lauantai 6. heinäkuuta 2019

My Makeup Collection: Highlighterit


Heippa!

* Tähdellä merkityt tuotteet on saatu pr:nä blogia vartenKuten näkyy, niin näitä on aika kasa. Muutamia siirsin omasta kokoelmasta postausta kuvatessa sivuun, niitä joita ei tule käytettyä ja joita ei innosta edes alkaa käyttämään.
En juurikaan käytä nestemäisiä tuotteita kasvoilla (poislukien toki meikkivoide), joten nestemäisiä korostusjuttuja löytyy vain muutama. Vasemmalta oikealla ylhäällä olevassa swatch-kuvassa on ensimmäisenä Colourpopin Crystal Collectioniin (ei enää myynnissä) kuuluva Rose Quartz Crystal Liquid Highlighter. Sävy on kultainen pienellä shiftillä vaaleanpunaiseen. Seuraava, selkeästi pronssin/kuparinsävyinen (ja minulle ihan liian tumma) Iconic Londonin Illuminator sävyssä Blush siirtyi declutter-osastolle etsimään uutta kotia jonkun sävyiltään tummemman henkilön luo. Kolmantena Tarten Tarteist Pro Glow nudesävyssä Exposed ja viimeisenä tosi vaalea Trust Fund Beautyn That Liquid Glo Tho.Sitten pari stick/kynämuotoista highlighteria. Swatch-kuvassa ekana CP:n samaa Rose Quartz-linjaa oleva, oikeasti lip balm kuulemma, mutta en ole tälle oikein mitään järkevää käyttöä keksinyt ja tämä lähtikin jo eteenpäin. Seuraavana Lord&Berryn ihan kynämuotoinen Strobing Pencil, jota olen käyttänyt amorinkaaren ja silmän sisänurkkien korostamiseen. Samaa käyttötarkoitusta palvelee seuraavakin tuote, joka on Beccan Shimmering Skin Perfector Slimlight sävyssä Pearl. Viimeisenä kovasti kullanvärinen The Beauty Cropin Glamazon Stick. BTW, en tiedä miten teillä näkyy nämä sävyt - omalla puhelimella ja toisella tietokoneella sävyt toistuvat oikein, mutta postausta kirjoittaessa iMacilla sävyt näkyvät ihan omituisina. Jos joku näistä siis näyttää aivan hullulta niin mahdollista on että värit vaan toistuu päin pyllyä :D
Colourpopin Dream Sequence on Super Shock Cheek-koostumuksella täytetty highlighter-paletti, jonka sävyt ovat mukavia ja käyttökelpoisia eivätkä ole niin tummia kasvoilla kuin mitä pannussa ehkä näyttää. SS-koostumus ei ole kaikkien mieleen ja itsekin pidän siitä vain highlightereissa - poskipunat ja aurinkopuuterit otan mieluiten ihan peruspuutereina. Luomiväreissä minulle toimii tässä koostumuksessa lähinnä erilaiset luomen aksenttisävyt/glitterit.
Tämä oli vielä listattuna Colourpopin sivuilla mutta kuitenkin sold out. Hintaa oli aikoinaan 18 dollaria.


Isadora Face Glow Prisma Wheel sisältää 5 hyvälaatuista highlighter-sävyä, joista muutama on ihan sopivia arkikäyttöön mutta lähinnä tuo kirkkaanliila sekä vihertävä vaativat hieman erilaista meikkiä kuin mitä vaikkapa töihin naamaani laitan. Tätä on edelleen saatavilla, ainakin Kickseissa olen mielestäni nähnyt.

Tässä muuten tehdään historiaa; tämä theBalmin Manizer Sisters-paletti, ja tarkemmin sen keskimmäinen, ruusukultainen Cindy-Lou on ensimmäinen ja toistaiseksi ainoa highlighter johon olen saanut ihan kunnon pannun aikaiseksi. Käytin tätä muutamia vuosia sitten tosi paljon, kun tämä oli aikalailla ainut laatuaan mitä mulla oli. Myös ikoninen Mary-Lou on saanut pintaansa aika ison dentin - tätä olen käyttänyt paljon amorinkaaren, silmän sisänurkan ja kulmaluun korostamiseen. Myös tätä palettia on edelleen saatavilla, ja mielestäni tämä on hintaansa nähden (tällä hetkellä Cocopandalla 23,10e oikein hyvä vaihtoehto. Tummaa Betty-Lou-sävyä en ole käyttänyt juurikaan, sillä tämä on aurinkopuuteriksikin aika lailla liian hohtava vaikka shimmerisiä aurinkopuutereja käytänkin.Colourpopin Gimme More-highlighterpaletti sisältää 6 ihan puuterikoostumuksen omaavaa korostussävyä, joista suurin osa on ikävä kyllä tosi tummia ja tästä olenkin käyttänyt vain muutamaa sävyä, ja niitäkin tosi säästeliäästi. Tässä on oikein hyvä laatu, mutta luulen että tämä etsii uuden kodin jonkun hieman ruskettuneemman/ei niin kalpean kaverin luota.
Ylläoleva swatch-kuva on takana häämöttävästä Revolution Pro:n 4K Highlighter Rose Gold-paletista. Tätä saa ostettua merkin omilta sivuilta, ja hintaa on olemattomat 9,99e. Kuten kuvasta näkyy, pigmenttiä on runsaasti ja sävyt sopivat vaaleallekin iholle (tuota yhtä tumminta kultaista lukuunottamatta).


Edellistä hieman vähemmän pigmenttisempi on tämä Kicksin Powder Glow Kit jota saa Kicksin verkkokaupasta hintaan 19,90e. Näistä jos pitäisi valita niin ostaisin ilman muuta tuon Revolutionin paletin - sävyt ovat hieman kauniimpia, vaalealle iholle sopivampia, pigmenttisempiä ja hintaa on puolet vähemmän. Tämä Kicksin paletti on kuitenkin arkikäyttöön oikein sopiva, eikä siinä varsinaisesti mitään vikaa ole.

Anastasia Beverly Hillsin Moonchild-paletti oli puhdas heräteostos viime joulun (?) alennusmyynneistä, jossa paletilla taisi olla hintaa noin 20e. Tämän sävyt ovat duochromeja ja eivät ehkä arkikäyttöön niitä käytännöllisimpiä (ainakaan minun arkikäyttöön, at any rate) mutta edullinen hinta teki tehtävänsä ja paletti kokoelmaani muutti. Alla swatchattu Naked:n vastaava holograph-paletti on näistä kahdesta mielestäni parempi - pigmenttiä on ainakin enemmän. Mutta siitä seuraavassa lisää. Tässä ABH:n paletissa on pehmeä koostumus ja sävyt näyttävät iholla kivoilta. Juurikaan käyttöä tämä ei ole toistaiseksi saanut.Tässä siis Boxycharmin mukana joskus tullut Naked Cosmeticsin Holographic Highlighter Collection, jossa on mukana jokainen mieleentuleva holo/duochrome-sävy. Pigmenttiä löytyy. Kuten Moonchild, ei tämä ole toistaiseksi käyttöä paljon nähnyt mutta mieli tekisi tehdä meikkejä jossa nämä pääsisivät käyttöön. Kun kokoelmasta löytyy vielä Kat von D:n Alchemist - nyt pitää ryhdistäytyä ja käyttää näitä. Tämän ovh on 29,99 dollaria.
NYXin Strobe of Genius varmaan löytyy aika monen harrastajan highlighter-kokoelmasta, niin myös minun. Tämä on varmaan theBalmin Manizer-paletin ohella vanhimpia korostustuotteitani. Tässä on runsaasti sävyjä, käy monelle ihonsävylle ja pigmenttiä on ihan riittävästi. Erittäin käyttökelpoinen paletti kaikinpuolin! Tämän ovh on 22,50e luokkaa, mutta nyt esim Sokoksella puoleen hintaan!
Sitten muutamia loose-muodossa olevia tuotteita. Vasemmalta oikealle swatcheissa on Kicksin Highlighter * sävyssä Rose Gold, Artist Couturen Diamond Glow sävyssä Illuminati, Bellapierren Exite ja viimeisenä Alima Puren Whisper. Tuo Artist Couturen Illuminati on ihan superpigmenttinen ja kaunis, mieleen on painunut kun MACin tiskillä poskipunia kokeillessa työntekijä kehui kuinka kivalta se mun poskipäillä näytti. Suursuositus siis! Tämä on tullut joskus Boxycharmin mukana (kuten suuri osa mun tuotteista muutenkin :D).

Sitten muutamia kultaisia kavereita. Vasemmalta oikealle ensimmäisenä Morphen High Impact Highlighter sävyssä Spark, Catricen Pret-A-Perle (joka on oikeasti luomiväri) sekä Ciaten Moondust. Näistä Ciate on ehkä mun ihonsävylle parhain, mutta käytän kyllä kahta muutakin. Nuo kaksi ekaa näyttää olevan aika identtisiä! Catricen luomivärin koostumus on sileä ja pehmoinen, ja toimii poskipäillä oikein kivasti. Sekä Morphe että Ciate on tullut aikoinaan joko Boxycharmin tai Ipsyn mukana, Catrice tuli viime joulun merkin omasta joulukalenterista.

Ostin kiinnostuneena keväällä kokeiluun H&M:n meikkejä, muunmuassa nämä kaksi highlighteria sävyssä Iced Pink ja Delicate Pearl. Nämä yllättivät sikäli että mun mielipide H&M:n omista meikeistä ei ollut kovinkaan kummoinen - mutta nämä on oikein käyttökelpoisia! Hintaa lienee jotain 7-10e välillä, ja sävyjä näiden kahden lisäksi muistaakseni ainakin yksi, tummempi versio. Oikein hyviä arkikäyttöön kun ei tarvitse kuuhun asti loistaa!

Vasemmalta oikealle tässä NYXin Illuminator sävyssä Ritualistic (en tiedä myydäänkö näitä enää, ostosta on useampi vuosi) ja L.A. Girlin Strobelitet sävyissä 90 Watt ja 100 Watt, jotka ovat ostoksia viime syksyn I Love Me-messuilta. Kuten swatcheista näkyy, ovat nämä kaikki tosi kauniita, pigmenttiä löytyy (NYX ehkä vähän puuterisempi, mutta toimiva kuitenkin) ja sopivat vaalealle iholle. Ja mikä parasta, edullisia! Oletkaunis.fi:ssa 6,45e / kpl.

Nämä I <3 Makeupin (ovat muuten muuttaneet "merkin" nimeä monta kertaa, Makeup Revolutionin tuotteita joka tapauksessa) Highlighter Heartsit sävyissä Peachy Pink Kisses (joka on oikeasti kai poskipuna), Golden Goddess ja Unicorn Heart. Nykyään nimi näyttää olevan I <3 Revolution, ja näitä saa esimerkiksi Cocopandalta hintaan 8,40e. Näissä ei ole oikeastaan mitään ihmeellistä - pigmenttiä kyllä on ja ihan kivoilta näyttävät mutta en juurikaan näistä inspiroidu. Pakkaus on tosi kiva, vaikkakin vähän iso ja tilaavievä. Tykkään Baked-koostumuksesta etenkin highlightereissa. Ylläolevassa swatchissa Unicorn Heartin sävyt on kaikki sekoitettu yhteen ja niistä tulee tuollainen sinertävän hopea sävy. Mieluisin näistä on tuo ruusukultainen Peachy Pink Kisses!

Jeffree Starin Skin Frostit sävyissä Peach Goddess ja Ice Gold ovat tosi hyviä ja pidän niistä kovasti. Ja pidän kyllä Jeffreestakin, ei sillä. Näitä saa esimerkiksi Oletkaunis.fi:sta joka myy merkin tuotteita muutenkin (kuten myös Sokos nykyään). Hintaa on 31,50e, mutta rahalla saa myös aika paljon tavaraa - pannu on tosi iso ja tuotetta siinä 15g.

Sitten muutama suurta suosiota (ja jopa kulttiklassikon asemaa) niittävä yksilö. MACin Mineralize Skinfinish:t ovat ns. old school-tavaraa, etenkin sävyt Soft&Gentle että Lightscapade. Näistä viimeksi mainittu on mulle aina vähän kysymysmerkki - mun mielestä se on tosi puuterinen eikä juurikaan hohda. En tiedä kenessä on vika vai onko se vain ominaisuus - tämä on kuitenkin Kicksista ostettu ja ihan 100% aito. Soft&Gentle on mun mieleen paljon enemmän, ja tämä olikin löytö kevään Hulluilta Päiviltä (olisiko hintaa ollut jotain 20e tms?).
Oikeanreunimmainen on tietysti ABH:n Amrezy, jota kaikki rakastavat ja joka on munkin mielestä ihan käypä - muttei nyt NIIN hyvä kun mitä hype antaa olettaa. Tuote on kuitenkin limited edition (ollut kai myynnissä pariinkin otteeseen) joten pidän sen kyllä visusti itsellä. Tämä on Kicksistä hankittu muuten samalla reissulla kuin tuo Lightscapade.

Tämä kolmikko sisältää Pretty Vulgarin Shimmering Swan-highlighterin sävyssä Glow Up, Laura Mercierin Baked Matte Radiancen sävyssä 01 Highlight ja Illamasquan Beyond Powderin sävyssä Deity. Ei muuta sanottavaa kun että tuo Laura Mercierin on IHANA, antaa todella sellainen "glow from within" olematta shimmerinen tai glitterinen ja jos joutuisin luopumaan kaikista mun highlightereista yhtä lukuunottamatta niin se olisi mitä luultavimmin tämä. Ostin tämän vuosi sitten keväällä Lontoosta, ja se on joka sentin arvoinen. Vielä kun muistaisi käyttää useammin..
Sekä Pretty Vulgar että Illamasqua ovat kauniita, pigmenttisiä ja käyttökelpoisia, Pretty Vulgarin sävy aavistuksen vihreään taittava duochrome (tosi hennosti kylläkin, sävy on aivan käyttökelpoinen) ja Illamasquan Deity on tosi vaaleankeltainenkultainen (tai siis miten tätä nyt kuvailisi..). PV tullut Boxycharmin mukana ja Illamasqua viime joulun LF:n joulukalenterista muistaakseni.

Sitten muutama drugstore-vaihtoehto. Wet 'n Wildin MegaGlo sävyssä Blossom Glow on kauniisti vaaleanpunaiseen taittava, ja ostettu eBaysta. Wettiksen nämä MegaGlo-sarjan tuotteet on ylipäätään tosi kauniita ja pigmenttisiä, ja sävy Precious Petals on Youtubessa todella suosittu mutta on vaalealle suomalaiselle vähän liian tumma. Tämä Blossom Glow käy meille kalpeillekin hyvin! Näitä myy muunmuassa Cocopanda.
Keskimmäinen on Physicians Formulan Powder Palette (joka nimestään huolimatta on kyllä enemmän korostustuote on kuin peruspuuteri ja oikeanpuolimmaisin Catricen High Glow Mineral Highlight Powder sävyssä Light Illusion. Molemmat erinomaisia drugstore-vaihtoehtoja, mutta näistä ei kyllä kukaan juurikaan puhu. Näissä on vähän samaa kuin rakastamassani Laura Mercierin Baked Mattessa.

Pixin sävyt erikseen swatchattuna
Sitten neljän viimeisen random-highlighterin kokoelma. Vasemmalta oikealle Makeup Revolutionin Baked Highlighter (sävynimeä ei mainittu, tämä on aika vanha tuote), sitten E.L.F:n Baked Highlighter sävyssä Blushed Gems, kolmantena Colourpopin Super Shock Highlighter sävyssä Fanny Pack ja viimeisenä Pixi Beautyn Blush Duo sävyssä Peach Honey (joka on kyllä runsaasti enemmän highlighter jopa vaalealle iholle kuin poskipuna). Ensimmäisissä swatch-kuvissa Pixin molemmat sävyt on sekoitettu keskenään, mutta viimeisessä kuvassa ne on swatchattu erillään. Kauniimpi mun mielestä molemmat sävyt yhdistettynä!
Näistä oikeastaan mikään ei ole mikään suosikki - ELF:n baked-highlighterit on vaikeita saada toimimaan kun ostettaessa päälikerros on oikeasti rapsutettava irti jotta sieltä saa jotain siveltimeenkin (mun kappale toimii jo hommassaan ihan hyvin, mutta kyllä oli ensin ihmettelemistä kun tämän hankkimisesta on jo useampi vuosi..).

Sellainen kokoelma! Näiden postausten eetteriinsaaminen on kyllä pitkä prosessi - ensin kuvat, niiden käsittely, lataaminen bloggeriin, jokaisen sävyn kirjoittaminen erikseen pikku vihkoseen jotta muistan ne kirjoittaessa ja lopulta tämän tarinan suoltaminen jotenkin luettavaan muotoon. Toivottavasti joku jaksoi lukea tänne asti!

Postausjonossa on useampi Boxy ja Ipsy ja muutama shoppailupostauskin, ja niitä rupeaa nyt tulemaan ennen seuraavaa meikkikokoelmapostausta (joka on muistaakseni aurinkopuuterit!).

Ihanaa lauantain jatkoa, nauttikaa etenkin jos olette jo kesälomilla! Meidän perhe lomailee sitten elokuussa.

2 kommenttia: