keskiviikko 10. heinäkuuta 2019

Boxycharm - Huhtikuu '19

Hellou!

Postausjono on superpitkä ja alan sitä pikkuhiljaa purkamaan, ja nyt on vuorossa huhtikuun Boxycharm. Detaljit esimerkiksi boksin saamisesta Suomeen löytyvät edellisistä postauksista avainsanan 'boxycharm' alta.
Nopeasti sanottuna, boksi maksaa 21 dollaria kuussa (pl. Boxyluxe joka toinen kuukausi) ja se pitää lähetyttää Shipiton kautta Suomeen. Boksissa on yleensä vain täysikokoisia tuotteita 4-6 kpl, ja niiden yhteisarvo on aina yli 100 dollaria. Shipiton kautta ei voi lähetyttää kynsilakkoja eikä helposti syttyviä juttuja (kuten hiuslakka ym. aerosolit) joten ne pitää pyytää poistamaan Shipiton toimesta ennen paketin lähettämistä Suomeen.


Huhtikuun boksin teema oli "Vibing With Boxy" ja se sisälsi kesään ja festarikauteen sopivia tuotteita. Kaikki olivat täysikokoisia, ja tuotteiden yhteisarvo $127.





Ensimmäisenä boksista paljastui Artist Couturen irto-mallinen Diamond Glow-highlighter sävyssä Summer Haze. Tosi kaunis shampanjankultainen sävy, mutta aavistuksen tumma omalle iholle. Artist Couturen highlighterit on todella loistavia niin laadultaan kuin korostuksen määrältään (ns. blinding effect), eikä niissä ole liikaa glitteriä. Suosittelen näitä varsin lämpimästi jos vain löytää omaan ihoon sopivan sävyn. Täysikokoisen purkin hinta on 27 dollaria ja näitä on saatavilla esimerkiksi Beautybaysta hintaan 24,50€.


Tykkään kovasti kokeilla uusia ripsivärejä, ja tämäkin tulee aikanaan kokeiltua. Kyseessä on Butter Londonin Power Up Mascara, jossa on iso kumiharja ja joka lupaa öljyttömän koostumuksen lisäksi runsaasti lisää pituutta ja volyymia (mikäpä ripsiväri ei lupaisi toisaalta..). Suosin itse vähän pienempiä harjoja kylläkin.Tämän ovh:ksi on ilmoitettu $20. Merkkiä myy muunmuassa Lookfantastic, mutta juuri tätä ripsiväriä en heidän valikoimastaan löytänyt.



Luxien Summer Daze-sarjan siveltimet sopivat värimaailmaltaan hyvin tuohon takana näkyvään palettiin josta lisää seuraavien kuvien alta. Rakastan Luxien siveltimiä ja otin nämäkin innolla vastaan. Settiin kuului 512 Small Contouring Brush ja 2 luomivärisivellintä (245 Small Shader ja 209 Large Shader). Setin ovh on 28 dollaria. Jos et ole vielä Luxien siveltimiä kokeillut, niin suosittelen lämmöllä! Luxien siveltimiä myy muunmuassa suomalainen Nobe Beauty.

En muuten huomannut kuvata ensimmäisessä kuvassa näkyvää tussimallista eyelineria, joka on Beauty For Real merkiltään ja hinnaltaan 16 dollaria. Lupaa olla vedenkestävä. Mun mielestä tuntui aika perus tussirajaukselta, en hirveästi innostunut ja olikin mun mielestä boksin tylsin tuote.




PÜR:n Festival Palette sisältää 12 todella kesäistä ja pigmenttistä sävyä, joista muutama swatchattu alla. Oikean reunan kaksi sävyä ovat pressattua glitteriä, ja niiden kaverina on 6 shimmeriä ja 4 mattasävyä. Kuten sanottu, pigmenttiä riittää ja tästä tulee tosi kesäinen fiilis. Ovh $36. Tätä en löytänyt mistään Suomeen suoraan toimittavasta nettikaupasta.


Kaikenkaikkiaan huhtikuun Boxy oli mulle mieleinen, highlighteria lukuunottamatta (joka oli hieman liian tumma sävyltään) kaikki jäävät omaan käyttöön.

Mitäs te olitte mieltä?

4 kommenttia:

  1. Mie tykkäsin! Tosin higlighter -hässäkkä lähti eteenpäin :D Tykkäsin myös paletin mukana tulleesta primerista, antaa tahmean pohjan väreille.

    Taisin miekin saada rajauskynän, mutta en ripsaria. En jaksa nyt tarkistaa :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai sulle tuli primer, mulla ei ollut sitä :) mut noissahan on pieniä variaatioita aina.

      Poista
  2. PÜR:n paletti näyttää upealta, tosi kivoja sävyjä! :)

    VastaaPoista