perjantai 10. helmikuuta 2017

Jolie Box / Helmikuu 2017



Heipparallaa! Työpäivän lopuksi tekstiviesti kilahti ja kertoi helmikuun Jolie Boxin olevan noudettavissa lähimmältä Ärrältäni. Olen ollut ihan tyytyväinen tuohon PostNordin toimitukseen, vaikka ilmeisesti nykyään Jolien´Boxin voi tilata myös Postin toimittamana.
Olen tilannut Jolie Boxia ihan alusta asti, ensimmäinen boksi taisi tulla kesäkuussa 2016. Nyt tilaus on tämän laatikon jälkeen katkolla, ja mietin vielä uusinko. Toisaalta tämän kuun boksi oli niin hyvä, että sormet jo melkein näppäilevät uuden boksitilauksen Jolien nettikauppaan (tilaa 6 kuukauden jakso tästä!), mutta saas nähdä miten ämmän käy.
Jolien kuukausittaista luonnonkosmetiikalla täytettyä yllätyslaatikkoa voi tilata joko kolmen tai kuuden kuukauden jaksoissa. Kuuden kuukauden jakson hinta on 120€ ja hinta sisältää kuuden kuukauden boksit toimituskuluineen, eli yhden boksin hinnaksi tulee varsin maltillinen 20€. Yhtäkkinen iso investointi toki aina hirvittää, mutta rahalleen on toistaiseksi saanut varsin kiitettävästi vastinetta.
Mikäli kuusi kuukautta tuntuu liian pitkältä ajalta sitoutua, voi boksin tilata myös vain kolmeksi kuukaudeksi hintaan 72€ eli yhden boksin hinnaksi tulee 24€. Ei mahdoton hinta tämäkään.
Toistaiseksi on ainakin valittava jaksoista jompikumpi, yksittäistä kuukausiboksia ei pysty tilaamaan. Tilaus ei jatku automaattisesti, eli asia on muistettava ja tilaus tehtävä ajoissa kun viimeinen boksi saapuu.


Helmikuun teema oli "Midwinter Treats" ja tämän perusteella odottaa voi kosteuttavaa talvi-ihon pelastajaa kavereineen. Ja voi pojat, kylläpä odotukset ylitettiin!


Ensimmäisenä kaivoin laatikosta Iroisien Soin Botanique Lissant-kasvovoiteen josta kerrotaan seuraavasti:
"Jolien ikuisia tähtituotteita. Kosteuttava ja silottava päivävoide tarjoaa erinomaisia raaka-aineita kevyessä koostumuksessa janoiselle iholle. (Here here! Toim. huom.) Avokadoöljy ravitsee ja korjaa, ruiskaunokki rauhoittaa, virkistää ja ehkäisee tulehduksia. Merilevät suojaavat ja sitovat kosteutta ihoon. Ohut, nopeasti imeytyvä koostumus sopii hyvin myös meikin alle."
Meikämandoliini kiittää ja kuittaa ja menee kokeilemaan saman tien. Kaikki tässä kuulostaa HYVÄLTÄ.
Voiteen hinta Jolien omassa verkkokaupassa 45,90€ / 40ml (boksissa täysikokoinen tuote)


Seuraavaksi kaivoin esiin kuukausittaiset näytepussukat. Tällä kertaa mukaan oli laitettu Weledan manteli-sarjan herkälle iholle sopivat tuotteet sekä Patykan rauhoittava ja tasapainottava seeruminäyte. Olen tosi huono käyttämään tällaisia näytteitä, yleensä pistän näitä eteenpäin esimerkiksi kaupantekijäisinä myydessäni muuta kosmetiikkaa. Weledan manteli-sarjan kasvovoide on kyllä tuttu juttu, ja pidin siitä. Tykkään yleisesti muutenkin kaikesta missä tuoksuu manteli..!


Seuraavan kohdalla huusin jo ääneen hallelujaa. Paino sanalla lujaa. Evolve Organic Beautyn hyaluronihapposeerumi, kosteuttamaan rutikuivaa nassukkaa. Seerumijemmaaja kun olen, tämä menee ilolla kokeiluun saman tien. Vaikka tuon Iroisien voiteen alle. Rakastan, RAKASTAN erilaisia voiteita ja seerumeita ja niin tätäkin. Jolie kertoo tuotteesta seuraavaa:
"Seerumi sisältää 200mg hyaluronihappoa pullollista kohden. Hyaluronihappo voi sitoa jopa 1000 kertaa oman painonsa verran vettä ja on siksi yksi ihon tehokkaimista kosteuttajista. Se auttaa vähentämään myös ryppyjä, jolloin iho näyttää nuorekkaammalta ja ihonsävy tasaisemmalta. Evolven käyttää tuotteessaan kasviperäistä, pienimolekyylipainoista hyaluronihappoa joka imeytyy syvälle, ja sillä on erittäin tehokas kosteutusominaisuus. Se myös lisää kollageenin tuotantoa. Lisäksi luomulaatuinen granaattiomenauute pehmentää ja suojaa ihoa. Sopii kaikille ihotyypeille, ihanteellisin janoiselle, pintakuivalle ja kuivalle iholle."
Ne olis voineet kirjoittaa tuohon vaikka että Idsu, tämä sopii sulle, älä kyseenalaista.
Jolien omassa verkkokaupassa tuote on myynnissä hintaan 33,90€ / 30ml. Boksissa täysikokoinen tuote.


Mistä näitä hyviä tuotteita oikein satelee! No, antaa tulla vaan, täällä kyllä iloitaan niistä.
PAI:n Camellia & Rose -sarjan hellävarainen kosteuttava putsari on kuulemma Jolien vuoden 2016 suosituin puhdistustuote; "miedon tuoksuionen, hellävarainen puhdistusvoide joka poistaa hellävaraisesti kaiken meikin ja päivän aikana ihon pintaan kertyneen lian."
Pakkauksessa tuli mukana musliiniliina joka auttaa meikin puhdistuksessa ja samalla kuorii hellävaraisesti kuollutta ihosolukkoa pois. Pai Skincaren tuotteet on suunniteltu erityisesti herkälle ja helposti reagoivalle iholle. (Miten ne tietää näin hyvin millainen mun iho on? Toim. huom.)
Tuote myynnissä Jolien verkkokaupassa hintaan 36€ / 100ml, boksissa matkakokoinen tuote 30ml jonka arvo 10,80€.


Nyt osu kyllä jokainen tuote just eikä melkeen kohdilleen! Miselliveden nöyrä ihailija sai uuden ihasteltavan ja testattavan miselliveden, ja vielä luonnonkosmetiikan puolelta. Tämä kaveri tässä on siis Alpadermin Alps' Primodial Water - Cleansing Makeup Remover / Face and Eyes. Eli kuulemma misellivesi, itse ajattelin ensimmäisenä silmämeikinpoistoainetta vaan. Parempi näin!
" Sopii kevyeen meikin poistoon herkälle iholle. Miselli- eli puhdistusvesi sopii erinomaisesti kaikille ihotyypeille aamupuhdistukseen korvaamaan ihoa helposti kuivattavan vesipesun. Alpadermin misellivesi sisältää hyaluronihappoa ja luomulaatuista ruusuvettä. Alpaderm on sveitsiläisten ihotautilääkäreiden atoopikoille kehittämä tuotesarja."
Tuote on myynnissä Jolien verkkokaupassa hintaan 31€ / 100ml, ja boksissa tuli matkakoko 30ml (arvo 9,30€).


Siinä ne nyt kaikki yhes koos.

No morjes. Kyllä nyt on hyaluronihappoa tuotu tähän talouteen runsaasti, tähän mennessä sitä on ollut lähinnä allekirjoittaneen huulissa sekä yhdessä Lumenen tiivisteessä (niin, juuri SE tiiviste mistä kaikki puhuu ja kehuu, minä myös.). Mutta nyt sitten kylvetään moisessa ihmeaineessa ainakin naaman osalta, ja olen oikein kiinnostunut näkemään onko näistä tuotteista vastusta rakastamani Dermalogican tuotteille (siinä vasta tuotesarja. Tästä postaan varmasti myöhemmin!)

Boksin tuotteiden (pl. näytteet) arvo oli muuten 99,90€! Ja itse olin maksanut puolen vuoden tilausjaksolla boksista 20€. EI HUONO. Taidan mennä nyt kiltisti näpyttelemään sen jatkotilauksen..

Joko sinulle tulee Jolie Box? Jos ei niin tekisikö mieli tilata?

8 kommenttia:

  1. No olipas kosteuttavia tuotteita ja IHANIA sellaisia! 😍 Itse en tilaa mitään boksia tällä hetkellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ihan superpasseleita mulle! Miten sattuikin, yleensä on aina 1-2 tuotetta jotka ei sitten ihan omalle iholle sovi kuitenkaan. Tää on mahtavaa.

      Poista
  2. Ei tule boksi vielä, mutta kyllä nyt tekisi mieli tilata :D Aivan mahtava sisältö!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojuu, suosittelen. Tämän boksin jälkeen ainakin! Toivottavasti taso pysyy yhtä korkealla, tosin ei yksikään ole mun mielestä huono ollut tässä vähän yli puolen vuoden aikana.

      Poista
  3. Vau, tää oli super mielenkiintoinen ja kaikki tuotteet olisi olleet mieluisia. Tilasin tätä kesällä 3kk ja kätin sitten tauolle, nyt voisin taas harkita tilaamista uudelleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, minäkin vielä kahden vaiheilla siinä vaiheessa kun kannoin boksia kotiin, nyt kyllä vahvasti tilauksen jatkamisen kannalla.

      Poista
  4. Näyttää kyllä suorastaan loistavalta tuo boxin sisältö! Itse tilasin kesäkuusta lähtien sen 6kk tilausjakson + joulukuussa limited edition -boxin, mutta en nyt sen jälkeen jatkanut tilausta - tilaus ei jäänyt katkolle suinkaan sen vuoksi ettenkö olisi sisällöstä pitänyt vaan yksinkertaisesti jo aivan liian suuresta kosmetiikkamäärästä mitä pitäisi saada vajuteltua vähemmäksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, vähän sama homma, purkkia ja purnukkaa tulee ihan joka tuutista :D mutta silti ne on vaan niin ihania ja tällaiset yllärit ihan parhaita. Jatkan siis hamstraamista :D

      Poista