torstai 20. huhtikuuta 2017

Lookfantastic Beauty Box - Huhtikuu '17

Hellouu vain, ja pahoittelut parin päivän radiohiljaisuudesta, oli rakkaan ukkini muuttoa, appivanhempien vierailua sun muuta täyttämättä vapaapäiviä ja huomenna on taas työputken eka päivä. Onneksi kuitenkin ihan kivoja vuoroja (=ei iltavuoroa.. :D)

Huhtikuun LF Beauty Box saapuu aina kuun puolivälin paikkeilla, joten nyt on ihan hyvä hetki esitellä tämänkertainen boksi ja sen sisältö. Boksin ulkoasu oli tällä kertaa ihan superkaunis, ärsyttää heittää näitä aina pois mutta kun ei niille vaa  ole meillä tilaa eikä oikeastaan käyttöäkään. Tässä postauksessa näkyvän Glossyboxin ruusulaatikon säästin, ja kuljetan sillä meikkejä Alex-laatikoston ja meikkauspisteeni välillä kun en jaksa ravata kokoajan edestakaisin eikä kaikki mahdu kerralla käsiinkään.


Kannessa oli siis suurikokoinen kukka, pastellioranssilla ja kullalla koristeltu sekä teksti "Natural Beauty" joka antoi hieman osviittaa siitä että jotain luonnonmukaista olisi odotettavissa. Brittien Elle tulee myös aina boksien mukana, mutta siinä läpyskässä ei juuri luettavaa ole ellei halua tavata kannesta kanteen mainoksia..


Sisäkannessa oli tällä kertaa vinkki huuhdella kasvonsa kylmällä vedellä pesun jälkeen, jotta ihohuokoset sulkeutuvat ja iho oikein hehkuisi. En ole muuten tätä kokeillut kovin aktiivisesti ainakaan, ehkä joskus pitäisi! Toimiiko tämä? Kertokaa te.


Tuotteet on aina kääritty silkkipaperiin, joka tällä kertaa oli vaaleaa ja sulkutarra samaa pastellista oranssia kuin kannessakin. Katsotaas sitten niitä tuotteita:

OMOROVICZA Cleansing Foam (näytteen arvo n. 8.91€/25ml)
Tämä unkarilaisen Omorovicza-merkin puhdistusvaahto on sulfaatiton, ja lupaa poistaa tehokkaasti niin meikin kuin epäpuhtaudetkin iholla. LF:n verkkokaupassa myytävä tuote maksaa 53,45€/150ml joten mistään edullisesta putsarista ei voida puhua. Kiva päästä testaamaan, että onko hintansa arvoinen!


LAURA GELLER Balance and Brighten Foundation, sävy Fair (näytteen arvo n. 6€/1,8g)
Tästä tuotteesta en ole vielä päässyt ihan selvyyteen että onko kyseessä lintu, kala vai mikä ihme. Baked-muotoinen kirkastava ja tasapainottava meikkivoide tämä nimensä puolesta on mutta kovin kevyeltä vaikuttaa siihen hommaan. Olen käyttänyt tätä nyt luomilla primerin päällä sitomaan sitä ja vähän korjaamaan väriä ja siihen tuntuu toimivan hyvin, joskin on vähän tumma (tämä on sävyistä ilmeisesti toisiksi vaalein). Puuterinakin tämän ehkä näkisin, mutta että meikkipohjana..? No, Lookfantastic ei tätä myykään vaikka merkkiä muuten valikoimissa on. Bongasin sitten Cultbeautysta hinnan £26/9g josta näytteen hinta euroiksi muunnettu.


MÁDARA Smart Antioxidants Fine Line Minimising Day Cream (arvo 16.98€/20ml)
Jee, Mádaraa! Tämä luonnonkosmetiikkamerkki on ollut minulla testissä muutaman tuotteen verran jo jonkin aikaa, enkä ole vielä yhteenkään niistä pettynyt. Tämä kosteusvoide on päiväkäyttöön ja lupaa kiinteyttää ihoa ja näin vähentää ohuita juonteita kasvoissa. Sopii parhaiten kuivalle ja erittäin kuivalle iholle. Olen tätä päässyt kokeilemaan vasta kerran, tuoksu on melko "luonnonkosmeettinen" mutta ei mitenkään paha kuitenkaan. Toimi muistaakseni myös meikin alla ihan mainiosti. Testaus siis jatkuu! LF:n sivuilla täysikokoisen 50ml pullon hinta on 42,45€ eli ihan edullinen tuote ei ole kyseessä ja olinkin iloinen että tämä tuli boksista!


ALTERNA Caviar CC Cream (arvo n. 10,65€/25ml)
Tätä hiuksille tarkoitettavaa monitoimi-ihmettä on tullut muistaakseni boksista aiemminkin ja olen sitä yhden tuubin käyttänyt lähinnä jätettävänä hoitoaineena jossa toimi ihan ookoo, muttei jättänyt mitään suuria muistijälkiä tai ihastumisen tunnetta (jos ei kyllä vihastumisenkaan). Tämä siis lupaa olla huikea 10-in-1 tuote, vahvistaa hiusten rakennetta ja käsiteltävyyttä, suojata lämpökäsittelyiltä ja UV-säteiltä, jättää hiukset hoidetun näköisiksi ja on lisäksi vapaa parabeeneista, mineraaliöljyistä, väriaineista ja parafiinista. Mikäli käytät paljon lämpöä tuottavia juttuja hiustenlaitossa, niin miksipä et vaikka kokeilisi tätä. 74ml täysikokoinen pullo kustantaa 31,95€ ja sen voi tilata tästä.


MERCI HANDY Hand Cleansing Gel "Flower Power" (arvo n. 3€ / 30ml)
Yksi ainoista boksin "täysikokoisista" tuotteista (vaikkei tämänkään koko päätä huimaa, korkeus noin kämmenen korkeuden luokkaa) muttei kyllä itsessä herättänyt taas mitään tunteita. Käytän käsidesiä lähinnä töissä (joka tulee firman puolesta) ja muutoin hoidan käsien desinfioinnin ihan pesemällä (sairaalat ym. hoitolaitokset toki erikseen jossa desinfioin kädet aina) joten tälle ei juurikaan ole tarvetta. Tuoksu on kyllä ihan hyvä, eikä haittaisi vaikka töissäkin käsidesi tuoksuisi paremmalta. Joudun jokatapauksessa rasvaamaan kädet aina desin jälkeen, mikä taas vie pointtia siltä tuoksulta. En löytänyt näitä LF:n sivuilta laisinkaan, hinta otettu Kreikan Sephoran sivuilta.


THISWORKS Perfect Legs Skin Miracle (näytteen arvo n. 3,37€/10ml)
Niin, siis bb-voide jaloille. Se tämä kai on. Lupaa tasoittaa värieroja jaloissa sekä peittää hienoisesti arpia ja muita jälkiä. Uskon että joillakin muilla ihmisillä on tälle käyttöä (mutta toisaalta, jos käytät itseruskettavaa niin mihin tätä tarvitaan?) mutta minulle kyllä ei. Olen ylpeä kalkkilaivan kapteeni kesät ja talvet. Siis oikeasti, mulla oli kerran suihkurusketus ja se oli ihan kivaa, mutta sitten se vaan hävisi (ylläri!) ja en jaksanut alkaa läträrä itseruskettavan kanssa. Minun ihonlaatuni on sitä sorttia että se vaan punertaa auringossa, ei juuri rusketu mutta palaa sitäkin helpommin eli myöskin solarium on minulle nougou. No mutta siis, tämä etsii uuden kodin jostain muualta. Tuntuu muutenkin että Thisworksin tuotteet yrittää vastata tarpeisiin joita tosi harvoilla loppupeleissä on.. Täysikokoinen 120ml puteli kustantaa nyt muutaman euron alennuksessa 40.45€ LF:n verkkokaupassa.


VITAMASQUES Pomegranate Sheet Mask (arvo 4,95€)
Boksin toinen täysikokoinen tuote! Näitä kangasnaamioita puskee nyt kyllä (Manna Kadarin tapaan :D) joka toisesta boksista ja mulla onkin niitä aikamoinen kasa kokeiltavana. En siis toistaiseksi ole ikinä tällaista vielä käyttänyt, tuntuu jotenkin vaivalloiselta kun ajattelen asiaa. Ja missä vaiheessa tätä kannattaa käyttää, pesun jälkeen ennen seerumia, sy-voidetta ja kosteusvoidettako? Tämä naamio lupaa siis kiinteyttää, kosteuttaa ja "liftata" kasvoja näyttämään hyvinhoidetuilta ja täyteläisiltä eli lupaukset kuulostavat kyllä hyviltä. Pääset tilaamaan naamion tästä.


Sellainen luonnollisuutta ylistävä boksi tällä kertaa. Varsinaista luonnonkosmetiikkaahan tästä ei ole kuin tuo Mádara, mutta kokeilen mielelläni myös tuon puhdistusvaahdon ja miksen naamiotakin. Voi olla että hiusten CC-voidekin pääsee vielä käyttöön. Varsinaisia huteja siis tässä oli 2, mutta ei onneksi enempää.
Laskin boksin kokonaisarvoksi n. 53,85€ ja boksin hinnan huomioonottaen (13,95€) rahalleen sai vastinetta varsin kiitettävästi. Tuotteet olisivat voineet olla vielä vähän enemmän omaan makuun, mutta tämä riskihän näissä aina on.


Miltäs boksi  vaikutti, oliko tuttuja tuotteita?
Ja kertokaa ihmeessä, missä kohtaa ihonhoitorutiinianne juuri TE käytätte kangasnaamioita?

5 kommenttia:

  1. En voi sille mitään mutta en ikinä innostu merkeistä mitä ei myydä suomessa:D vaikka ihania juttuja näissä boxeissa aina tulee!

    VastaaPoista
  2. Täällä kans toinen kalkkilaivan kapteeni:) Kartan aurinkoa kuin ruttoa, ja kroppa on aina suojattu SPF50 aurinkosuojalla päästä varpaaseen varmuuden vuoksi. En jaksaisi kyllä mitään itseruskettaviakaan läträtä ihooni, se on jämpti niin.
    Laura Gellerin tuotteita kokeilisin ihan mielelläni, ihan mitä vaan;)

    VastaaPoista
  3. Tää boksi jätti ehkä vähän kylmäksi. Muutama kiva ja kiinnostava tuote oli mukana, mutta ei vetänyt vertoja edellisille kuukausille.

    VastaaPoista
  4. Mua vähän harmitti kyllä ku oli noin monta näytekokoa tässä boxissa :/ tota hiustuoteen testaamista ootan ehkä eniten

    VastaaPoista
  5. Jalkavoide ja kasidesi vahan meh, muuten taa oli musta kiva. :)

    VastaaPoista