lauantai 29. huhtikuuta 2017

30 kysymystä meikkaamisesta-haaste

Lipstick Love-blogin Linda pisti tämän haasteen liikkeelle, ja tottahan toki minäkin siihen tartun. Nämä ovat niin kivoja lukea, ja myös kommenteista tulee aina ilmi että tekin luette näitä mielellänne. Eikun asiaan siis!

1. Minkä sävyinen huulipuna sopii sinulle parhaiten? Entä huonoiten?
- Sanoisin että ruskea huulipuna ei minulle ainakaan sovi, enkä siitä itsekään tykkää. Sen sijaan luonnolliset nudet ja tietysti kirkas punainen sopivat varmaan kaikille, niin myös minulle. Tykkään kovasti myös erilaisista violeteista ja liiloista ja tosi kylmistä mauven sävyistä, ja paiskaan vesilintua sillä että sopiiko ne minulle oikeasti vai ei. :D

2. Millä levität meikkivoiteesi?
- Real Techniquesin Miracle Sculpting Spongella tai Miracle Sculpting Spongella.

3. Teetkö ensin silmämeikin vai meikkipohjan?
- Riippuu vähän. Jos teen vahvan silmämeikin, saatan tehdä sen ensimmäisenä jottei se möhnää meikkipohjaa. Useimmiten teen silmämeikin kyllä vasta pohjan tekemisen jälkeen.


4. Mainitse kolme suosikkimeikkibrändiäsi. Miksi juuri ne ovat suosikkejasi?
- Tarte, Too Faced ja MAC. Heidän tuotteensa vaan ovat hyvälaatuisia ja toimivia, ja lisäksi kahden ensimmäisen kohdalla rakastan leikittelyä pakkauksilla ja väreillä ja erilaisilla "teemoilla". Toki MACillakin teemoja on runsaasti ja ne vaihtelevat, mutta en ole juurikaan innostunut monistakaan LE-mallistoista.

5. Kumman valitset: voimakkaan silmämeikin ja kevyesti meikatut huulet vai räväkästi meikatut huulet ja kevyen silmämeikin?
- Teen aina jommankumman :D Ja joskus ulos lähtiessä molemmat. Useimmiten mulla on kuitenkin simppeli silmämeikki ja räväkkä huulipuna.

6. Onko sinulla jokin "luottomeikki", jonka tiedät aina onnistuvan ja joka näyttää aina hyvältä?
- Ei välttämättä yksittäistä meikkiä, mut yksittäisenä tuotteena voisin mainita Misshan Perfect Cover BB-voiteen jolla saan täydellisen meikkipohjan AINA.

 7. Suosikkiluomiväripalettisi tai yksittäinen luomiväri?
- En osaa oikein yksittäisiä luomivärejä käyttää (mitä nyt välillä jotain Z-paletissa olevia) joten vastaukseni on paletti, ja olkoon se tällä kertaa Anastasian Modern Renaissance.


8. Korjailetko meikkiäsi yleensä päivän aikana?
- Saatan tupsautella puuteria, jos olen vielä töiden jälkeen menossa johonkin. Muuten en jaksa, meikki kyllä kestää työpäivän ajan moitteetta.

9. Käytätkö meikinpohjustusvoidetta? Mikä on suosikkisi?
- Kauneusbloggaajan painajainen; jaksan todella harvoin käyttää primeriä. En tiedä miksi, jotenkin aina tyydyn vaan levittämään kosteusvoiteen ja sen päälle sitten meikkivoiteen. Ehkä siksi ettei minulla ole välttämättä mitään erinäistä syytä miksi käyttää primeria; ei suuria ihohuokosia, ei tällä hetkellä juurikaan kuivia kohtia ihossa ja punaisuuskin katoaa meikkivoiteen alle. Joskus laitan nenälle ja leukaan huokosia häivyttävää primeria, ja siinä hommassa Benefitin Porefessional on oikein hyvä.

10. Kuinka kauan aikaa sinulla menee normaalin arkimeikkisi tekemiseen?
- noin 20-30min.

11. Lisäätkö ripsiväriä myös alaripsiin?
- Tottakai, aina. En edes muista milloin viimeksi en olisi meikannut alaripsiä. No ehkä ripsipidennysten aikaan, jolloin en meikannut silmiä ikinä muutenkaan.

12. Irto-, kivi- vai meikkipuuteri?
- Irto- ja kivipuuteri. Ennen vannoin meikkipuuterin nimeen, mutta nykyään se tuntuu paksuntavan meikkipohjaa liikaa. Irto- ja kivipuuterilla tulos on luonnollisempi.


13. Kokeiletko mielelläsi uusia meikkityylejä vai pysytteletkö mieluummin tutussa ja turvallisessa?
- Haluaisin kyllä kokeilla uutta, mutta varsinkin kiiressä tulee aina palattua siihen vanhaan, tuttuun ja turvalliseen jolla saa sen suurempia kikkailematta onnistuneen tuloksen.

14. Ehdottomasti paras tuote kulmien meikkaamiseen?
- Microblading :D ihan ehdottomasti. Mun kulmien meikkaaminen on helpottunut ja nopeutunut äärettömästi. Sinä muuten joka kommentissasi kysyit: En ole vielä käynyt touch upissa, mutta kohta olisi kyllä sen aika. Kulmat ovat hyvät näinkin, mutta tarkoitus on tummentaa niitä vielä lisää. Tulos on siis ehdottomasti edelleen nähtävissä, ja olen edelleen supertyytyväinen näihin. Touchupista tulee sitten oma postauksensa.
Meikkituotteista, luotan tällä hetkellä kulmakynään ja värittömään kulmageeliin jolla väri on helppo kiinnittää paikalleen.

15. Kuinka usein peset meikkisiveltimesi?
- Ihan liian harvoin, toki mulla on useampia siveltimiä tuplakappaleet (laiskuuden huippu..) mutta noin kerran kuukaudessa pidän pesupäivän kaikille siveltimilleni.

16. Miten arki- ja juhlameikkisi poikkeavat toisistaan?
- Juhlameikissä on useammin vahvat rajaukset, vähän tummempaa poskipunaa ja näyttävämpi huulipuna.

17. Mielipiteesi nestemäisistä huulipunista?
- No ihaniahan ne on! Kestävyys on usein ihan omaa luokkaansa verrattuna tavan puikkomallisiin - joskin pidän kyllä molemmista laaduista.

18. Minkä meikkibrändin toivoisit seuraavaksi rantautuvan Suomeen myytäväksi kivijalkaliikkeisiin?
- Näitä on monia, ja olen joskus harkinnutkin että olisiko mitään mieltä perustaa liike jossa myytäisiin kaikkia niitä ihania merkkejä joita blogimaailma hehkuttaa ja joiden takia pitää matkustaa tai tilata netistä tällä hetkellä. Esimerkiksi Too Faced, Tarte, Nars ja Becca ovat sellaisia merkkejä joita ostaisin mielelläni esimerkiksi Stockmannilta.

19. Onko sinulla jokin kipuraja, jota enempää et ole valmis maksamaan mistään yksittäisestä meikkituotteesta?
- Riippuu ihan meikkituotteesta. Mutta pääasiassa varmaan about 70-80€.

20. Varjostatko kasvojasi? Jos varjostat, millä tuotteilla?
- Toki, en nykyään osaa enää meikata ilman varjostusta. Käytän useimmiten Makeup Storen Masai-luomiväriä, NYXin poskipunaa sävyssä Taupe tai Too Facedin Chocolate Bronzeria tähän hommaan. Ostoslistalla on myös Tarten Park Ave Princess, joka vaikuttaisi aika passelilta.

21. Kiinitätkö valmiin meikin meikinkiinnityssuihkeella?
- Silloin kun muistan. En oikein ikinä vakuuttunut UD:n kiinnityssuihkeista, käytän tällä hetkellä L'Orealin Infallible Fixing Mistia joka tuntuu oikein hyvältä ja edulliselta vaihtoehdolta. Kulttituotteista kokeilisin mielelläni Jane Iredalen Pommistia sekä Tatchan Luminous Dewy Skin Mistia.


22. Paras sivellin luomivärien häivyttämiseen?
- Luxien siveltimiä olen tykännyt käyttää viime aikoina, muunmuassa 231 ja 229 ovat hyviä. Myös Spectrumin silmämeikkisiveltimet ovat erinomaisia!

23. Tykkäätkö meikata muita ihmisiä?
- En ole juurikaan sitä päässyt tekemään, mutta pidän siitä kyllä. Se on haastavaa, mutta hyvin opettavaista.

24. Onko sinulla meikkejä, joita koitat säästellä ja joita käytät siksi vain harvoin?
- Ei oikeastaan. Kaikki on käytettäväksi ostettu!

25. Paras irtoripsimerkki?
- En juurikaan käytä irtoripsiä, mutta Eylurella on ainakin ihan hyviä ripsiä valikoimassaan.

26. Suositko luomiväreissä enemmän matta- vai shimmersävyjä?
- Ennen en tykännyt mattasävyistä juurikaan, mutta nykyään ne on ne silmämeikin kulmakivet. Toki shimmeritkin on ihania!

27. Voidemainen vai puuterinen poskipuna?
- Puuterinen, forever and after. En vaan OSAA käyttää nestemäistä/voidemaista ilman että muussaan allaolevan meikkipohjan täysin.


28. Käykö sinulle koskaan niin, että huomaat kotiin päästyäsi valitseneesi kaupasta täysin vääränsävyisen meikkivoiteen, peitevoiteen tms.?
- Toisinaan, mutta harvemmin enää nykyään.

29. Kuinka monta huultenrajauskynää omistat?
- En ole varmaan ikinä laskenut! Hetki vaan, niin lasketaan. Varoitus, niitä on PALJON. Pikainen laskeminen antoi luvun 59. Ei niitä niin paljoa ollutkaan, verrattuna ainakaan huulipuniin (joita on se 250-300 AINAKIN.

30. Onko meikkaaminen sinulle pakkopullaa, intohimo vai jotain siltä väliltä?
- Nykyään paljon enemmän kuin tapa, jopa melkein intohimo. Ei välttämättä pelkkä meikkaaminen itsessään vaan kaikki mitä siihen liittyy; tuotteet, uutuudet, uusien juttujen kokeilu, ahaa-elämykset yms. En osaa kuvitella elämää ilman näitä juttuja enää.


En tähän hätään enää haasta ketään, sillä en ole yhtään kärryillä kuka tämän on jo tehnyt ja kuka vielä ei. 
Linkittäkääpä kommenttikenttään omat haastepostauksenne!

8 kommenttia:

  1. Näitä on niin kiva lukea ^_^ Sullahan on huulipunia melkein kuin Shaaanxolla ;)
    Spectrum siveltimet on mulle ihan uusi juttu. Piti heti käydä googlaamassa, kun tykkään tuollaisista värikkäistä siveltimistä<3

    Iloista vappua:)

    https://zazaspetals.blogspot.fi/2017/04/30-kysymysta-meikkaamisesta.html

    VastaaPoista
  2. Kiva lukea sunkin vastaukset tähän! :) Huultenrajauskynien määrä yllätti. :D

    VastaaPoista
  3. Oho, mun rajauskynien määrä kalpenee totaalisesti :D Eikä mulla taida ihan noin monta punaakaan olla ^_^ ( no, pari vuotta onkin tullut säästettyä ankarasti ja shoppailubudjetti on ollut rajoitetumpi :D ). Misshan BB-voide on tosi hyvä! Sävy voisi olla ehkä aavistuksen lämpöisempi, mutta ymmärrän että nyt sävyvalikoima palvelee alkuperäistä käyttäjäkuntaa hyvin :D

    VastaaPoista
  4. Ihan mahtavaa, että säkin teit tämän! <3 Sun blogin nimi on kieltämättä enemmän kuin osuva, kun sulta löytyy noin valtava määrä noita huulipunia :D Kelpaisi mullekin tollanen kokoelma, multa ei löydy sataakaan punaa :D Heheeh, mä odottelen että joku perustaisi just tollasen liikkeen, jossa noita kaikkia ihania meikkibrändejä myytäisiin! Musta saisi ainakin vakiasiakkaan ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, katsotaan nyt jos joku päivä ryhdyn sanoista tekoihin, on ollut aika monta vuotta mielessä tuollainen liike..

      Poista