lauantai 2. kesäkuuta 2018

Ipsy Glam Bag - Huhtikuu '18

Heippa!
Oon vähän julkaisutahdissa jäljestä aikataulussa (kuvia on runsaasti mutta postaukset jätättää) mutta käydään nyt huhtikuun Ipsyn kimppuun joka saapui tuossa kuukausi sitten.
Kuten ennenkin, entiset Ipsy-postaukset löytyvät postauksen lopusta löytyvän tunnisteen takaa ja tuolta löytyvät hinta- ja muut tiedotkin. Lyhyesti, hintaa on noin 10€/kk ja lähettämiseksi Suomeen tarvitaan Shipitoa tai jotakin muuta paketinvälityspalvelua. Shipiton postikulut tänkokoiselle lähetykselle on noin 6€.Huhtikuun Ipsy saapui tosi nätissä, perhoskuvioidussa pussukassa. Tuotteita oli tällä kertaa yksi enemmän kuin muilla, sillä olin valinnut pisteillä palkinnoksi paljon kehuja saaneen First Aid Beautyn Coconut Skin Smoothie Priming Moisturizerin, joka tuplaa siis kosteusvoiteen lisäksi myös primerina etenkin talvisaikaan kun ihoni on kuiva. Tällä hetkellä se on öljyinen sekaiho, ja käytänkin pääasiassa mattaavia primereita.
Toisena tuotteena oli Dirty Little Secretsin shimmerinen huulikiilto sävyssä Nude Beach. Tämä sävy on ihan superkaunis ja tälle tulee varmasti käyttöä ihan arjessakin.


Kolmas tuote oli Luna by Lunan single-luomiväri sävyssä Spiced Pumpkin. Tämä on voimakkaasti metallinen sävy jossa tuntuu olevan pigmentti kohdallaan. Käytän tosi harvoin mitään yksittäisiä luomivärejä mutta hamstraajana säilytän toki kaikki mitä kohdalleni sattuu :D.


Edelliseen pohjautuen, hamstraajana ilahdun myös aina uusista siveltimistä, niin myös tästä Royal & Langnickelin MODA Metallics Eye Shaderista. Tuntuu pehmeältä ja oikein hyvältä värin pakkaamiseen luomelle ja highlighterin levittämiseen silmän sisänurkkaan yms. Ja metallinen varsi on todella kaunis ja hyväntuntuinen kädessä.


Trust Fund Beautyn nestemäinen That Glo Tho-highlighter oli sävyltään kaunis, mutta käytän näitä nestemäisiä tooodella vähän. Tämä lähtee siis varmaan eteenpäin.


NOTSin Once Finishing Cream tuli tuollaisessa vihertävässä sävyssä, ja tämä onkin valmistajan mukaan ihanteellinen tuote meikin alle ja taittamaan hieman punaisuutta kasvoilla. Suojakerroin on 30 ja koostumus todella ohut ja hyvin imeytyvä.


Tykkäsin huhtikuun Ipsysta - moni tuote oikeastaan nestemäistä highlihteria lukuunottamatta jäävät omaan kokoelmaan ja käyttöön. Ja kymmenelle eurolle tuli kyllä vastinetta.

2 kommenttia:

  1. Aivan huikea vastine kymmenellä eurolla:) Sivellin on tosi kaunis<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, tuollaiset metalliset siveltimet on kyllä supernättejä!

      Poista