tiistai 14. maaliskuuta 2017

Glossy Box - Helmikuu 2017

Kaunista tiistai-iltaa, lukijani. :) tänään kurkataan amerikkalaisen Glossyboxin uumeniin. Tämä boksi on tällä erää viimeinen laatuaan, lopetin tilaukseni tilatakseni uusia bokseja kokeiluun. Vihdoin olen myös taas Boxycharmin tilaaja ja pois waitlistilta, ihanaa!


Glossyboxia ei toimiteta Suomeen suoraan, vaan tilasin sen Shipiton kautta. Tutustua voi vaikka tämän linkin kautta siihen, mitä bokseista on aiemmin tullut ja mitä erilaisia hintavaihtoehtoja. Minulla oli tuo monthly renewal, eli boksin hinnaksi tuli $21 ja toimitus Shipiton varastolle oli kulutonta. Shipiton varastolta toimituskulu Suomeen (se edullisin vaihtoehto) vaihteli hieman paketin painon mukaan 11-20 dollarin väliltä.



Boksi tulee samalla lailla pakattuna kuin LookFantasticin Beauty Box, eli erillinen laatikko pakattuna pahvilaatikkoon. Nämä laatikot on kyllä varsin söpöjä, ja tämä yksilö sai jo jatkokäyttöä. Ihan ekan boksin luomiväripaletti oli rikkoontunut, mutta muuten ovat tulleet kiitettävän ehjinä perille. Joskus tulli on näitä kyllä availlut, liekö sisällön selvitysteksti "makeup samples" jotenkin epäilyttävä. Samoin välillä huomaa että tavaroita on availtu pakkauksistaan, eikä välttämättä aina ole laitettu edes takaisin pakkaukseen.

Käydäänpä sitten kurkistamaan mitä boksi piti sisällään! Valokuvia ottaessa kävi aivopieru ja otin kuvat joka tuotteesta erikseen mutten yhteiskuvaa lainkaan. Antakaa anteeksi siis :)


Ensimmäisenä otetaan tutkintaan Perfect Formula-merkin Pink Gel Coat. Funktiona kirkastaa, vahvistaa ja päällystää (kauhean vaikea kääntää englannista seal.. :D) kynnen pinta / lukita kynsilakka sisäänsä. Tätä myydään Sephorassa, tuote oli täysikokoinen ja hinta sille Sephorassa on $30. Melko tyyristä tavaraa siis! Harmi ettei mulla ole näille kynsituotteille (pl. kynsiöljyt ja kynsinauhabalsamit) oikein mitään käyttöä. Mutta eiköhän tämä kodin löydä, tai mene blogiarvontapinoon odottelemaan.


Seuraava tuote olikin vanha tuttu, olen satavarmasti saanut tällaisen joskus ennenkin jostakin boksista. Menee kyllä (hitaaseen) käyttöön, en ole oikein hyvä näiden hiustuotteiden kanssa lukuunottamatta shampoota ja hoitoainetta. Boksin tuote travel size-kokoinen (30ml) ja boksista saattoi saada vaihtoehtoisesti joko tämän, Smooth Perfect siloittavan voiteen, Excellium-tehohoidon tai Repair Rescue-tehohoidon. Olisin kyllä mieluusti ottanut jonkun noista tehohoidoista! Täysikokoisen Beauty Balmin hinta on Bangerheadilla 14.90€ (150ml) joten tämän hinta noin 3€ (=$3,5)


Seuraavana boksista mönki esiin tuoksu, mutta voi sentään kun se on ruusun tuoksu! En voi ruusun tuoksua sietää juurikaan missään muodossa (paitsi itse leikkoruusuissa) joten tämä lähtee kokeilemattomana eteenpäin. Tuote oli Jeanne Arthesin eksklusiivisesti Glossyboxille tekemä, eli tätä ei ole saatavilla muualta. Tuote oli täysikokoinen ja hinnaksi merkitty $26.


Tämä tuote kiinnostaa ja ilahduttaa! Kyseessä Eve By Eves-merkin Radiant Glow Cream Blush sävyssä Pink Dust. Boksissa täysikokoinen tuote, ja tämän ovh-hinta on $38! Väri on tosi kaunis, hieman persikkainen roosa (kuvassa näyttää tooosi persikkaiselta!), vaikka en nestemäisiä poskipunia mielelläni käytä niin tämän korkkasin heti käyttöön ja yritän opetella. Boksissa saattoi tulla merkiltä joko tämä, geeli-eyeliner, irtopuuteri, ripsiväri, kulmakynä tai huultenrajauskynä. Olisin kyllä kelpuuttanut minkä vaan vaihtoehdon!


Viimeinen tuote oli Estee Lauderin The Estee Edit-tuotesarjan Pink Peony Overnight Water Pack. Tuote oli deluxe sample size (7 ml), täysikokoisen koko on 50ml ja hinta $50, näytteen hinnaksi sain siis $7. Tätä en ole vielä ehtinyt kokeilemaan, mutta tuote lupaa hedelmä- ja kukkauutteiden avulla silottaa, hoitaa, syväkosteuttaa ja ravita ihoa käyttäjän nukkuessa (tästä nimi sleeping pack). Sisältää myös hyaluronihappoa. Mielenkiinnolla kokeiluun, reilunkokoisesta näytteestä riittää kyllä ainakin muutamaan kertaan!

Sellaisia. Yhteensä tuotteiden summa nousi $104.50 , eli boksin maksaessa $21, saa rahoilleen viisinkertaisesti vastinetta! Toki tälläkään kertaa kaikki tuotteet eivät tule omaan käyttöön mutta sehän riski näissä yllätysbokseissa aina on. Tuntui kuitenkin ettei Glossybox enää pystynyt tarjoamaan noin vuoden jälkeen mitään uutta, joten siksi katse kohti uusia yllätysboksituulia!

12 kommenttia:

  1. Tämäkin vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta kaverilta, mutta onneksi en ole halukas (vielä..) leikkimään Shipiton kanssa joten jää testaamatta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Shipito on kyllä tosi yksinkertainen kun sitä vaan kerran kokeilee :)

      Poista
  2. Minusta ihan kivoja tuotteita:) Minulle kyllä käy ruusuntuoksuisetkin tuotteet erinomaisen hyvin;)

    VastaaPoista
  3. Glossyboxissa parasta on noi kauniit laatikot :D Mä olen kokenut, että tän sisältö ei ole samaa tasoa vaikka Boxycharmin kanssa, joten en ole Glossya tilannut muuta kun joskus niitä erikoisia jouluedition bokseja yms.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo varsinkin tää ruusulaatikko on ihana! kyllä Boxy tän hakkaa 6-0.

      Poista
  4. Erilaisista bokseista on kiva lukea, vaikka itse en ainakaan vielä innostu tilaamaan näitä ulkomailta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulle taas on nykyään samantekevää tuleeko tilaus Suomesta vai ulkomailta :P

      Poista
  5. Ikinä en ole mitään bokseja tilannut mutta tämäkin olisi yksi todella mielenkiintoinen vaihtoehto!

    www.elinaeveliinaa.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parempiakin löytyy mielestäni, esim Ipsy ja Boxycharm! Ja Look Incredible jos ei halua Shipiton kautta tilailla.

      Poista
  6. Ihan hauska tää Glossybox, saksalainen kaveri on tilaillut. Oon ite ihastunut niihin eosin mallisiin huulirasvoihin mitä sieltä saa, kaveri kärräilikin mulle niitä kun ne ei Saksassa olleet hitti! Hauska boxi muiden joukkoon.

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, nimenomaan ihan kiva boksi muttei oikein mitään hypetettävääkään.

      Poista