torstai 29. elokuuta 2019

Ipsy Glam Bag - Toukokuu '19

Heippa,



Postausjonosta seuraavana Ipsyn toukokuun versio. Kivoja tuotteita tuli, tässäpä ne:





SLMissGlamin siveltimet on hyviä (ja kauniita!) joten toivotin tämän lämpimästi tervetulleeksi. Malli on SS57 Blending Brush, ja hyville häivytyssiveltimille on aina käyttöä. Näiden hinta pyörii siinä 18-20 dollarin kieppeillä.

BareMineralsin Dew Mist oli uusi tuttavuus, en hirveästi käytä muita kuin mattaisuutta ja pysyvyyttä tuovia suihkeita. Kokeilen tätä ja lahjoitan jollekulle, jos nyt en palavasti rakastu.

Pixin SkinDrink on geelimuotoinen kosteuttaja ja ennestään jo tuttu, olen yhden täysikokoisen tuubin käyttänyt. Sopii hyvin meikin alle, ollen suhteellisen kevyttä koostumukseltaan.

Bellapierre on vähän meh-merkki eikä tämäkään irtopuuteri ole vielä kiinnostanut niin että olisin kokeillut - aion kyllä kokeilla koska miksi ei. Ja tämä oli lisäksi täysikokoinen, ja hintaa merkin omilla sivuilla $35 eli ei ihan markettikosmetiikkaa (vaikka merkin miellänkin sellaiseksi jostain syystä :D).

Bioracen Intense Hydration Spirulina sheet mask-duo tulee varmasti käyttöön, tykkään kun näitä tulee.

Tällä kertaa 3/5 tuotteista oli täysikokoisia, mikä on tälle Ipsyn normaali glam bagille hyvä saldo (plus-versio sitten erikseen jossa vain täysikokoisia tuotteita - tulee mulle sekin ja postausta on tulossa!).


Mikä olis ollut sulle mieluisin?

3 kommenttia:

  1. Tuo bellapierre puuteri oli aivan loistava! Käytin sen loppuun alta aikayksikön ja mun mielestä yksi parhaimmista irtopuutereista ikinä. Suosittelen testaamaan 🥰

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon tiedosta, pitääkin nostaa kokeilujonon kärkeen! Kuulostaa tosi hyvältä :)

      Poista
  2. Thanks for your post its really Knowledgeable.If you want to Buy Beauty Products Online then you visit Our site.










    VastaaPoista