keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

Maaliskuun suosikkituotteet

Helouhelou, ja mukavaa keskiviikkoa! Tänään käydään läpi viime kuun suosikkituotteita. Nämä ei välttämättä ole mitään uutuuksia, mutta tuotteita joita hamusin uudelleen ja uudelleen meikatessani tai muutoin kauneutta hoitaessani.

Laitan joka tuotteeseen tämänhetkisen hinnan ja mahdollisen ostopaikan, mikäli haluatte niitä vilkuilla. Linkit eivät ole affiliate-linkkejä enkä hyödy niiden klikkailusta. Myöskin jokainen tuote on itse ostamani.


PACO RABANNE Olympéa EdP 
Tämä tuoksu oli rakkautta ensinuuhkaisulla! Ihanan raikkaanmakea kokonaisuus, hyvin erilainen verrattuna niihin mitä yleensä käytän. Fragrantican mukaan tässä tuoksussa on sekoitus vaniljaa (tuoksuu kaikkein selkeimmin), suolaa, vesijasmiinia, inkiväärinkukkaa ja vihreää mandariinia ja sanonpahan vaan että TOIMII. Kannattaa käydä nuuhkimassa. Tämä oli muuten Hullareillakin tarjouksessa, ja sitä ennen Stockan kantisalessa josta tämän mukaani nappasin. Sokoksen verkkokaupassa hinta on tällä hetkellä 53,90€ / 30ml.

TARTE multiplEYE Prime Lash Enchanching Primer
Tämä tuote tuli muistaakseni ensimmäisessä Look Incredible Deluxe Boxissa, ja on ollut ihan huippu ripsivärinpohjustaja. Massaa tulee harjaan tarpeeksi, ja se on tarpeeksi tarttuvaa eikä ollenkaan liian juoksevaa. Ripsistä tulee tuuheat, paksut ja pitkät muttei klimppiset. Käytän siis ihan aina ripsivärinpohjustajaa, en osaa olla enää ilman ja tämä on kyllä yksi parhaista! Tätä ei enää nähdäkseni saa ostettua kuin Look Incrediblen omasta nettikaupasta, hintaan £16.99.

MISSHA Perfect Cover B.B. Cream
Ihan ykkös-meikkivoiteeni, vaikka kokeiltua on tullut vaikka ja mitä Narsista Tarteen ja Too Facediin. En vaan saa millään yhtä tasaista ja samettista pohjaa kuin tällä! Minun sävyni on #21, sopinee todella vaaleallekin iholle. Tuubista tullessaan meikkivoide on epäilyttävän harmahtavaa, mutta muuttuu iholla juuri oikeaan sävyyn. Misshaa myy esimerkiksi merkin oma nettikauppa lahden toisella puolella Virossa (15€/50ml) sekä myös Bearel (16,90€/50ml). Omani olen tähän asti tilannut aina Ebaysta.


LUMENE Luminous Matt Powder
Nappasin tämän puuterin Stockalta hajuvesiostosten lomassa mukaan heräteostoksena, sillä muistin että Narsin puuteri oli loppumaisillaan. En olettanut tältä suuria, mutta jumprahuiti kun tämä on ollut hyvä! Todella samettinen pinta ja kesto varsin hyvä. Käytän levitykseen Spectrumin isoa viistottua puuteri/aurinkopuuterisivellintä. Minulle sopiva sävy on 0 Transluscent, joka on siis väritöntä ja sopii ihan kaikille. Tämä taitaa olla poistumassa Lumenen uudistumisen myötä (tottakai, aina kun löytyy joku hyvä ja halpa niin se poistuu valikoimista :D), mutta tätä saa vielä esimerkiksi Clamokselta alehintaan 11,13€.

MAC 168 Large Angled Contour Brush
 Minun HG-siveltimeni nyt ja aina. Ja tämä on lopetettu YHYYYYYYYYYYY en kestä. Siis MACin 168, joka nimestään huolimatta on ihan paras poskipunasivellin. Minulta löytyy tämä niin pitkä- kuin lyhytvartisenakin, ja olen ostanut molemmat Stockmannilta ja hintaa oli noin 40-50e / sivellin. Maksaisin tuon hinnan ilomielin mikäli tätä vielä saisi.. Täytyy kaivella eBayta jos joskus tulee tarve vielä kolmannelle. Tämä on siis aitoa vuohenkarvaa, ja ihan unelmanpehmoinen ja häivyttää pigmenttisetkin poskipunat superhelposti. Nordströmilta tätä näyttää vielä saavan hintaan $35.

ARTIST COUTURE Diamond Glow Powder
Sain oman timanttipöly-highlighterini kokeilukoon jostain kauneusboksista joskus, ja tämä on sitten aivan omaa luokkaansa ja saanut monesti kehuja muunmuassa Helsingin keskustan MACin pisteellä. Tämä on maailman hienojakoisin ja kevein korostusväri, jolla saa itsensä tarvittaessa loistamaan vaikka avaruuteen saakka. Tuote on superriittoisaa, hienojakoista irtopuuteria, ja little definitely goes long way tämän kanssa. Käytän tätä usein Luxien Tapered Highlighter-siveltimen kanssa. Minun sävyni on Illuminate, ja täysikokoista saa ostettua vaikkapa merkin omilta sivuilta hintaan $26.99,  ja he toimittavat Suomeen n. $11 postikuluja vastaan. Sävyjä on tämän lisäksi monia muitakin, kannattaa todellakin tutustua jos superhyvälle highlighterille olisi kokoelmassasi paikka. Tuote on muuten cruelty-free ja vegaaneillekin sopiva.

Olikos tuttuja tuotteita? Mikä oli sinun suosikkituotteesi maaliskuussa?

10 kommenttia:

  1. Eiiiii! Ostin vähän aikaa sitten tuon Lumenen irtopuuterin. Se taitaa olla se ikuinen karma, että hyvät tuotteet lopetetaan heti kun sellaisen löytää. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämähän ei ole irto- vaan kivipuuteri, sitä Sheer-irtopuuteria tietääkseni saa edelleen :)

      Poista
  2. Mun meikkiarsenaalissa on kyllä selkee aukko ja karsea puutos tuolla highlighter- osastolla. En ole koskaan opetellut käyttämään, mutta tekis kyllä mieli. Pidänpä tuon Diamond Glow Powderin siis muistissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa, se on tosi hyvä! Myöskin TheBalmin Manizer Sisters-paletti on mulla kovassa käytössä.

      Poista
  3. Mä teen samoin kuin Tiia, ehdottomasti mieleen toi Diamond Glow powder! :)

    Henna
    www.stoori.fi/pakkomielteita

    VastaaPoista
  4. Mielenkiintoinen tuttavuus tuo ripsiväripohjustaja! Voiko sen päällä käyttää mitä vain ripsaria, vai käykö joku tietty merkki parhaiten?

    Kivaa pääsiäistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi käyttää mitä vaan ripsiväriä, kaikki on toimineet enemmän tai vähemmän kaikkien pohjustajien kanssa. Pohjustajia löytyy muunmuassa Nyxiltä ja Diorilta jos mietitään helposti saatavilla olevia merkkejä.

      Poista
  5. Toi Missha on kyllä hyvä, oon ite kanssa sitä tuubin joskus käyttänyt ja tykkäsin! Muistaakseni tuoksu oli sillon aika voimakas, ehkä sille pitäs kuitenkin antaa uus mahis.

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole oikeastaan huomannut siinä tuoksua, mutta toisaalta en ole kovin tuoksuherkkä muutenkaan.

      Poista