maanantai 20. helmikuuta 2017

Kauneushaaste 2017

Kun muutkin niin minäkin. Minua ei kukaan ehtinyt vielä haastaa, mutta näitä juttuja on niin kiva lukea että päätinpä kirjoittaa vastaukset ihan pyytämättäkin :D
Kysymykset tähän kopioitu Lipstick Love-blogin Lindalta! Kuvituksena sekalaisia iPhonesta löytyneitä räpsyjä.


1. Varhaisin meikkimuisto?
Hmm, varmaan mummin kanssa sellaisten Yves Rocher-tarrojen liimailu niihin lipukkeisiin jotta sai halvalla ja ilmaiseksi kaikenlaista turhaa :D Ensimmäiset meikkimeikkini sain isältäni joululahjaksi, olisinko ollut neljäntoista. En juurikaan saanut meikata ennen sitä. Niin ja hieman tämän jälkeen ihastuin käyttämään Joe Blascon alabasterinkalpeaa peitevoidetta meikkivoiteena tavoitteena vaaleankalpea lumikki-iho. No, ihon kuivuus ainakin korostui jos ei muuta.

2. Mitä meikkejä löytyy käsilaukustasi?
En oikeastaan kanna meikkejä käsilaukussa, joten siellä olevassa pussukassa kulkee lähinnä särkylääkkeitä, käsirasva, taskupeili ja muutama huulimeikkituote (yleensä toinen niistä on se, jolla olen aamulla huulet sattunut meikkaamaan).


3. Lempituoksusi?
Hmm, näitä on monia. Viime aikoina olen tykästynyt Juicy Couturen ja Victoria's Secretin tuoksuihin. Postaus mun Top 6-tuoksuista löytyy muuten täältä! Varmaan all time favourite on VS Bombshell in Bloom (joka on tietysti lopetettu).

4. Henkilökohtainen kauneusvinkkisi?
Kaksoispuhdistus. Koin jonkinlaisen valaistumisen pari vuotta sitten ensimmäisessä Dermalogica Face Mapping-kasvohoidossa ja sen jälkeen olen vannonut niin Dermalogican PreCleanse-öljyn että kaksoispuhdistuksen nimeen. Myös toki vedenjuonti, oikeanlaiset ihonhoito- ja meikkituotteet sekä HYMY auttavat.


5. Uusin kosmetiikkalöytösi?
Tuun NIIN jälkijunassa tässä, mutta varjostusvärit. Strobing on ollut tuttua jo pidempään, mutta oikeanlaisia varjostusvärejä ja -tekniikkaa ei ole meinannut löytyä. Nyt kuitenkin löytyi oikeanlainen sivellin ja sitä myöten myös varjostus. Kivaa!

6. Ikimuistoisin virheostoksesi?
No siis näitähän on about satoja. Kaikki ärsyttää yhtä kovasti. Ihastuin äidillä käytössä olleeseen Guerlainin meikkipuuteriin ja kun sain sen itselleni, ei se toiminutkaan lainkaan ja näytti vaan rumalta. No, aina ei voi onnistua.


7. Meikkivoiteella vai ilman?
Todellakin meikkivoiteella, en osaisi tehdä meikkiä ilman sitä. Naamani ja ihoni on aavistuksen couperoottinen ja punoittaa helposti etenkin poskista, joten peittoa on pakko löytyä mun jokaisesta meikkivoiteesta (tai vähintään erinomainen peitevoide..)

8. Eyeliner vai kajal?
Hmm, yleensä ei toista ilman toista (silloin kun yleensäkään jaksan rajauksia tehdä). Joten vastaus on että molemmat ja yhtä aikaa!


9. Tuote jota ilman et tule toimeen?
Ehdottomasti meikkivoide-puuteri-kombo. Varmaan näistä vielä tärkeämpi tuo puuteri, koska hyvällä puuterilla voi hätätapauksissa tehdä myös meikkipohjan. Hyh, toivottavasti ei tarvitse koskaan olla ilman tai valita noiden kahden väliltä..

10. Tuote, jota haluat vielä koittaa?
Diorin ikoninen Rosy Glow-poskipuna. Oon lukenut tästä niin hypettäviä arvioita että pakko saada oma. Samoin BECCAn highlighter sopisi kokoelmaani mainiosti.



En haasta enää ketään, mutta se joka haluaa tämän tehdä, niin sana on vapaa!
Tottakai luen myös mielelläni teidän vastauksia näihin, joten postauksia saa linkittää. Tai vaikka vastailla siinä kommenttikentässä.


9 kommenttia:

  1. Vitsit näitä on aina niin hauskaa lukea! :) Etenkin kaikki noi mokat jaksaa aina huvittaa, nimimerkillä levitin aikoinaan aurinkopuuterin KOKO kasvoille puuterin tapaan.

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva postaus! :) Mulla on myös ollut toi sama OPI:n paketti kuin ekassa kuvassa, ne tuoksui aivan ihanilta <3

    http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ne on kyllä ihania, kosteutustehot ei vaan meinaa riittää mulle enää. :)

      Poista
  3. Ihanan paljon huulituotteita, vau:) Olen mäkin kerran vetäissyt highlighteria koko naaman täydeltä;) Kivasti valaisi pimeässä;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, tuo on vanha kuva, nykyään niitä on ihan liian paljon enemmän :P

      Poista
  4. Näitä on hauska lukea, pitää katsoa jaksaisiko itsekin täytellä joku päivä :)

    VastaaPoista
  5. Tuo viimeinen kuva on hyvä! Käteni näyttää tuolta kaupassa kaikkien testailujen jälkeen :D

    VastaaPoista
  6. Nää on kyllä hauskoja lukea :D Haluan myös kokeilla tota Diorin ikonista korostusta, tahdoin sen jo ikuisuus sitten ostaa mutta aina iskee kitsaus! :D

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
  7. Pitääkin toteuttaa tämmönen haaste omankin blogin puolella huippu kivoja kysymyksiä! :)
    Kädet näyttää just tolta kun viimesessä kuvassa vähän rankemman shoppailu reissun jäljiltä :D

    www.elinaeveliina.com

    VastaaPoista