tiistai 14. helmikuuta 2017

Ystävänpäivän mini-haalinta

Moi vaan!
Onko haul niinkun suomeksi kätevästi haalinta? Olkoon ainakin tässä yhteydessä. Käydään tänään siis läpi eilisen ostoksia ja oletkaunis.fi:n pakettia joka saapui tänään. Oltiin siis eilen käymässä Helsingin keskustassa, syömässä ja shoppaamassa. Lounastettiin Keskuskadun La Famigliassa joka oli oikeen kätevä järjestely.

Käytin hyväkseni Oletkaunis.fi:n ystävänpäiväkampanjaa (koodilla BFF20 vielä klo 24 asti -20% ale!) ja tilasin itselleni pitkään himoitun Jeffree Starin Lavender Snow-sävyisen Skin Frostin. Skin Frosteja mulla löytyy nyt yhteensä neljä eri sävyä, ja onhan ne aivan ihania! Muhun pinkinrakastajana uppoaa toi pakkaus (niin pahvinen kuin muovinenkin) kuin veitsi voihin. Siitä millainen henkilö JS itse on, en ota kantaa kun en henkilökohtaisesti tunne. Kivoja tuotteita kuitenkin tekee!
Mukana tilauksessa tuli myös kiintoisa kulmakarvatussi Eylurelta ja miehelle Lieracin dödö. Molemmat mielenkiinnolla testiin! Tussin sävy on Dark Brown ja se olisi voinut olla vieläkin tummempi ja vähän kylmemmän sävyinen, mutta testaan tämän toki. Hintaa tällä ei ollut kuin 8.90e, ja Skin Frostilla 31,50e. Dödö kustansi 11,40e, ja tilauksen loppusummasta pätkittiin viidennes siis pois.


















































Kröhöm. Mulla oli tästä swatch-kuvakin mutta se jäi johonkin matkalle nyt.Mennään eteenpäin. Keskusta-ekskursiomme aikana tein vahinkoa lähinnä Stockmannille avautuneen Urban Decay-pisteen sekä Sokoksen kosmetiikkaosaston lähettyvillä.
Stockmannilta mukaan tarttui ihastuttava Score-poskipuna sekä UD:n Vintage-sarjan Vice Lipstick sävyssä Pallor. Tosi jännä sävy jonka jännyys ei toistu kuvissa sitten yhtään.



























Sokokselta nappasin haahuilun lopuksi mukaan Charming Nailsin suosittelemana Make Up Storen Masai-luomivärin, tosin ajattelin pääasiassa tuplata sillä varjostusvärinä. Tosi kiva, viileä varjostussävy meille kalkkilaivan kapteeneille.
Lisäksi en osannut pysyä UD:n pisteeltä Sokoksellakaan pois, ja nappasin mukaan kivassa duo-pakkauksessa olleet Ex-Boyfriend-huulipunan ja Naked2-huultenrajauskynän. Huulipunan laatu on Sheer Shimmer, ja siinä näkyikin swatchatessa kivoja pieniä hileitä mukana.



Sellaisia ostosteluja täällä päässä! Ystävänpäivä muutoin on mennyt aika angstisissa merkeissä, mutta ystävänpäivähän on joka päivä.
Käytitkö sinä hyväksesi ystävänpäivän alennuskoodeja?

9 kommenttia:

  1. Heiiii hyvä kuulla tosta Eyluresta! Täälläki tahtoo tumman ruskeen sävyt olla turhan lämpösiä :| Hillitsin itteni mainiosti vaikka tarjouksia vilis joka suunnalta,eiköhä tuo lie taas kostaudu.. :p

    VastaaPoista
  2. Heiiii hyvä kuulla tosta Eyluresta! Täälläki tahtoo tumman ruskeen sävyt olla turhan lämpösiä :| Hillitsin itteni mainiosti vaikka tarjouksia vilis joka suunnalta,eiköhä tuo lie taas kostaudu.. :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi Eylure vaikuttaa kyllä yhden testikerran jälkeen aivan pätevältä, melko vahvaa jälkeä sillä kyllä tulee mutta varovasti hentoja viivoja :D

      Poista
  3. Eilen tuli sorruttua tilailemaan eleveniltä jolla tuo -20% (yli 60€ ostoksista) taitaa loppuviikkoon asti olla voimassa - saatoin laittaa tilaukseen tuoksuja peräti kaksinkappalein, hups. :D

    VastaaPoista
  4. Kyllä tuli hyödynnettyä oletkaunis.fi alennukset <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä mahtava puoti, saisivat vaan laajentaa valikoimaa vielä vaikka Too Facediin ja Benefitiin!

      Poista
  5. Ihania ostoksia!! :) Mä oon kanssa kuolannut Jeffreen skin frosteja, en ole vaan uskaltanut tilata kun kuullut, että ne menee niin helposti rikki. Ehkä pitää kuitenkin uskaltaa :D UD:n Ex-girlfriend on mun suosikki nudejani!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mulla ei ole yksikään mennyt rikki, ja tuo oletkaunis.fi kyllä pakkaakin nuo tosi hyvin ja siellä on ihan supernopea toimitus. Suosittelen siis lämmöllä! :>

      Poista