sunnuntai 5. maaliskuuta 2017

Loppuneet, tammi- ja helmikuu

Vuoden kaksi ekaa kuukautta hujahti ohitse niin ettei kunnolla ehtinyt huomata, mutta kevättä kohti mennään ja se on vain positiivinen asia. Nytkin ulkona paistaa ihanasti aurinko, ja jos ei katso maata kohti niin voisi kuvitella puiden kohta jo vihertävän :) hetki siihen kuitenkin vielä menee.


Odotellessa käydään postauspinosta läpi tammi- ja helmikuun loppuneet ja muuten vain roskiin / vanhaksi menneet tuotteet. Niitä onkin vino pino!



Lashlovers Multipurpose Wand: Nämä voitin vähän yli vuosi sitten Kauneuskeskus Kristallin (huippupaikka muuten, kannattaa käydä!) facebook-arvonnasta. Nämä on olleet tosi hyviä, nukkaamattomia vanupuikkoja mutta yksi pussi (jossa 50 kappaletta) maksaa 6,40e, joten edullisemminkin tällaisia saa esimerkiksi Ebaysta. Olen käyttänyt näitä lähinnä meikin korjailuun, johon ovat olleet mainioita juuri tuon nukattomuuden takia, saa skarpit rajat tehtyä sun muuta. Mikäli näitä haluaa itselleen hankkia, klikkaudu Lashloversin verkkokauppaan tästä.

Ziaja Orange Butter Creamy Shower Soap: Tämä testeripussukka tuli jonkin Kosmetologikauppa.fi:n Dermalogica-tilauksen mukana, ja käytettiin se miehen kanssa yhdessä pois. En muista tästä muuta kuin kirpsakan appelsiinin tuoksun, eli lieni oikein kelpo suihkusaippua. Ei kuitenkaan herättänyt suurempia tunteita. Merkin tuotteet on ihastuttavan edullisia, esim. tämän linkin kautta saa ostettua ison tonkan tätä suihkista ja lisäksi purnukan vartalovoita samassa tuoksussa hintaan 6,95€. Halpaa kuin saippua, vois kai sanoa :D


Sitten näitä Back2MAC-kavereita, jotka ei lentäneet muiden roskien tavoin pois vaan niitä säästellään uusien huulipunien himossa.

MAC Select Sheer Pressed Powder NC15 oli pitkään luottopuuteri. Nyt olen kokeillut hetken aikaa muita ja NARSin vastaava on ollut käytössä enemmän, mutta luulen että ostan tämän taas uudelleen.. ja uudelleen... ja uudelleen. Se on vaan pirun toimiva!

MAC Studio Careblend Pressed Powder sävyssä Light ei ole jättänyt minkäänlaisia muistijälkiä, eli varmaankin se toimi varsin kiitettävästi :D


Näissä YSL:n huulilakoissa olisi ollut vielä tavaraa jäljellä, mutta tuoksu muistutti jotain eltaantunutta joten päätin että heidän elinkaarensa on tullut ikävä kyllä tiensä päähän. Tai ei oikeastaan edes harmita, en kokenut näitä kovinkaan hyviksi. Parempiakin löytyy, jos haluaa kiiltäviä punia käyttää.


EkoPharma Mustaherukka Puhdistusemulsio on todella kiva kaveri, käytin tätä kaksoispuhdistuksen toisessa vaiheessa. Tämä mustaherukka-sarja on herkälle ja couperosaan taipuvaiselle iholle, ja toimii siinä hommassa erinomaisen hyvin. Ei kuivata, ei punoita, mutta puhdistaa mallikkaasti. Tätä on iso tonkka vielä odottamassa!

EkoPharma C-Max Mustaherukka Kuorinta oli varsin passeli rakeeton kuorinta, ja toimi hienosti silloin kun iho ei olisi kestänyt minkäänlaista rakeellista kuorimista. Tätäkin lienee isompi pullo vielä odottelemassa, eikä haittaa laisinkaan! Nämä Ekopharman luonnonkosmetiikkatuotteet ovat aivan ihania, ja käytän niitä aina silloin kun iho kiukuttelee, punoittelee tai on muuten vaan pahan näköinen.

Dermalogica Ultracalming Serum Concentrate on sitten herkkäihoisen ja couperoottisen ihon omaavan paras ystävä. Tätä kasvoille sivellessä melkein tuntee kuinka kiristys ja kutina häviää! Toimii mielestäni parhaiten silloin, kun kaikki muutkin tuotteet kasvoilla ovat Dermalogicaa. Tätäkin löytyy isompi pullo, onneksi. Dermalogicasta tulossa postausta tarkemmin, sillä se pelasti ihoni Saharan autiomaan kohtalolta vuosi sitten. Thank God.


Bioderma Hydrabio Micelle Solution misellivesi oli tosi kiva kaveri ja kesti pitkään tämä 250ml pullokin. Tilasin tämän testiin Ebaysta luettuani ylistäviä arvioita, ja tekisi mieli ostaa myös saman sarjan herkän ihon misellivesi testiin. Pariisi kutsuu muuten toukokuussa, löytyisikö tätä sieltä? Etiketin tekstejä tavatessani tulin ajatelleeksi että olisiko tämä ranskalainen merkki? Kertokaa mistä ostatte Biodermaa itsellenne.

Murine Bright&Moist Eyes silmätipat käytti mieheni, sillä omat silmät ei ole juurikaan kuivuuteen taipuvaisia. Toimi kuulemma moitteetta eikä kirvellyt.

Hurraw Moon Balm on aivan ihanantuoksuinen (jasmiinia ja vaniljaa muistaakseni) huulirasva varsinkin yöksi, tuoksu on selkeästi (ainakin minua) rauhoittava ja kosteutustehotkin olivat paikallaan. Jos huulirasvoja ei olisi jo nyt niin montaa, ostaisin uudelleenkin. Ja varmaan ostankin kun näen jossakin tarjouksessa.

Vichy NutriExtra huulirasva oli käytössä etenkin talven kylmimpinä kuukausina ja toimi hommassaan varsin kiitettävästi. Ei kuitenkaan herättänyt mitään suurempia tunteita minkään suhteen. Äitini kyllä vannoon tämän nimiin kesät ja talvet!

Too Faced HangoveRX Replenishing Face Primer oli varsin kiva tapaus meikin alle, tuoksu oli mukavan trooppinen (lue: kookoksinen) ja kosteutustehot oli sopivat eikä tuote rullannut meikin alle. Omassa naamassa mikään primer ei tunnu pidentävän meikin kestoa (tai sitten en ole löytänyt sitä oikeaa) mutta tätä olen harkinnut monesti tilaavani uudelleen. Enköhän osta Pariisista täysikokoisen kappaleen!


BPHair BPCare Hydrating Shampoo oli todella hyvä shampoo, tuoksui ihanalta eikä hilseyttänyt päänahkaa pahemmin (kuten monet shampoot minulla tekevät). Voisin ostaa uudelleenkin! Tämä tuli viime syksyn NSB Boksissa (ja olikin boksin selkeästi parasta antia minulle)

Cutrin Bio+ Clear Shampoo oli tarkoitettu hilseen ehkäisyyn, mutta en kyllä huomannut mitään erikoisempia tehoja sen suhteen eikä pitänyt hiuksia mitenkään erityisen kauan puhtaan tuntuisina. Ei jatkoon, vaikka ei tässä sen suuremmin mitään vikaakaan ollut.

RICH Pure Luxury Intense Moisture Shampoo & Conditioner matkakokoinen kaksikko kulki mukanani viikonloppureissuilla anoppilassa, ja oli oikein hyvä siihen hommaan. Ihana tuoksu molemmissa, hoitoaine selvitti tukkaa hyvin ja putsaustehot kohdillaan. Miksipä en ostaisi uudelleen!


Essence All Eyes On Me oli ihan sysip*ska ripsiväri. Ei tästä ollut mihinkään. Harja onneton, massaa ei tarttunut ripsiin, miksi tällaisia edes tehdään? Ei jatkoon! Mikä ihmeen multieffect..

NYX Doll Eyes vilahti suosikkiripsivärieni postauksessa, ja onkin edelleen oikein hyvä kuitumascara. Sain Stockalta kaupanpäälliseksi uuden, ja tämä vanha olikin jo hieman kuivahtanut joten korkkasin uuden käyttöön. Kannattaa kokeilla, tämä ei paljoa maksa ja saatat ihastua!


Cutrin Sensitive Shape It Hairspray tuli muistaakseni joskus Livboxin mukana ja tykkäsin tästä kyllä. Ei ärsyttänyt päänahkaa ja pito oli hyvä, tuoksukin ok.

Klippoteket Hairspray Maximum XX Strong olisi voinut kuvitella kiinnittävät hiukset vaikka kohtisuoraan ylöspäin, mutta ihan siihen tämä ei kyennyt. Kuitenkin ihan perus-ookoo lakka, ei herättänyt suurempia tunteita tai muistoja. Pullo on kyllä pirtsakan näköinen!


Real Techniques Miracle Complexion Sponge on oikein hyvä sieni, ostan varmasti uudelleenkin. Pahoittelut erittäin ällöttävästä kappaleesta tässä kuvassa, sieni pyöri loppuneet-laatikon pohjalla alusta asti ja oli jo sitä ennen ollut pesemättä. Yäk. Sieni on kuitenkin erittäin hyvä, tykkään enemmän kuin originaalista BeautyBlenderistä.

L'Oreal Nude Magique Cushion Dewy Glow Foundation oli myös jo päätynyt elinkaarensa päähän, vaikka tavaraa vielä jäljellä olikin. Muistaakseni ihan ok meikkivoide, teki juurikin kuulaan lopputuloksen, olisin kaivannut peittoa ehkä vielä vähän enemmän. Minulla oli tästä se vaalein sävy.

Sellaisia loppuneita, oliko tuttuja tuotteita?

7 kommenttia:

  1. Olen kokeillut yhden putelin verran Ziajan Cocoa butter suihkusaippuaa, ja se oli minun makuuni aivan liian tymäkkää, samoin kuin vastaava vartalovoide. Meinasin pyörtyä;)
    Olen muistaakseni käyttänyt tuon samaisen Essencen ripsarin, mutta ei jäänyt mitenkään mieleen, heh. Essencellä on hyviäkin ripsareita, kuten False Lashes mascara.

    VastaaPoista
  2. Bioderman misellivettä olen itse hankkinut FeelUniquesta, mutta käsittääkseni Ranskasta on varsin hyvin näitä saatavilla :) Omakin loppuneiden postaus on tässä lähiaikoina tulossa blogin puolelle.. :D

    VastaaPoista
  3. Tota Too Faced Hangoveria oon himoinnu, saisikohan sitä jostain tilattua Suomeen? :)

    VastaaPoista
  4. EkoPharmaa kiinnostaisi kokeilla joskus :)

    VastaaPoista
  5. Ihanan paljon roskia! :D Etenkin meikkituotteita mun on tosi vaikea saada kulumaan, joten niiden loppuminen herättää aina suurta riemua :)

    VastaaPoista
  6. Lorkun tyynymeikkivoide on ihanan kevyttä ja kuulasta tavaraa. Mä tykkään käyttää sitä jos en halua käyttää peittävää meikkivoidetta.

    VastaaPoista