sunnuntai 10. kesäkuuta 2018

Tuoksuelämyksiä (niin hyviä kuin huonoja) Naturativin tuotteilla!

Heippa!
Onko Naturativ-luonnonkosmetiikkasarja teille entuudestaan tuttu? Merkin käsivoiteesta tuli aikoinaan Jolie Boxin mukana näyte, ja silloin jo ihastuin käsivoiteen kirpakkaan tuoksuun. Viime vuoden I Love Me-messuilla osuin sitten Naturativin messuosastolle ja hankin itselleni ison koon tuosta voiteesta. Sain myös mukaani paketillisen tuotteita (PR-näytteitä) joita olen tässä syksyn ja kevään aikana käyttänyt ja arvioinut.Tästä käsivoiteesta minulla ei tietenkään ole tässä postauksessa kuvaa, mutta linkkaan tuotteen tähän. Kyseessä on siis elvyttävän Karpalo-Sitruuna-sarjan tuote jonka OVH on 12€. Tulen niin ostanaan tämän uudelleen kun tämänhetkinen puteli on tyhjä. Käytän käsivoidetta tosi paljon ja vaadin siltä paljon, ja tämä kosteutustehoiltaan ja koostumukseltaan sekä tuoksultaan ruksii yli kaikki vaatimukset.

Tämän sitruuna-karpalotuoksun lisäksi löytyy karamelli-sitruuna-vaniljan tuoksuiset tuotteet, mutta vaikka kombo kuulostaa herkulliselta, en löydä siitä mitään noita mainittuja tuoksunuotteja ja tuoksu on mielestäni jopa aika kamala. Uutena tuoksuna on tullut sitruunaruoho-kookos jota en olekaan tuoksutellut vielä.

Kuva (c) 

Naturativin suomenkielisiltä sivuilta lainattua:

NATURATIV kosmetiikka on perustettu 2008. Päämäärä oli selvä alusta alkaen: tarjota markkinoiden parasta eko-kosmetiikkaa ILMAN KOMPROMISSEJA: ei parabeeneja, polyetyleenglykolia (PEG), keinotekoisia hajusteita, petroli-johdannaisia eikä mitään muitakaan luonnonkosmetiikan piiriin soveltumattomia aineita.

NATURATIV on unelmiemme kosmetiikka:– erittäin tehokas, ihana käyttää, viettelevä tuoksu ja puhtaasti luonnollinen – ensiluokkainen joka asiassa.

Asiakkaamme ja kauneusalan ammattilaiset jakavat ilomme ja tyytyväisyytemme. NATURATIV on saanut useita alan arvostettuja palkintoja.

NATURATIVissa tavoitteemme on keskittyä ainoastaan luonnonkosmetiikkaan - hyödyntäen sekä tradition että uudet suuntaukset - käytämme tunnettuja kauneutta edistäviä aineita ja toisaalta käytämme sopivasti uusia luonnonkosmetiikkateollisuuden raaka-aineita

Tuotteiden hintataso on mielestäni melko maltillinen ottaen huomioon että tämä ei ole mikään suurensuuri brändi. Naturativin tuotteita Suomessa myyvät Biodelly ja Jolie.
Ensimmäinen tuote esiteltävänä on tuossa jo edellä mainitun Karpalo-Sitruuna-sarjan rentouttava kylpyöljy. Ja tämän sarjan tuotteiden tuoksu on JUMALAINEN. Melko voimakas, todella sitruksinen jossa karpalo tuo pientä twistiä. Jos olet tuoksuherkkä tai et pidä sitruksisista tuoksuista, niin tämä sarja ei ole sinun juttusi. Tätä kylpyöljyä olen käyttänyt ihan vaan suihkussa, kun meillä ei kylpyammetta ole. Tämän tuotteen hintaa en onnistunut mistään löytämään, mutta arvioisin sen olevan 12-15€ luokkaa. Koko on iso, melkein 300ml.


Koska kolmeakymppiä lähestytään nopeasti ja erittäin varmasti, kokeilen mielelläni jo hieman aikuisemman ihon tuotteita. Tämä 30+ päivävoide sisältää muunmuassa spelttivettä, karitevoita, auringonkukkaöljyä ja kaakaovoita ja lupaa rauhoittaa, korjata, pehmentää ja suojata ihoa palamiselta ja palauttaa sen kosteustasapainon. Hirmuhyviä lupauksia, mutta ikävä kyllä tuotteen vahva, jotenkin juureva tuoksu on estänyt ainakin minua nauttimasta tästä tuotteesta. Lisäksi tuntuu ettei se oikein imeydy, vaan jää rullautumaan ihon pinnalle ja tätä ominaisuutta en todellakaan arvosta päivävoiteessa. Tuotteen hinta on 36,80€ ja tuotetta on pullossa 50ml. Tuote on myös vegaaninen.

Päivävoiteen lisäksi paketissa oli ecoAmpoule 3-seerumi, joka on tarkoitettu couperoottiselle, helposti punoittavalle iholle (here, here!). Sarjassa on 4 muutakin seerumia erilaisiin ihon tarpeisiin, kuten kuivalle ja väsyneelle iholle, anti-aging ominaisuuksia sisältävä, akneiholle omansa sekä silmänympäryksillekin oma tuotteensa. Tässä on muuten maininta että tuotetta voi käyttää voiteen allelaittamisen lisäksi myös ihan yksinään. Olen kuitenkin käyttänyt tätä lähinnä päivä- ja yövoiteen alla ja tuote on ollut ihan kiva. Tässäkin on melko voimakas tuoksu joka ei omaan nenään tuoksu kovin hyvältä. Tämä tuntuu olevan ongelma ainakin minulla useiden luonnonkosmetiikan tuotteiden kanssa ja uskoisin etten ole ainoa. Päivävoiteesta poiketen tämä imeytyy ihan hyvin, mutta punoituksen hallitsemisessa Ekopharman mustaherukkalinja on ainakin minun ihollani tehokkaampi. Tämän tuotteen hinta on 38,70€ ja tuotetta on pullossa 30ml. Tämäkin tuote on vegaaninen.


Näiden tuotteiden lisäksi paketissa oli vielä kasvojenpuhdistusaine, arganöljyä ja rohtosalkoruusua* sisältävä puhdistusmaito. Tätä olen käyttänyt jo melkein koko pullon ja puhdistustehot kakkosvaiheen putsarina ovat olleet varsin hyvät. Tämänkään tuoksu ei vaahtokarkeista huolimatta ole mitenkään nautinnollinen, mutta toistaiseksi kestän sen vielä ainakin ihan hyvin. Koostumus on melko ohut ja nimensäkin perusteella maitomainen. En tiedä miten hyvin tämä toimisi ainoana puhdistustuotteena, sillä käytän aina kaksoispuhdistusta kun meikkejä pesen pois. Tuotteen hinta on 17,20€ ja koko 200ml. Tuote on vegaaninen.

* Kiitos kovasti MarMar kun kommentoit ja korjasit! 


Sarjan tuotteista minulla on siis vähän sekalaisia arvioita - ehdottomasti suosikkeja ovat vartalonhoitotuotteet juurikin iki-ihanassa sitruuna-karpalotuoksussa. Sen sijaan muiden tuotteiden tuoksut hieman tökkivät, mutta ymmärrän toki ettei niissä ole lisättyjä tuoksuja käytetty kun ovat mahdollisimman luonnollisia. Silti, tuotteiden tuoksu on minulle suuri osa niiden käyttökokemusta ja pyrin näin ollen käyttämään vain omaan nenään hyvältä tuoksuvia tuotteita.

Sarjan tuotteista voit lukea lisää täältä. Mikä tuotteista kuulostaisi omaan käyttöön sopivalta? Kommentoi ihmeessä alle.

2 kommenttia:

  1. Tuo marshmallow on rohtosalkoruusu tässä yhteydessä, ei vaahtokarkki 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, kiitos kovasti, tätä tietoa en löytänyt mistään joten oletin vaan kääntämällä suoraan englannista suomeksi :)

      Poista