lauantai 15. huhtikuuta 2017

#Kauneudenkuolemansynnit haaste!

Olen bongannut jo useammastakin blogista tämän haasteen, ja halusin tottakai itsekin siihen vastata!
En nyt haasta ketään erikseen, vaan jokaisen joka ei tätä ole vielä tehnyt. Myös kommenttikenttään saa vastailla!
Kuvituksena sekalaisia instagram-räpsyjä.

1. Ylpeys: Mikä kauneustuote saa sinut tuntemaan itsesi erityisen kauniiksi ja itsevarmaksi?

Varmaan se olisi joko highlighter tai huulipuna. Valitsen molemmat! (Enkä liiku ikinä missään ilman näitä kahta, jos siis meikkiä ylipäätään naamalla on)2. Kateus: Mitä ulkoista piirrettä mitä itse et omaa, kadehdit kaikkein eniten?

Vähän tummempi ihon sävy sekä ruskeat silmät. Olis ihanaa olla vähän tummempi ja ruskeasilmäinen! 3. Viha: Mitä kauneustuotetta vihaat?

Öööhm. Sellaisia jotka ei toimi :D pigmentittömiä luomivärejä ja nestemäisiä poskipunia / korostajia. Niin ja sellaisia ripsivärejä jotka sottaa pahimmillaan sekä ylä- että alaluomen!

4. Laiskuus: Minkä tuotteen/kauneusrutiinin jätät useimmiten käyttämättä/tekemättä laiskuuden vuoksi?

Primerin. En vaan muista käyttää sitä enkä ole hirveästi kokenut tarvitsevanikaan. En myöskään aina muista suihkuttaa kiinnityssuihketta.5. Ahneus: Mikä on kallein kauneustuote, jonka omistat? Entä halvin?

Halvin on varmaan Primarkista vuosia sitten ostettu aurinkopuuteri jota olen käyttänyt toosi paljon ja sitä on noin 3/4 vielä jäljellä. Ja se maksoi 1 punnan! :D Kalleinta pitääkin vähän miettiä.. Varmaan Dermalogican HydraBlur-primer joka lienee jotain 70e luokkaa per tuubi. Eikä edes ollut sen väärti. (22ml tuubi Stockalla 76,50€).

6. Ylensyönti: Onko sinulla useampi kappale jotain tiettyä kauneustuottetta ja jos on niin mitä?

No siis mullahan ei ole missään kategoriassa vain yhtä tuotetta, koko kosmetiikan kirjo mukaanlukien.. Hamstraaja kun olen! Jos mietitään ihan _samaa_ tuotetta samassa värissä/sävyssä, niin Urban Decayn Primer Potionia luomille on 2 matkakokoista tuubia. Ja lisäksi ainakin yhtä huultenrajauskynää on kaksin kappalein samaa sävyä.7. Himo: Jos sinulla olisi varaa ostaa mikä tahansa kauneustuote, minkä ostaisit?

Varmaan kokeilisin meteoriitteja vihdoin ja viimein ja ostaisin paljon Beccaa ja Charlotte Tilburya. Tai sitten jonkun uutuustuotteen Dermalogicalta.


Oliko tuttuja syntejä?

5 kommenttia:

 1. Tää olikin mielenkiintoinen!Mun kauneustuotetietämys ja kulutus on ihan toista luokkaa, kun sun, mutta kyllä minäkin näihin jotain osaisin vastata :D

  VastaaPoista
 2. Oi apua, mitä 70 euroa maksava tuote tekee? Ajattelin jo että tuon hintaiseen puteliin on säilötty ikuisen nuoruuden salaisuus.. ja sitten Googlasin, että niinpä onkin. Hih! Harmi ettei se toimi.

  Tykkään itse käyttää kiinnityssuihketta silloin, kun meikkaan. Tuntuu muuten, että homma jäi kesken.

  VastaaPoista
 3. Vitsit näitä on kiva lukea! :D Pitäisi tehdä itsekin, ihan vaan uteliaisuudesta. Vaikka oon kyllä ehkä tällaisen jo joskus aikaisemmin tehnyt.. ehkä? Mä komppaan muuten tuota highlighter ja huulipuna yhdistelmää ihan täysillä!

  VastaaPoista
 4. Hitsi taas uus haaste! Ja komppaan ihan täysin noita meteoriitteja, niitä en ihan näillä tuloilla vielä koristeeksi osta :D

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
 5. Näitä on ihan paras lukea! Mä vihasin nuorempana ruskeita silmiäni, mutta nykyisin rakastan niitä! Vähän tummempaa ihoa toivoisin kyllä minäkin :)

  VastaaPoista