torstai 9. helmikuuta 2017

Lookfantastic Beauty Box / Helmikuu 2017



Terrrrrvetuloa ensimmäisen oikean, aiheeseen liittyvän blogipostauksen pariin.
Minä olen aikamoinen kosmetiikan himoshoppaaja, ja harrastinkin pitkään neljäätoista (aivan, neljäätoista, 14...) eri kosmetiikan subscription boksia. Osan bokseista sai tilattua suoraan Suomeen, ja osan tilasin Shipiton kautta. Loistava palvelu muuten, ihan ässä. Vielä kun Too Faced ja Sephora ja Ulta tajuisi että on ihan jees toimittaa Shipiton kaltaisten palvelujen kautta.. Enough about the rant, ainakin tällä erää ja tästä aiheesta.

Lopetin siis suurimman osan kauneusboksieni tilauksista loogisesti juuri ennen blogin aloittamista, mutta tulee niitä silti vielä enemmän minulle kuukaudessa kuin keskivertoihmiselle noin keskimäärin koko elämänsä aikana. Tänään esittelyyn pääsee brittiläisen nettikauppa Lookfantasticin Beauty Box, jota olen tilannut noin puolitoista vuotta.


Tällainen kattaus sieltä sitten paljastui. Boksit ovat aina muuten todella kauniita ulospäin, tukevaa pinnoitettua pahvia ja värimaailma on aina harkittu. Tällä kertaa teemana oli "The Runway Edition" ja väritys luumunpuna-kultainen. Toimii!
Boksi sisälsi käsitykseni mukaan kaksi täysikokoista tuotetta ja neljä deluxe samplea.


Myvitaminsin Catwalk Queen-ravintolisä sisältää C-vitamiinia ja sinkkiä ylläpitämään luonnollista hehkua ja kynsien sekä hiusten hyvinvointia. Pakkaus on puolet normaalikokoisesta (normaalikoko 60 kpl) ja sen jälleenmyyntihinta merkin omilla sivuilla on £12.99 / 60 kpl. Tämän näytteen hinta siis £6.49 (7,62€).


Seuraavana kaivoin boksista innosta hihkuen Poláarin Icy Magic Instant Eye Contour Energizer-silmänympärysvoiteen. Tässä voiteessa on roll on-pää, ja tuote on tarkoitettu keventämään tummia silmänalusia ja ehkäisemään silmäluomien turvotusta. Tuote sisältääkin siperialaista Ginseng-juurta. Merkki on minulle tuttu Beautyboxista aikaisemminkin, silloin huulivoiteen muodossa ja kyseinen voide on ihan ässälaatua. Ja tuoksu on IHANA. Tämän näytekoon millimäärä on 10ml, ja let's face it, kuinka kauan kestää yhtään isommalla määrällä tyhjentyä? Tätä nimittäin myydään 100ml pullossa myös. Saisin antaa sen varmaan perinnöksi lapsenlapsilleni. 100ml pullo maksaa merkin omilla sivuilla 29.90€, joten tämän näytteen hinta on 2,99€.


Seuraava tuote ei sitten innostanutkaan ihan yhtä lailla. Olen tätä ThisWorksin stressinlievittäjää saanut joskus jostakin hotellista, jonka kylpyhuonekosmetiikka tuli tältä merkiltä, ja käyttämättä sekin jäi. Jos mulla on stressi, viimeiseksi muistan haistella jotain stressinlievittäjää, anteeksi vaan. Tuoksuna kyllä ihan kiva ja mielenkiintoinen, jollain tapaa lohdullinenkin. Tämä sisältää eukalyptusta, laventelia (ei mitenkään murhaavan paljon onneksi) ja jotain jonka nimi on Frankincence ja se tulee afrikkalaisesta puusta stressiälievittävin vaikutuksin. Merkin omilla sivuilla hinta on £16 / 8ml, eli tämän 5ml näytteen hinta olisi £10 (11,74€).


Tämä sympaattinen kaveri on Borghese Fango Firming Mud Mask for Face & Body. Näitä tuli bokseista erilaisia, minä sain tämän kiinteyttävän version. Olen tunnetusti hieman laiska käyttämään yhtään minkäänlaisia naamioita (sleeping maskeja lukuunottamatta) mutta katsotaan mitä tälle käy. Voi olla että lähtee eteenpäin kuitenkin. Täysikokoisen 222ml purnukan hinta on 27,45€ , tässä pienessä ei oltu ilmoitettu määrää milleinä vaan grammoina (25g) joten oletetaan että tässä olisi noin 1/10 tuosta isosta niin hinnaksi saataisiin 2,75€.


Toisiksiviimeinen tuote oli ModelsCo:n Eyelites-luomiväri voidemaisena. Sävyn nimi on St Barts. En ole kokeillut vielä (sillä tahdilla kun luomivärejä jaksan ikinä käyttää niin kokeiluun voi mennä aikaa..) mutta sävy on kaunis. Googlaamalla sain tämän suositushinnaksi £15 / 17,60€. Boksin kallein tuote siis tässä!


Viimeisenä käteen sattui The Ordinary-merkin Natural Moisturising-kosteusvoide täysikokoisena (30ml) ja tämä kyllä ilahdutti. Varsinkin talvisin kärsin suuresti kuivasta ilmasta ja pakkasista, ja naama kuivuu ja rapisee irti jos hetkenkin repsahtaa tarkasta ihonhoitorutiinista. Etsin siis jatkuvasti sitä Täydellistä Kosteusvoidetta, vaikka niitä avattunakin on varmaan parikymmentä kokoajan. Seerumeita vielä tuplamäärä. Mutta eipäs nyt mennä vielä tähän! Kosteusvoiteen hinta on hyvin maltillinen. 5,80€.

Boksin tuotteiden yhteishinnaksi tulee n. 48,50€ ja boksin hinta (ainakin minulla) on 13,95€ per kuukausi. Tämän hinnan olen kyllä kuullut vaihtelevan sen mukaan milloin on tilauksensa aloittanut. Joka tapauksessa rahalle saa vastinetta, JOSKIN parempiakin bokseja. Ja näitä bokseja käydään läpi täällä blogissakin kun ne minulle asti saapuvat.
Tilaa boksi täältä!
 

12 kommenttia:

  1. Kääk! Nyt kyllä vähän kaduttaa, etten ole enää tilanny LF boxia, varsinkin toi Ordinary! <3 Mutta onneksi ei ole kovin kallis hankkia itsekin noita Ordinaryn tuotteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, mulle oli ihan uusi brändi ja huokea hinta ilahdutti! Tuntuu että tämä LF:n boksikin parantaa kuukausi kuukaudelta :)

      Poista
  2. Ite tässä oon nyt tammikuusta alkaen sortunu tilaamaan kans ehkä pikkasen liikaa boxeja :D LF oli kans yks vaihtoehto, mutta mietinnässä vielä on tilatakko vaiko ei.
    Aikomus oli et tilaisin ensin vaan yhtä max 2 boxia mut sit tuppas vähä karkaa mopo käsistä ;)
    Tossa mainitsit et sulle tuli niitä jopa 14 boxia mutta lopetit osan, eli mitä sulle sit vielä tulee? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällä hetkellä mulle tulee Bette Box, Jolie Box, Boxycharm, Lookfantastic Beauty Box ja Ipsy Glam Bag. Ja neljännesvuosittain Beautyconin boksi.

      Lopetettujen listalla oli muunmuassa Birchbox, Glossybox US, Beauteque Monthly yms.

      Poista
  3. Itse en tilaa tällä hetkellä mitään bokseja, koska olen todennut, että mieluummin ostan sillä rahalla sellaista jota oikeasti haluan testata, kun testattavaa muutenkin aina on jonossa :) Mutta ihailen ihmisiä ketä näitä tilailee, koska kyllähän joka boksista aina tulee jotain tosi kivaa <3 Tästä boksista mua olis suuresti ilahduttanut varsinkin tuo naamio, se stressiaine ja tuo kosteusrasva :D Tästä näkee, että eri ihmisillä on niin eri mieltymykset!

    - Mari
    www.lookbymari.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, niinpä! Mä rakastan näissä just tuota yllätysmomenttia - vähän kuin joulu joka kuukausi useamman kerran :D

      Poista
  4. Ordinaryn tuotteet kyllä kiinnostavat, saa nähdä milloin ratkeaa...

    VastaaPoista
  5. Huikean näköinen boksi tämäkin! Nyt vaan ihmetyttää, että missä mun viipyy :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla se tulee yleensä 15.pv tienoilla, nyt tuli hieman ajoissa ihme kyllä!

      Poista
  6. En tiennytkään, että Lookfantastic myy The Ordinarya. Olenkin jo paria merkin tuotetta kokeillut, mutta vielä en osaa sanoa juuta tai jaata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enpä tiennyt minäkään! Siitä just tykkäänkin näissä bokseissa että saa kokeilla tuotteita joita ei muuten tajuaisi edes ko. nettikaupasta etsiä.

      Poista