabba Baltic Sea Spray. Suihke on 92% orgaanista ja sisältää muunmuassa männynneulasvettä joka osaltaan ravitsee hiuksia ja ehkäisee rasvoittumista. Sopii kaikille hiustyypeille. Tämä matkakoko on myynnissä Joliella (kuten myös täysikokoinen 100ml pullo) ja on tarjouksessa hintaan 6€ / 30ml.


Viimeisenä kaivoin boksista vielä Neal's Yeard Remediesin Nurturing Rose-sarjan shampoo- ja hoitoainenäytepussukat. Molemmissa on 7ml tuotetta eli riittää pidempienkin hiusten pesemiseen ja hoitamiseen hyvin. Nämä ovat kuulemma Jolien valikoiman ikisuosikkeja ja eniten myydyt hiustuotteet koko Jolien historian aikana (tästä linkki shampooseen). Aikamoiset ennakko-odotukset siis, ja innolla nämä testaan. Sopii kaikille ihotyypeille, mutta ihanteellinen etenkin kuivien ja vaurioituneiden sekä värjättyjen hiusten kanssa (eli just niinkun mun tukka at the moment). Täysikokoisten puteleiden arvo on 19€ / 200ml, joten näytteiden yhteisarvo 1,33€.


Koko boksin hinnaksi laskin tarjoushinnat mukaan lukien 46.52€. Hieman alempi minusta kuin aiemmin, ja se ehkä näkyi tuotteiden pieninä kokoina (poislukien jättipurkit hiusnaamiota ja kylpysuolaa). Minusta hiusteemaa olisi voinut toteuttaa monin tavoin muutenkin, olisi kiinnostanut esimerkiksi kokeilla luonnonkosmetiikan puolelta vaikkapa hiuslakkaa. Ei ollut siis suosikkiboksini, mutta odotan innolla jo uutta toukokuun tuotteita! Kunhan nyt ei olisi mitään itseruskettavaa..

4 kommenttia:

 1. Kiinnostavaa lukea, mitä näistä bokseista löytyy kun en tällä hetkellä itse ole tilaaja. Tilasin yhden 3kk pätkän vuodenvaihteessa ja tykkäsin kovasti. Aika paljon shampoita tässä boxissa kyllä. Muakin kiinnostaisi kokeilla hiuslakkaa ja muotoilutuotteita luonnonkosmetiikan puolelta! Niitä tuntuu olevan vähän vaikeampi löytää.

  VastaaPoista
 2. Täytyy sanoa, että tää boxi ei olisi ollut itselle mieleinen. Hiusteema on kiva, mutta kuten sanoitkin, olisi tämä voitu toteuttaa vähän eri lailla.

  Kivaa päivää!

  VastaaPoista
 3. Hih, minun on pakko sanoa että tykkään eniten tuosta vihreästä paperista mihin nuo tuotteet on pakattu! Siinä on ihania adjektiiveja <3

  En tiennyt että Joliellakin on boksi. Melkein voisi kokeilla healing shampoota. Itselle olisi ehkä tarpeen tuo laventelijuttu :) Se kuulema rauhoittaa. Briteissä oli sellaisia tyynytuoksuja suihkepulloissa ja niissä oli tuota laventelin hajua, hih. voin kuvitella, miltä tuo tuoksuu.

  VastaaPoista
 4. Laventeli ei kuulu minunkaan lemppareihin... Samiksia!

  VastaaPoista