tiistai 22. tammikuuta 2019

Ipsy Glam Bag - Joulukuu '18

Heippa!
Kuukausibokseja riittää, ja tänään kaivaudutaan joulukuun Ipsyn uumeniin. Postausjonossa on uusien tuotteiden esittelyn lisäksi vielä BoxyLuxe (eli Boxycharmin luksusversio) mutta siitä lisää myöhemmin. Toivottavasti nämä esittelyt eivät teitä haittaa (ja tietysti ne voi aina skipata jos ei mielenkiintoa niihin ole).





Joulukuun bägi itsessään oli hyvinkin jouluinen, kultaista paljettia kauttaaltaan. Tuotteet eivät olleet mitenkään jouluisia, mutta Ipsyssa nyt ei yleensäkään ole mitään noudateltavaa teemaa vaan tuotteet valikoituu henkilökohtaisten preferenssien mukaan (ja tuotteiden arviointi joka kuukausi todellakin kannattaa - itse en innostu hiustuotteista tai kynsilakoista joten niitä ei minulle oikeastaan koskaan tulekaan). Joulukuun tuotelistassa (jossa näkyvillä koko tuotekirjo, mistä ne tietyt sitten valikoitiin) oli monta kiinnostavaa juttua; en olisi sanonut ei muunmuassa SLMissGlamin highlightersiveltimelle, Lunan highlighterille tai Sugar Cosmeticsin aurinkopuuterille.

Ipsy kustantaa n. 10€ kuussa ja lisäksi postit Shipiton varastolta Suomeen ja ne ovat yleensä 7-12€ noin suunnilleen.



Matchy-Matchy kynsien kanssa!
TheBalmin Nude Beach single luomivärinappi sävyssä Bootylicious (joka löytyy Life's A Beach-paletista) ihastutti sävyllään joka meni melkein yksi yhteen tämänkertaisten kynsien kanssa. Kuten näiden kohdalla olen todennut niin pigmenttiä on mallikkaasti ja koostumus pehmeä ja hyvä. Yritän saada tämän depotattua z-palettiini niin muistaisin joskus myös käyttää. Onko teillä muuten kokemusta, onko nuo isommat paletit laadultaan yhtä hyviä kuin nämä sinkut näyttää olevan?



Hey Honey on ihana merkki (milloinhan saan aikaiseksi tilata merkin täysikokoisen seerumin, joka on IHANA!) ja nyt kokeiluun tuli 12ml pikkukoko Propolis&Honey Soothing Moisturizer-kosteusvoide. Jos laatu on yhtä hyvä kuin tuossa seerumissa niin meistä tulee oikein hyvät ystävät.

Muradia on tullut useasta eri boksista, mutta jotenkin tuntuma on jäänyt vähän..mitäänsanomattomaksi. Nyt kuitenkin sain tämän Resurgence Renewing-silmänympärysvoiteen joka lupaa kiinteyttää, kirkastaa ja häivyttää pieniä ryppyjä silmien alta. Alan olemaan jo siinä iässä että kevyet antiage-vibat kannattaisi tuotteista löytyä ja tässä sitä tuntuisi olevan. Olen käyttänyt sy-voiteita jo varmaan parikymppisestä asti, mutta silti noita pieniä ryppyjä alaluomen alta löytyy. Silmänympärykseni eivät ole mitenkään ultimaattisen tummat, mutta tuntuvat tummenevan kokoajan lisää ja kohta pitää varmaan ottaa jokakertaiseen meikkiarsenaaliin myös peiteaine silmien alle.




Benefitin Gimme Brow sävytetty kulmageeli on jonkinasteisessa kulttimaineessa jo ja monen kauneusgurun (tai muutenvaan aiheesta innostuneen) suosikki. Sain tämän pikkukoon sävyssä 3, joka sopii hyvin vielä ainakin toistaiseksi kun hiusten juuret ovat vähän tummemmat. Olen kyllä määrätietoisesti menossa kohti platinanvaaleaa joten sen koittaessa pitää sitten päivittää kulmatuotteita vähän vaaleampiin. Ellen sitten kyllästy tähän hitaaseen raidoitusprojektiin siinä määrin että heilautan tukan tummaksi. Jää nähtäväksi. Laadultaan tämä on mun mielestä ihan ookoo, jos sävytetyistä kulmageeleistä pitää. Minä kun en käytä näitä ikinä yksin vaan lähinnä muun kulmatuotteen (kynä, pomade) päällä niin käytän useimmiten värittömiä geelejä. Mutta ihan ookoo, ei kuitenkaan hypemaineensa arvoinen kun Essencen vastaava tuntuu toimivan ihan yhtä hyvin (ja huomattavasti halvemmalla).



Laritzya on tullut näissä kuukausibokseissa aiemminkin, muistaakseni ainakin Lip Monthlyssa silloin kun sitä vielä tilasin. Nyt tuli huulikiilto sävyssä Curve, joka vaikuttaa ihan hyvältä arkisävyltä ollen kuitenkin suhteellisen sheer.

F.A.R.A.H Brushesin Tapered Blending 35E tuli kauniissa kultaisessa sävyssä, ja varressa on tuollainen litteämpi kohta jotta sivellin sopisi käteen mahdollisimman hyvin. Merkin sivellinsetti tuli viime marraskuun Boxycharmissa, mutta uusia siveltimiä mahtuu joukkoon aina lisää :D (ai mikä hamstraaja). Siveltimet ovat ainakin Ipsyn nettikaupassa suht edullisia - tämä sivellin on tällä hetkellä alennushinnalla 7,50 dollaria. Muistaakseni tämä on synteettistä karvaa.


All in all, joulukuun Ipsy onnistui mielestäni erinomaisesti; tosi käyttökelpoisia tuotteita ja jäävät kaikki itselle käyttöön ja kokoelmaan. Nyt odotellaan tammikuun versiota saapuvaksi; kävin hieman kurkkaamassa ja kivoja juttuja sielläkin tulossa!

4 kommenttia:

  1. Tosi kiva boxi, just tollainen häivytyssivellin joita mä rakastan muodoltaan. :)

    VastaaPoista
  2. Kiva pussukka sulla! Yhä itse odottelen omaa joulukuun ipsyä ja marraskuun boxycharmia. Mahtaakohan tulla ollenkaan vai onkohan hukkuneet matkalle...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et oo ainoa joka on valitellut etteivät loppuvuoden boksit tule perille ajoissa :/ mikähän ihme lienee syynä siihen. Toivottavasti olet saanut omasi jo!

      Poista