lauantai 8. heinäkuuta 2017

Lip Monthly - Kesäkuu '17

Heippa, toivottavasti teidän viikonloppu on alkanut mukavasti! Allekirjoittaneella on töitä enää tämä lauantai ja sunnuntai ennen lomaa, aivan parasta.
Tänään tutustutaan postausvuorossa olevaan kesäkuun Lip Monthlyyn, joka on siis lyhykäisyydessään Ameriikoista tuleva yllätyspussi, joka sisältää joka kuukausi 2-4 huulituotetta (tai niinkuin nyt, 3 huulituotetta ja yksi muu meikkituote) ja kustantaa alle 15€ per pussi. Lip Monthly toimitti ainakin joskus suoraan Suomeen, sitten katkaisivat sen ainakin hetkeksi, mutta nyt se kai taas toimii..? Kertokaa, jos olette kokeilleet! Ja kuten aina, edelliset aihetta sivuavat postaukset löytyvät tunnisteen 'lip monthly' alta.Lip Monthly oli saanut tällä kertaa ihan oman, logollisen kuplamuovikuoren joka oli hehkuvan pinkki. Yleensä tuotteet ovat tulleet kullankeltaisessa muovikuoressa. Tämän kesäkuun tuotteiden pussi oli ihan valkoinen kangaspussi, ja ideana olikin koristella pussi haluamillaan teemoilla ja ladata siitä kuva instagramiin, jossa sitten arvottiin kosmetiikkatuotteita. En ole ainakaan vielä tähän ryhtynyt, mun taiteelliset lahjat nimittäin uinuu jossain aika syvällä..


Kesäkuun teemana oli yllättäen KESÄ, ja "thanks to this month's bag, your pool game is going to be killer!". Yksi tuotteista ei mielestäni kyllä istunut kesäteemaan mitenkään, mutta muutoin kyllä sävyt olivat neutraaleja ja hyviä.
CARGO COSMETICS WATER RESISTANT BRONZER -  $6.40 / 2.87g - LINKKI
Hyvä idea mielestäni laittaa tuotteisiin vedenkestävä aurinkopuuteri! Tämä kuuluu Cargon Swimmables-kokoelmaan. Sävy on ehkä hivenen liian lämmin ja tumma omalle iholleni, mutta niin näiden kanssa usein käy. Täysikokoinen aurinkopuuteri on 13g / $29, joten tämän samplen hinta laskettu siitä.


STEVE LAURANT LIPGLOSS 'BALLERINA' - $16 
Tämä on taas sarjassamme niitä tapauksia joista ei löydy netistä _mitään_ tietoa, mistään. Pakkaus on superkaunis ruusukultainen, ja väri tosi kiva nudepinkki, käytän tätä varmasti ihan arkimeikissä huultenrajauskynän päällä. Tuoksuu melko voimakkaasti tuttifrutilta. Kaikkien tuotteiden swatchit löytyvät muuten postauksen lopusta! Tuote on täysikokoinen.


MODELCO LIP CRAYON 'RED VELVET' - $17 - LINKKI
Tämä on nyt sitten se tuote joka ei sävymaailmaltaan mielestäni sovi lainkaan kesään - tumma viininpunainen! Mietin myös että kuinka monta eri viininpunaista huulipunaa voi yhdestä boksista tulla - olen saanut eri merkeiltä jo varmaan 5-7 vastaavaa tummanpunaista. Pakkauskin on melko tylsä, ei herätä suurempia tunteita koko tuote. Tuote on täysikokoinen.


SERAPHINE BOTANICALS QUINCE + CRIMSON LIP PENCIL - $24 - LINKKI
Lisää punaista..! Muttei kuitenkaan sellaista joka soveltuisi edelliseen tuotteeseen värinsä puolesta. Tämän kynän mainostetaan sopivan niin huulille kuin poskille - taidan kyllä pitäytyä vain huulissa tämän kanssa ettei tule pelleposkiefektiä, tämä on niin kirkas punainen. Tuote on täysikokoinen.


Ylläolevassa kuvassa swatchit siinä järjestyksessä kuin tuotteetkin esitelty (Cargo bronzer - Steve Laurant - ModelCo - Seraphine)

Unohdin täysin ottaa kuvan jossa näkyisivät kaikki tuotteet, pyydän anteeksi.
Mikä on sun lempparihuulituote kesällä?

4 kommenttia:

  1. Onpas laitettu tummia sävyjä kesäksi. Itse tykkään kesällä pinkeistä huulisävyistä, samaten fuksia on passeli kesäsävy:)

    VastaaPoista
  2. Mä sain eri sävyt sekä Steve Laurentin huulikiillosta että MoldeCo:n huulipunasta. Kieltämättä toi on todella tumma sävy eikä munkaan mielestä yhtään kesäinen!

    VastaaPoista