perjantai 21. heinäkuuta 2017

Beauty Box 5 - Kesäkuu '17

Heippa!
Kurkistellaanpa sitten kesäkuun Beauty Box 5:n sisuksiin. Tämä on se boksi josta en ole kertaakaan ollut superinnoissani, mutten ole vielä saanut aikaiseksi perua tilausta. Edullinen se kyllä on (euroissa 10e luokkaa) joten sikäli ei haittaa vaan antaa tämän nyt vielä toistaiseksi tulla.
Kesäkuun teemana oli 'Adventure Awaits' eli seikkailut odottavat. 4/5 boksin tuotteista oli täysi/myyntikokoisia.


COASTAL SCENTS REVEALED 3 SAMPLER - $1,60 / 2,4G - LINKKI
Tämä oli boksin kahdesta ei-mieluisasta tuotteesta se toinen. Luomiväripaletit on ihania ja tämä normaalikokoinen Revealed3 on kaunis, mutta tällainen parin värin sampler lähinnä ärsytti. Varsinkin kun sävyt olivat kovin pöllyäviä ja jauhoisia. Täysikokoinen paletti kustantaa (nyt tarjoushintaisena) $19.95.JESSE'S GIRL LIQUID EYELINER 'BLUE HAWAII' - $6.99 - LINKKI
En normaalisti juurikaan käytä värikkäitä silmänrajaustusseja, mutta tämän sävy oli tosi intensiivisen kirkkaansininen, ja jostain syystä houkuttelee kovasti!


PRESTIGE COSMETICS MY BIGGEST LASHES MASCARA - $7.50 - LINKKI
On kiva saada mascara boksista! Tykkään kovasti kokeilla näitä tuntemattomien merkkien ripsivärejä, ja toivoa että joukosta joskus löytyisi edes jokin helmi.. Hirveän usein nämä on ihan toivottomia. Tätä kyseistä en ole vielä ehtinyt kokeilemaan.


DID HAIR JEWELED HAIR TIE SET - $7.50 - LINKKI
Hiuslenkkejä, muttei sellaisia joita itse hiuksissani käyttäisin.. Näitä oli muutamia eri värejä tarjolla. Minusta nämä on vähän turhia enkä kaipaa tällaisia boksissa. Olis ollut edes puhelinlankaponnareita aka Invisibobbleja..
LARITZY LIP PENCIL 'BARE' - $18 - LINKKI
Tykkään kovasti huulituotteista, ja siten huultenrajauskynäkin on mieluisa ylläri. Tämä oli vielä oikein käyttökelpoisessa sävyssä, eikä aina sitä iänikuista tummanpunaista.. :D Hinta on melko suolainen, en varmaankaan ostaisi täydellä hinnalla. Vaikka maksaahan MACin ja UD:nkin liplinerit ainakin tuon verran.


Sellaisia tuotteita kesäkuun BB5:ssa. Tuotteiden yhteenlaskettu arvo on $41.59 eli aikalailla Bette Boxin kanssa tasoissa. Shipiton postikulujen jälkeen hintakin on about sama kuin Bettessä.

Nyt hei pieni kysymys teille, saatuani edelliseen postaukseen anonyymiltä kyselyn tästä; kuinka tärkeää teille on että bloggaaja vastaa saamiinsa kommentteihin? Blogger ei taida edes lähettää mitään ilmoitsta vastauksesta alkuperäiselle, vai lähettääkö? En halua siis missään nimessä aliarvostaa lukijoitani vastaamattomuudella - mutta ehkä se juontaa juurensa juuri siitä, etten juuri ikinä odota bloggaajien/vloggaajien vastausta muuunlaisiin kuin kysymyskommentteihini.
Lupaan kuitenkin korjata nyt asian ja vastailla jokaisiseen teidän kommenttiin (ennemmin tai myöhemmin). PUS!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti