torstai 30. maaliskuuta 2017

Beautycon Beauty Box - Spring 2017

Moikka, vielä jatketaan kauneusboksien valloittavassa maailmassa. Kertokaa ihmeessä jos kyllästytte jo näihin! Itsehän rakastan näitä ja luenkin erinäisiä blogeja joiden tarkoitus on vain ja ainoastaan arvioida erilaisia kuukausittaisia kauneusbokseja... But that's just me.
Ainiin, pieni hehkutus tähän väliin! Cultbeautyn paketti kolahti pakettiautomaattiin noudettavaksi, tervetuloa perheeseen Anastasian Modern Renaissance - varmaan pisimpään wishlistillani ollut tuote, vihdoin minun! Instagramista löytyy lisää sekä Mystorysta että ihan kuvana. RAKKAUTTA!


Tämä Beautyconin boksi ei tule kuukausittain, vaan 4 kertaa vuodessa - siis vähän niinkuin vuodenaikojen mukaan. Tämänkertainen boksi onkin siis luonnollisesti Spring Edition. Seuraava tulee sitten juhannuksen aikoihin, mikäli laskuni pitävät paikkansa. Boksin hinta on $29, ja muistaakseni postitus Shipiton varastolle on ilmainen. Niin, tätä ei siis saa suoraan Suomeen tilattua vaan käytän tähän(kin) Shipitoa, joka vaan on niin mainio palvelu. Tämä boksi on ollut aina ihan täyteenahdettu ihanuuksia, ja vastinetta rahalle tosiaan on saanut. Tästä linkistä tutustumaan, mikäli haluat itsellesi oman boksin mutta et ihan joka kuukausi.

Väinö tuli assistentiksi, kun anoppilassa oltiin unboxaamassa.
Laatikon tekstit kehottavat kovasti somettamaan boksista - teen siis työtä käskettyä!

Ensimmäinen tuote olikin ikävä kyllä vähän joka puolell boksia - IBY Beautyn Mineral Pressed Blush sävyssä Peach Sheen. Tämän rikkoutuminen harmitti tosi paljon, sillä sävy oli aivan ihanan hehkuva persikka. Olen kyllä laittanut asiakaspalveluun viestiä, sillä Instagramin mukaan lähestulkoon joka toinen oli saanut tämän tuotteen rikkinäisenä - toivotaan että saisin uuden (ehjän) tilalle! Tämän tuotteen ovh $16.


Seuraava tuote olikin hiuksille - OGX Orchid Oil Color Protect Spray. En tällaisista nyt ihan hirveästi perusta, mutta käyttänen hoitosuihkeena kun lupaa kuitenkin kosteuttaa yms. Ovh $8.


Seuraavaksi kaivoin laatikosta nämä Garnierin SkinActive Micellar Makeup Removing Towelettes. Again, en ole mikään puhdistusliinojen isoin fani mutta käytän nämä joko reissulla, tai poistamaan swatcheja käsivarresta. Ovh $7.


Sitten tulikin uutuustuote NYXiltä, Bright Idea Illuminating Stick sävyssä Rose Petal. Nojoo, minusta tämä on ihan täysiverinen puikko-poskipuna eikä mikään highlighter, ainakaan näin kalpealle iholle. Sävy itsessään ihan kaunis, eikä mikään överikimaltava, mutta kun en käytä muita kuin puuterimaisia poskipunia.. Ovh $8.


Sitten vähän vartalohemmottelua, NUXEn Huile Prodigieuse Shimmering Dry Oil. Kulttituote, olen saanut tämän jo niin monessa kauneusboksissa ja joulukalenterissa jo tätä ennen, joten tämä kappale lähti uuteen kotiin. Vartalonhoitoon en käytä öljyä lähes koskaan kuitenkaan. Ovh $5.50


No nyt alkoi lyyti kirjoittaa! Luxien ihana Rose Gold Duo Fibre Powder Brush , joka on kyllä sen verran kapoinen että käytän tätä mieluummin joko varjostuksiin (tarpeeksi löysä) tai sitten korostuksiin. Luxie nyt muuten vaan on ihan täyttä rakkautta, voisin ostaa satapäin lisää heidän siveltimiään! Tämän siveltimen ovh $22 eli melko keskihintainen brändi kyseessä, mutta worth every penny. Kannattaa kokeilla!


Sitten vähän kulmatuotteita, instakulmat kun on nyt niin in ;) Ei vaan, näillä tuotteilla saa kyllä aikaan ihan molempia. The Browgalin Brow Brush ja Convertible Brow: Powder to Pomade Duo. Tuo kulmaväriduo on sitten yksinoikeudella Beautyconille tehty, eli sitä ei muuta kautta saakaan omakseen. Viime boksissa tuli Colourpopin Lippie Stix joka oli exclusively for Beautycon, aika nastaa! Sävyt näyttävät pannuissa vähintäänkin omituisilta, mutta uskoisin että käyttäytyvät iholla vähän eri lailla. Ja saahan niitä myös miksattua. Itsellä kun on nyt nämä microbleidatut kulmat niin en ole juuri kulmameikkiä tarvinnut. Näiden tuotteiden ovh $14 (sivrllin) ja $35 (kulmapaletti).




Seuraavana jotain ihanaa huulille; Dirty Little Secretin matta-huulilakka sävyssä Rust. Mukava, murrettu tiilenpunainen, omiaan vaikka ensi syksyksi. Jotenkin ihan kevät- ja kesäsävyksi en tätä miellä. Laadusta tai huulituntumasta en vielä osaa sanoa, kun en ole tätä kokeillut. DLS:llä on kyllä kivanoloisia tuotteita (viime Ipsy Glam Bagissakin tuli tämän merkin tuote) ja mielelläni vastaanotan niitä näiden boksien välityksellä. Ovh $14.


Sitten jotain vähän tutumpaa - nimittäin sama Cargo Cosmeticsin maailmanympäryspaletti kuin Look Incrediblessä.. Luin juuri jotain arvostelua tästä samasta boksista ja siinä juuri vähän harmiteltiin että olivat valinneet tämän paletin tähän, kun se on ollut jo niin monessa boksissa tätä ennen. Onneksi paletti löysi kuitenkin FB-kirpparin kautta uuden kodin todella nopeasti, ja on jo ilahduttamassa uutta omistajaansa ja toivottavasti kovassa käytössä. Tälle ilmoitetaan ovh $34.


Sellaisia tuotteita tällä kertaa! Jotenkin jäi silti vähän meeh-vaikutelma, harmitti niin kovasti että tuo poskipuna oli käyttökelvoton. Okei, olisin voinut alkoholin kanssa yrittää pressata sen takaisin mutta niin suuri osa tuotetta oli pitkin poikin boksia joten en kokenut kovin hyväksi ideaksi enää yrittää saada sitä kasaan. Edellinen, Winter edition, sisälsi esimerkiksi ripsiprimerin ja ripsivärin ja oli ihan älyttömän hyvä boksi. No, jatkan toki kuitenkin tilaustani, kyllähän tässä moni tuote jäi käyttöönkin eikä boksin hintakaan päätä huimaa.



Onko tämä boksi sinulle tuttu? Oliko tuttuja tai mielenkiintoisia tuotteita?

ps. Pahoittelen ihan tooooodella rumia kuvia - oltiin tosiaan anoppilassa kun boksi saapui ja pakkohan se oli unboxata samantien..

10 kommenttia:

  1. Erilaisia boxeja tuntuu olevan melkoisesti. Tästä en ollut ennen kuullutkaan, kai;) Harmi tuo poskipunan kohtalo:( Meikinpoistoliinat vähän ihmetyttää, mutta muutoin kivoja tuotteita, ainakin minusta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, kyllä näitä on. Nuo puhdistusliinat tuntui olevan vähän "turha filler" niin sanotusti, mutta putsaahan niillä swatchit käsivarresta ;)

      Poista
  2. Nyt taisi olla minunkin mielestä Meeh -tunteen jättävä boksi. Ehkä kaikista noista juuri tuo luomiväripaletti olisi ollut se boksin pelastaja!

    VastaaPoista
  3. Ehdottomasti jatka vaan näitä postauksia, itse ainakin mielenkiinnolla kaikkia kauneusboxi-postauksia lueskelen :) Tämäkin vaikuttaa mielenkiintoiselta, mutta pankkitilin onneksi en harrasta Shipitoa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, itsekin tykkään näitä lukea ja paljon niitä mulle tuleekin joten jatkan siis raportointia, jospa joku saisi näistä ideaa mitä haluaa itselleen tilailla. Mun pankkitili itki sinä päivänä kun tutustuin ko. palveluun :D Too easy!

      Poista
  4. Mä on tän tilaamista harkinnut jo pitkään, mutta mietityttää tälläsen tullaaminen. Miten sä oot hoitanut tulli-ilmoitukset kun sisältö on mysteeri?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vastailinkin sun blogin puolelle jo, mutta siis laitan aina Shipiton tulli-ilmoitukseen "makeup samples" ja arvoksi max $21.

      Poista
  5. tää boxi onkin mulle ihan uus tuttavuus, tosi kivalta näytti sisältö :-)

    http://tthekidult.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. Minusta tämä sisältä oli hyvinkin mielenkiintoinen :) Ihana Väinö!

    VastaaPoista