lauantai 14. heinäkuuta 2018

Ipsy Glam Bag - Kesäkuu '18


Mukavaa ja helteistä (ainakin täällä Helsingissä) viikonloppua, rakkaat lukijani.
Viime kuun Ipsy Glam Bag oli pride-hengessä mukana ja teemaltaan "Flying Colours". Pussukka oli sinisen eri sävyjä (osa tilaajista sai punaisen vastaavan) ja mun mielestä tosi söpö. Tykkään käyttää näitä Ipsyn pussukoita matkoilla ja esim. koiranäyttelyissä, niihin saa kätevästi eriteltyä kaikenlaista kamaa.

Kuten aina, käytän Shipitoa Ipsyn saamiseksi Suomeen. Postikulut ovat n. 8 dollaria Shipitolta Suomeen.Tästä linkistä näet kesäkuun kaikki saatavilla olleet tuotteet. Jokainen tuote arvioidaan aina bagin saapumisen jälkeen, ja antamani arvioiden perusteella valikoituvat tuotteet. En esimerkiksi juurikaan piittaa hiustuotteista (poislukien shampoo ja hoitoaine) joten niitä ei boksista oikeastaan koskaan tule. Eli tosiaan omat mieltymykset vaikuttavat ja jokainen boksi voi olla hieman erilainen. Siksi olikin jännää lukea Marin postaus aiheesta, siellä oli monta samaa tuotetta kuin itsellä - ehkä meidän mieltymykset on samanlaiset!Ensimmäinen tuote oli Estate:n Lip Icing-huulikiilto/lip topper jossa on ihana korallinen sävy ja pientä kultaista shimmeria joukossa. Sävyn nimi on Goodie, ja tämä on vegaaninen ja cruelty-free ja ovh-hinta on $10. Eli koko Ipsy-pussukan kuukausihinta (11  dollaria) tulikin lähestulkoon kuitattua tällä ekalla tuotteella!


Oi minä rakastan Biobellen maskeja! Ne eivät ole ainoastaan tosi hyviä iholle, vaan pakkauksetkin (ja naamioiden nimet) on supersööttejä. Nämä Ipsyn mukana tulleet ovat #UnicornGlow , ja kukapa ei haluaisi sädehtiä kuin yksisarviset. Naamion tehoaineena on suklaa, mulperinmarja ja hunaja. Suklaassa on rutkasti antioksidantteja, mulperinmarja kirkastaa ihoa ja tasoittaa ihonsävyä ja hunaja kosteuttaa. Naamioiden hinta on kappaleelta $4.99 ja näitä tuli tosiaan kaksi kappaletta. Jes!
Sitten muutama sample-kokoinen tuote. Pixin Glow Tonic-kasvovesi on tuttua tavaraa - ihoa hellävaraisesti kuoriva, 5% Glykolihappoa sisältävä varsin kehuttu ja hypetetty kasvovesi. Käytän näitä kemiallisia kuorintoja iltaisin niinä päivinä kun kasvoille ei ole ollut meikkiä. En ole oikeastaan huomannut juuri eroa (käytän sekä tätä että Mario Badescun vastaavaa) mutta kyllä nämä käytettyä pois tulee.
Toinen näytekokoinen oli Make Up For Everin Step 1 kosteuttava primer. Olen tätä joskus tuubillisen käyttänytkin mutta en yhtään muista mitä mieltä olin. Tämä jää odottelemaan kuivan ihon kautta eli talvea, nyt iho on liian öljyinen millekään tällaisille.


Viime kuun kolmas täysikokoinen tuote oli Luxien Small Shader 245-sivellin tarkkaan työskentelyyn luomivärien kanssa. Rakastan siveltimiä ja toivotan tämänkin ystävän lämpimästä tervetulleeksi mukaan joukkoon. Sivellin on synteettistä karvaa ja hypoallergeeninen, ja hintaa $12.

Muuten, kiinnostaisiko teitä päivitetty postaus lempparisiveltimistäni? Tein vastaavan joskus yli vuosi sitten, ja lempisiveltimien joukkoon on tullut uusia aika monta. Let me know!


Tykkäsin tästäkin Ipsysta tosi paljon! Täysikokoisia tuotteita oli tosiaankin 3/5, vaikka moni aina valittaakin että tulee vain näytekokoisia. Ei ainakaan minun kohdallani! Jatkan tyytyväisenä Ipsyni tilaamista ja odotan kovasti mitä heinäkuun versio pitää sisällään. Se oli lähetetty Shipitolta eilen Suomeen, ja matkassa menee yleensä noin 10 arkipäivää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti