maanantai 2. syyskuuta 2019

My Makeup Collection: Setting Sprayt


Helou!

Mun meikkirutiinin seuraava osa puuteristen kasvotuotteiden jälkeen on yleensä kiinnitys/kasvosuihke. Se poistaa puuterisuutta kasvoilta ja tuotteet yhdistyvät nätisti toisiinsa. Lisäksi en ollenkaan tykkää suihkia sprayta silloin kun olen ripsivärin juuri laittanut.

Näitä on ihan kamala kasa eikä kukaan tarvitse näin montaa, mutta jotenkin niitä on kertynyt. Muutama on toki noussut yli muiden suosikiksi, mutta yritän kyllä käyttää kaikkia tasaisesti.
Joku saattaakin kiinnittää huomiota että tässä ei ole edellisen postauksen Tukholmasta ostamiani juttuja - postauksen kuvat on kuvattu aikoja sitten jo.

* merkityt tuotteet on saatu pr:nä blogia varten



Too Facedin persikkasarjan Peach Mist tuoksuu tottakai persikoille ja on mattaisuutta tuova suihke. Meikin kestoa ei mielestäni juurikaan paranna, mutta muuten oikein kelpo. Spraykin on ihan hyvä ja hienojakoinen (joka ei tosiaankaan ole totta jokaisen suihkeen kohdalla!). Ostin tämän Lontoosta TF:n omasta putiikista.

Tarten Ready, Set, Radiant tuli joskus Boxycharmin mukana. Tuppaan käyttämään enemmän mattasuihkeita, mutta talvella tulee käytettyä myös näitä kuulautta tuovia. Tämä odottelee siis aikaa parempaa vielä.

Urban Decayn All Nighter on klassikko, ja oikeasti laadultaan hyvä. Tykkään kovasti, ja saman sarjan limited edition kirsikantuoksuinen suihke on ihan suosikki - siitä lisää vielä tässä postauksessa. UD:n tuotteet ovat ilahduttavan helposti saatavilla Suomesta nykyään, kun Tartea ja Too Facedia pitää tilailla ulkomailta. Varsinkin TF:n tuotteet ovat joskus kiven alla löytää jos etsit jotain tiettyä. Tämä kyseinen Allnighter oli Stockan hulluilla päivillä tosi hyvässä alessa (olisko ollut 16,90e tms).

CoverFX Illuminating Setting Spray on myös Boxycharmin tuliaisia. Tästä en oikein innostunut, eikä tämä tuntunut tekevän mitään suuntaan tai toiseen. Lähtikin sitten eteenpäin toivottavasti sellaiselle joka saa tästä minua enemmän irti!


Tämä mun Fix+ pullo (MACin tietysti) on jo muutaman vuoden vanha mutta toimii edelleen oikein hyvin. Tätä käytän erityisesti jos iho tuntuu kuivalta ja liian mattaiselta, sekä myös siveltimen kostuttamisessa shimmereitä levitettäessä. Riittoisaa kuin mikä!

L'Orealin Infallible Fixing Mist on siitä ärsyttävä, että jos pulloa ei ravistele hullun lailla viittä minuuttia niin kasvoille suihkittaessa naama on täynnä valkoisia pilkkuja. Tästä syystä en tätä ole kauheasti käyttänytkään, ja lopulta tämä lähti eteenpäin. Sopinee todella öljyiselle iholle parhaiten!

Skindinavian Bridal Makeup Finishing Spray on siis kehitelty morsiamille häämeikin kestoa lisäämään. Periaatteessa tämä ja Allnighter on samaa kamaa sillä UD:n pullossakin lukee by Skindinavia mutta mun mielestä UD:n versio on jotenkin parempi.. tai sitten mulla on jotain komplekseja. Ei tässä kuitenkaan mitään vikaa ole, ja olisinko tilannut tämän Beautybaysta viime Black Friday-alennuksista.

Samoista aleista kotiutin kookoksentuoksuisen (melko alkoholillisen sellaisen) Slay All Day Setting Sprayn, merkkiä Gerard Cosmetics. Tämä on ihan ok perussuihke, muttei mitään erikoista. Tuoksu saisi olla vahvempi ja alkoholittomampi.


Maybellinen Superstay 24h-sarjaan kuuluu myös tämä kiinnityssuihke, ja nyt on pakko myöntää etten ole tätä ihan hirveästi käyttänyt. Nappasin muistaakseni joskus supermarketista mukaan. Mielikuva on että tämäkin on sellainen runsaasti ravistettava tapaus. Pitääkin ottaa käyttöön nyt kun kesää ja rasvoittuvaa ihoa on vielä jäljellä.

Tässä se kirsikantuoksuinen Allnighter mistä puhuin - söpö pikkupullo joka on hyvä matkoilla vaikka olisin mielihyvin ostanut tätä vaikka jumbokokoisen pullon. Kirsikantuoksu on lopulta aika hento eikä jää kasvoille tuoksumaan - mun mielestä tuoksu saisi olla paljon vahvempikin. Tämän tilasin joskus Kicksilta kun se sattui silmiin, mutta kenenkään muun en ole huomannut tätä omistavan tai tästä puhuvan :D

Milanin Make It Last on Youtuben puolella ainakin suosittu, ja tykkään kyllä tästäkin. Suihke on hienojakoinen eikä niistä kasvoille niinkuin jotkut. Tuoksua tässä ei ole mielestäni lainkaan. Taisin tilata tämän eBaysta joltain jenkkimyyjältä, nyt en muista keneltä. Milania taitaa kuitenkin saada aika monesta meillekin toimittavasta nettikaupasta (Cocopanda, Kicks, Eleven muunmuassa).


Omoroviczan Queen Of Hungary-suihke on jotenkin jossain kulttimaineessa ja suhteellisen arvokas hinnaltaan, mutta mun mielestä tämä on aika meh. Ensinnäkin suihke on NIIN hienojakoinen että tätä saa suihkutella 20 suihkausta kasvoille eikä kasvot tunnu edes kosteilta. Lisäksi en ole huomannut mitään vaikutuksia tämän kanssa versus ilman. Tämä on tullut pariinkin kertaan Lookfantasticilta (joulukalenteri ja beauty box).

TBS Rose Dewy Glow Face Mist tupsahti Body Shopin joulukalenterista. En tykkää ruusuntuoksusta lainkaan, mutta haluan tätä silti kokeilla kunhan talvi tulee. Viime talvena unohdin. Voi minua.

Kicksin oman merkin Dewy Setting Spray* on sitten sellainen jota en juurikaan voi suositella. Sitä pari suihkausta kasvoille niin naama on täynnä glittershimmerhippusia joita ei meinaa saada pois. En ole saanut eroa aikaan vaikka olen sheikannut pulloa kuinka. Pakko varmaan myöntää tappio ja olla reilusti sitä mieltä että tämä ei ole mun juttu lainkaan.


Mun suosikkeja on (kuten ehkä jo tekstistäkin arvasi) UD Allnighter, MACin Fix+ ja edullisemmista Milanin Make It Last.

Käytätkö meikinkiinnitys/kasvosuihkeita, ja jos niin mikä on sun lemppari?

4 kommenttia:

  1. Käsittääkseni tuo Omoroviczan Queen Of Hungary sumute on kasvosuihke, ei meikinkiinnityssuihke. Toki sitä voi meikin päälläkin käyttää mutta se ei ole varsinaisesti tarkoitettu meikin kiinnittämiseen vaan kasvojen kosteuttamiseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on totta, mutta eipä Fix+ ole sekään varsinaisesti meikin kestoa pidentävä/kiinnittävä suihke :) ja samoin tuo bodyshopin on myös nimeltään vain face mist.

      Poista
  2. Tuo TBS on kamala + siinä on shimmeriä, josta en tykkää (olen siis käyttänyt sitä ilman ravistamista). Tykkään British Rose -sarjan tuoksusta, mutta tuossa tuoksu ei ole hyvä :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mä en muutenkaan tykkää ruusun tuoksusta.. ja shimmeriä sisältävät on nou-nou mulle myös.

      Poista