tiistai 11. huhtikuuta 2017

Essence-haalinta!

Hellouu!
Pääsin kerrankin Itiksen Tokmannin Essence-hyllylle hetikohta täyttämisen jälkeen, ja haalinkin sieltä kaikenlaista mukaani nyt kun niitä kerrankin oli saatavilla. Olin hetkeä aikaisemmin meinannut laittaa tilausta Kosmetik4Lessille juuri Essencen takia (ja vähän Make Up Revolutioninkin..) mutta nyt ei tarvinnutkaan! Tässä esitelty kasa kustansi noin 38€ muistaakseni. Halpaa kuin saippua, melkein :P

Käydäänpä sitten ostosten kimppuun. Ripsivärejä haalin useamman, tässä niistä kaksi. The False Lashes Drama & Volume Unlimited ja The False Lashes Extreme Volume & Curl. Hintaa taisi olla 3,49€/kpl. En ole näitä ehtinyt vielä juurikaan kokeilemaan, mutta muistan lukeneeni hyviä arvosteluja.

essence uudet ripsivärit

Ostoskoriin tiensä löysi vielä yksi ripsiväri, Volume Stylist Curl&Hold Mascara jossa mukana "microstyling waxes". Mulla on tätä samaa sarjaa kuituripsari ostettuna jo aiemmin, ja se on aika kiva. Tämän hylsy on muuten tosi jämäkkää tekoa verrattuna noihin aiempiin ripsiväreihin, tosi paksu :D Luulen että tämäkin hinta oli 3,49€.
Tuosta tyyny-eyelinerista olin lukenut muutamastakin blogista, joten pitihän se napata kokeiluun. Ensivaikutelma ihan ok, kuivuu ainakin tosi nopeasti. Tämän lisäksi nappasin mukaan Super Precise Eyelinerin, joka on perinteisempää sivellinmallia ja lupaa olevansa pitkäkestoinen ja vedenkestävä. Näiden hintoja en muista, olisko olleet 2-4€/kpl.

essence eyeliner rajaustussi dipliner mascara ripsiväri uudet

essence ripsiväri harja eyeliner kajal swatch
Mascaran harja vaikuttaa oikein hyvältä!
Sitten vähän huulituotteita! Löysin vihdoin suht koskemattoman näköisen Velvet Stickin sävyssä Peony Star. Lisäksi nappasin mukaan uusia Ultra Last Liplinereita sävyssä 01 Lavender Blender ja 02 Brick Dust sekä vanhempaa mallistoa, Longlasting Liplinereita sävyissä 05 Lovely Frappuccino, 07 Plum Cake ja lisäksi tuntematon pinkki sävy (tässä kynässä ei siis tekstejä lainkaan, viivakooditarra vain löytyy, varmaan joku tehtaan virhe.) joka on kiva, vadelmanpunainen tummempi pinkki. Googlettelun perusteella kyseessä voisi olla A Girl's Dream. Näillä oli hintaa 1,5-2€ /kpl.

essence lipliner huultenrajauskynä uutuus mattapuna

essence lipswatch huulipuna rajauskynä
Ylärivissä Plum Cake,  A Girl's Dream ja Lovely Frappuccino. Alarivi Brick Dust ja Lavender Blender. Sivussa Peony Star.
Viimeisenä nappasin mukaan kaksi Mosaic Blushia, jotka ovat tosi kauniita ja pigmenttiäkin löytyi yllättävän mukavasti. Olin toki lukenut näistäkin hyviä arvioita kanssablogisteilta, joten ihan sikaa säkissä en toki ostanut ;)
Sävyiksi valitsin 20 All You Need Is Pink ja 40 The Berry Connection (kuvassa swatchit eri päin kuin punat). Nimestään huolimatta All You Need Is Pink on selkeästi mielestäni korallinen, The Berry Connectionin ollessa enemmän perinteinen fuksia. Molemmat sävyt ovat kevyesti hohtavia, satin-laatuisia mielestäni. Eivät mitään glitterpommeja, joten sopivat hyvin vähän aremmallekin poskipunailijalle. Ja on ne kyllä kauniita! Toivotaan että pintakuvio pysyisi mahdollisimman pitkään näkyvissä.

essence mosaic blush poskipuna swatch

essence mosaic blush poskipuna

Sellaisia ostoksia kevääseen Essenceltä. Nyt hyllyillä oleva All Little Angels ei ehkä ole ihan mun juttu ollessaan hyvin color correcting-painotteinen, mutta näistä kyllä pidin kaikista kovasti. Matt Matt Matt-punat (nestemäisessä muodossa) eivät houkuta, jotenkin tulee aina vaan mieleen Essencen ensimmäiset Matt Lipglossit ja se moussemainen, halkeileva koostumus.. Onko nämä uudet parempia?

essence haul ostokset flat lay

Onko tuttuja tuotteita? Mikä on sinun lempituotteesi Essencen valikoimista?

10 kommenttia:

  1. Aina kun käyn Tokmannilla pyörähdän Essencen hyllyllä ihailemassa merkin tuotteita. :D Multa löytyy toistaiseksi Essenceltä vain kulmageeli ja tykkään siitä kovasti. Nuo poskipunat näyttävät aivan ihanilta sävyiltä. <3 Olisi kiva kokeilla myös ripsareita ja huulituotteita. :)

    http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on kulmageeli ja se on ihan käyttistä tavaraa :) Kokeilin tänään tuota False Lashes Drama & Volume Unlimited ja sillä sai ihan huikaisevan pitkät ripset! Kannattaa siis ihmeessä kokeilla.

      Poista
  2. Hyviä ostoksia:) Essence-kuumetta ilmassa ihan selvästi. Sitä poden minäkin;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä onko pelkkää Essence-kuumetta vai shoppailukuumetta yleisesti :D

      Poista
  3. Onko nuo Ultra last liplinerit teroitettavia vai pyöritetään päästä? :)

    VastaaPoista
  4. Kuullut olen tuotteista,mutta itselle ei ole vielä käyttöön tulleet. Itselle kun on etsinnässä hyvä ripsari mustalla värillä.

    VastaaPoista
  5. Mulle nää Essencet ovat aika tuntemattomia, mutta nättejä sävyjä näyttäisi olevan ainakin :)

    VastaaPoista
  6. Essencellä on hirmu kivoja tuotteita, mutta sitten myös niitä, jotka ei mulla ainakaan toimi lainkaan. Saa olla tarkkana mitä ostaa :D Tuo cushion eyeliner kuulostaa jännältä, sen voisin hankkia kokeiluun!

    VastaaPoista
  7. Ahh tämä postaus tuli kuin tilauksesta! Ystäväni nimittäin juuri hehkutti noita Tokmannin oman(?) merkin ripsareita ja nyt ehdottomasti aion kyllä tämän jälkeen suunnata kohti Tokmannia ostamaan myös näitä Essencen tuotteita. :)

    VastaaPoista