torstai 30. huhtikuuta 2020

Makeup Revolution / Revolution Beauty tilaus - edullisesti mooonta juttua!



Tilailin pitkästä aikaa Makeup Revolutionilta (oikeasti nykyään kyllä Revolution Beauty joka kattaa alleen brändit Makeup Revolution, Revolution Skincare, Revolution Pro, I Heart Revolution ja Makeup Obsession), merkin tuotteet kun ovat pääosin oikein hyviä laadultaan ja hinnaltaan kovasti edullisia. Varsinkin kun tilaukseni aikaan oli voimassa tarjous ota 3, maksa 2 kaikista tuotteista - nappasin mukaan siis 10 tuotetta, ja maksoin vain seitsemästä. Ei huono! Olin kuullut erinomaisia asioita muutamista tämän postauksen jutuista (Makemeupmissa Youtubessa - go check her out!) ja ne ovat kyllä osoittautuneet varsin ihaniksi. Jokaista näistä olen ehtinyt kokeilla vähintään kerran, joten pika-arvioita luvassa.

Linkkailen tuotteet teille avuksi, mutta en hyödy niiden klikkailusta mitenkään. Tuotteet shipataan Deutsche Postin kautta mutta sen seurannassa mainitaan seurantanumero jolla pakettia voi seurailla myös Postin sivuilla ja paketti tuli lähipostiin noudettavaksi. Morphen tilauksen kanssa olikin sitten ihan eri juttu... No, siitä tulevassa postauksessa.


Koska etsin jatkuvasti niin parasta huulirasvaa kuin parasta väritöntä kulmageeliä, olivat nämä itseoikeutettuja valintoja :D

- I Heart Revolutionin Watermelon Popsicle Lip Balm and Mask toimii siis niin voiteena kuin naamionakin, käytän lähinnä ihan voiteena sillä koostumus ei mielestäni ole tarpeeksi paksua huulinaamioksi (Laneige on siihen ihan ykkönen). Kiva, melko keinotekoinen tuoksu miltä vesimeloni nyt aina tuoksuu kosmetiikassa. Tämän normihinta on 3,99€, mutta tämä oli yksi niistä osta 3, maksa 2-tuotteista joten hintaa jäi pyöreä 0.

- Makeup Obsessionin So Balm Lip Balm, "maku"vaihtoehdoista valitsin Icing Sugarin joka on siis yksi yhteen dupe Glossierin Balm Dotcomille maussa Birthday Cake. Molemmissa on pienenpientä mikrohohdetta seassa ja tuntuma huulilla ihan samanlainen. Tuoksussa on pientä eroa - Birthday Cake tuoksuu vaniljalle ja Icing Sugar sokeroiduille marjoille - mutta muutoin dupe on löytynyt. Varsinkin kun tämä MO:n versio kustantaa 5,99 ja makuvaihtoehtoja on monta ja toimitus Suomeen onnistuu varsin vaivattomasti. Glossierilla hintaa on 12 dollaria ja tilaus on pakko hoitaa Shipiton kautta (joka sujui kyllä ihan hyvin, tilasin kerran näitä Balm Dotcomeja kokeiluun ja ne ovat kyllä hyviä!)

- Makeup Revolutionin väritön Brow Fixer omaa pienen harjan, hyvän koostumuksen ja hintaa sillä on 5,99€. Pidän kovasti, ei muuta sanottavaa. Hoitaa hommansa varsin hyvin.



Melkolailla varmasti jokainen kauneustrendejä ja Youtubea seuraava on tietoinen Tatchan Silk Canvas-primerista ja Elf:n dupe Putty Primerista. No, tämä on sitten dupen dupe, ja nimeltään Makeup Revolution Conceal & Fix Pore Perfecting Primer ja hintaa tällä on 8,99€. Tämä on siis koostumukseltaan juuri sellaista jolla englanniksi tätä kuvataan (putty) mutta sille on hankala keksiä suomenkielistä vastinetta.. Jos Benefitin Porefessional on teille tuttu, niin tämä on ikäänkuin sitä kiinteässä muodossa. Elf:llä on tarjolla Luminous-versio myös, tulisipa tästäkin! En eka kerralla tästä hullaantunut (ei siinä mitään vikaa ollut, en vain ihan tajunnut suurta hypeä) mutta tätä pitänee testata erilaista kombinaatioiden kanssa, eri meikkivoiteilla ja puutereilla sun muuta. Mukana tulee suloinen pieni spatula jolla tuotetta voi kaapia ja on vähän hygieenisempää kuin sormella kynsiessä. Hauskaa on myös se, että sisarmerkki Makeup Obsessionilla on valikoimassa täysin vastaava tuote ihan samaan hintaan. Voinee siis vain valita kumman ulkonäkö miellyttää eniten, en usko näiden välillä olevan suurtakaan eroa. Voisi kyllä olla ihan kiva testata!



Aleosastolta valitsin täysin tuoksun perusteella Cherry Truffle Makeup Fixing Sprayn joka siis tuoksuu varsin autenttisesti kirsikkasuklaakonvehdeilta (tai kenties kirsikka-suklaalikööriltä :D). Toimi kyllä oikein hyvin myös meikin päälle suihkittuna. Tämän alehinta oli 4,89€.

Lisää dupeja! Revolution Pro:n Powder Foundation (minulla sävyssä F1) on kompaktia myöten hyvin yhtenevä MACin Studio Fix-meikkipuuterin kanssa. Toimii samalla tavalla, pigmenttiä on saman verran ja koska Studio Fix on mun yksi suosikkeja mitä puutereihin tulee käytän tämän iloisena pois ja voisin ostaa lisääkin jos rahapula (tai puuteripula) iskee. Hintaa tällä oli vaivaiset 5,99€.




Makeup Revolutionilla on suht uudehko Reloaded-linja josta löytyy niin highlighterit, poskipunat kuin aurinkopuuteritkin. En päässyt itseni kanssa yhteisymmärrykseen highlighterin sävystä, joten nappasin vain poskipunan ja aurinkopuuterin.

Makeup Revolution Blusher Reloaded sävyssä Peaches & Cream on kovin nätti, vaalea persikan sävy joka näytti oikein kauniilta kasvoilla, pigmenttiä on tarpeeksi muttei liikaa. Sävyjä on useita erilaisia, tässä linkki tähän nimenomaiseen sävyyn. Laittaa vain hakuun merkin sivuilla "Blusher Reloaded" niin saa kaikki sävyt näkyviin. Tämäkin tuli tarjouksen mukana veloituksetta, mutta normihintakaan ei ole paljoa, vain 3,99€.

Niin ikään samalla lailla nimetty Bronzer Reloaded on minulla sävyssä Take A Vacation joka on käsittääkseni kolmesta sävystä keskimmäinen tummuusasteeltaan. Tässä on pigmenttiä suht runsaastikin joten varovaisella kädellä pitää edetä. Linkki tuotteeseen tässä!





Ja tässä sitten pääsyy tilaukseeni; Revolution Pro Skin Finish-viimeistelypuuterit kahdessa vaaleimmassa sävyssä Luminescense ja Opalescent. Ja nyt on pakko sanoa, että nämä ovat periaatteessa dupeja Hourglassin Ambient Lighting Powdereille mutta mun mielestä nämä on PAREMPIA. Puhumattakaan hinnasta - 5,99€. What.

Näillä saa aivan ihanan pinnan, sopivasti hehkuvan muttei lainkaan glitterisen - lit from within glow jos kuvailla pitää (ja ihan hyvähän se on tietysti kuvailla.. lol). Teistä jokainen tarvitsee nämä! Mun vaalealle iholle vaalein sävy Luminescense toimii huiskittuna poskipäille, otsalle, nenänvarteen ja päähän, amorinkaarelle sekä huulten alapuolelle. Aavistuksen tummempi sävy Opalescent on sitten se jota sudin ihan kaikkialle muualle kasvoihin. En pysty enää meikkaamaan ilman näitä. Mene jo ja osta! Jos Hourglassit on kiinnostaneet muttei peppu kestä maksaa niiden hintoja, kokeile näitä. Sama koskee MACin Skin Finishejä - jos ne kiinnostaa niin kokeile näitä! Luminescense on tosi usein tosin loppu, mutta restockeja tulee jatkuvasti, kun vaan jaksaa vahtia.


Tämän tilauksen hinnaksi kaikkineen tuli 43,83€ ja lisäksi postit 4,95€. Normaalisti ärsyttäisi maksaa posteja noin paljon, mutta tässä tuli niin halvalla niin monta tuotetta että nielin henkiset vastalauseeni ja painelin maksamaan.

Minkä tuotteen arviot kiinnostaa? Joko kävit tilaamassa Skin Finishit? :D 
Olen tästä lähtien täysi fangirl noille ja suosittelen kokoajan kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti