sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

Markettikosmetiikkaa rapakon takaa

Huomenta.
Kuten mainittu jo aiemmin blogissa, shoppailen paljon netissä ja mulla on muutama luottomyyjä esimerkiksi jenkki-eBayssa, joilta hankin Yhdysvalloissa suosittua (ja edullista) markettikosmetiikkaa. Näitä merkkejä ovat muunmuassa Milani, Wet 'n Wild, E.L.F ja Jordana joiden tuotteita tilasin Beauty Joint-nimiseltä myyjältä jokin aika sitten.

Näissähän täytyy nyt muistaa, että vaikka tuotteet ovat melko edullisia ja niihin saa pyytämällä alennetut postikulut, niin arvonlisäveron joutuu maksamaan mikäli paketti on yli 21€ arvoltaan ja jää tulliin.  Tämä paketti ei tällä kertaa jäänyt, kävi hyvä tuuri!
Laitan tuotteisiin ne hinnat, jotka olivat voimassa ostohetkellä Beauty Jointin eBay-listauksissa.


- Wet'n Wild Blush Brush & Contour Brush. Poskipunasiveltimen hinta oli naurettavat 2.92€ ja contour-siveltimelle hintaa jäi 6,18€. Olen molempia jo kokeillut (tosin poskipunalle, jota varten molemmat ostin) ja ovat hintaisekseen oikein hyviä. Suosin normaalisti poskipunasiveltimissäni aitoa karvaa, mutta näissä se on synteettistä. Ainakaan pelleposkia ei saa näillä aikaan! Contouriin sivellin on minun makuuni vähän turhan napakka ja nappaa liikaa tavaraa mukaansa (käytän itse varjostuksiin mahd. löysää sivellintä ylilyöntien välttämiseksi..)


- Milani Amore Mattallics Lip Creme "Cinemattic Kiss" & "Chromattic Addict" 8.44€ / kpl. Nämä ovat tosi ihania ja hyvälaatuisia metalli-mattalakkoja, kokoelmistani löytyi jokunen sävy jo etukäteen. En loppupeleissä kovin usein muista metallisia huulipunia käyttää vaikka niistä kovasti tykkäänkin! Näissä makea, Milanille ominainen tuoksu. Koostumus ei ole liian juoksevaa vaan levittyy huulille kauniisti. Ei ole myöskään liian kuivattava. Näitä myy useampikin suomalainen nettikauppa, esimerkiksi Beauty Pop-Up.


- Milani Baked Blush "Dolce Pink" & "Corallina" 7,03€ / kpl. Milanin Luminoso-poskipuna nauttii jo aikamoista kulttimainetta, ja tokihan se minultakin löytyy. Sen kaveriksi tilasin Milanilta kaksi baked-poskipunaa lisää, molemmat aivan ihanissa sävyissä. Vasemmanpuoleinen Dolce Pink on todella hyvä arkipäivän sävy, pigmenttiä riittävästi muttei liikaa ja glitteriä ei ole liikoja. Sen sijaan oikeanpuoleinen Corallina on nimestään huolimatta enemminkin lämmin neonpinkki kuin koralli, ja sisältää melko isoja ja karkeita glitter-hiukkasia. Kaunis sävy silti kasvoilla, mutta övereiden kanssa pitää olla tarkkana.


- E.L.F Studio Baked Highlighter "Hidden Gem" olikin sitten tämän tilauksen susi. Todella kova pinta, josta pitäisi raaputella kynnellä jos haluaa jotain sävyä mukaan. Isot ja karkeat glitterit, ihan käyttökelvoton tuote. E.L.Fin poskipunia ja highlightereita on kuitenkin kehuttu (mistä syystä minäkin tämän tilasin), olisiko tämä jokin maanantaikappale? Tällä ei onneksi ollut kuitenkaan liikoja hintaa, vaan kustansi 4,12€.


- E.L.F Studio Blush "Mellow Mauve", Wet 'N Wild Coloricon Blush "Pearlescent Pink" & Jordana Powder Blush "Coral Sandy Beach" and "Rose Silk". E.L.Fin poskipuna on huikeasti edelläesiteltyä highlighteria parempi ja pääsee varmasti käyttöön. Hieman Nars-mainen pakkaus, eikö? Hinnaksi tälle tuli 3,30€. Wet 'N Wildin poskipunan (7,35€) sävy ihastutti heti, ja pigmenttiäkin tuntui olevan.  Jordanan kaksi poskipunaa otin mukaan ihan riskillä, mutta luulen että nämä toimivat arkena tosi hyvin, pigmenttiä on muttei liikaa ja värit ovat tosi kivat. Vasemmanpuoleinen on siis tuo Coral Sandy Beach ja oikeanpuoleinen Rose Silk jota muistaakseni jokin kanssablogistikin kehui! Jordanan poskipunien hinta oli vaivaiset 2,61€ / kpl.


Sellaisia ostoksia! Kokonaishinnaksi (ilman postikuluja) tuli tälle kasalle siis 60,03€ joka on minusta varsin kohtuullinen summa. Tilauksessa siis 2 huulituotetta, 2 sivellintä, 1 highlighter ja 6 poskipunaa (yes, I'm addicted..).

Mitäs piditte? Oliko tuttuja tuotteita? Onko teillä jotain suosikkimyyjää esimerkiksi eBayssa?

P.S. Muistakaapa osallistua arvontaan (linkki postaukseen) jossa jaossa toukokuun Bette Box!

6 kommenttia:

  1. Oon aikonut tilata Wettiksen siveltimiä monta kertaa Beauty Joint nettikaupasta, mutta se on vaan aina jotenkin jäänyt. Miksiköhän niitä ei myydä täällä päin maailmaa, kun kerran meikkejäkin on suomalaisten nettikauppojen valikoimissa... No, ei kai se auta kuin laittaa tilausta menemään, jos meinaa niitä hankkia ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä totta, noilla on ihan hirveän huono saatavuus meille päin maailmaa. Onneksi tuolta saa aika sopuhintaan!

      Poista
  2. Mä rakastan noita Jordanan poskipunia ja mulla on tuo Rose silk, sekä Tawny beige<3 Niissä on just sopivasti pigmenttiä ja sävyt tosi käyttökelpoiset:)
    Elfin tuotteet on vähän hit or miss -tuotteita, hyvä tietää, ettei kannata ainakaan tota highlighteria himoita;) W n W siveltimiä sais kyllä olla suomalaisissakin nettikaupoissa, elikä samaa mieltä kuin Vanilliini. Ei auta muu kuin tilata ulkomailta;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se olitkin sinä kenen blogista luin tuosta Jordanasta juuri tehtyäni tilauksen ja tuli hyvä mieli, ettei nyt ainakaan hutiostosta tullut tehtyä. Onneksi on blogit!
      Highlighter oli kyllä pettymys, oon huomannut Elfin tuotteissa saman!

      Poista
  3. Multa löytyy yksi Milanin poskipuna ja tällä hetkellä just mietin, että mitkä sävyt haluaisin vielä itselleni :D Noi on molemmat ainakin tosi kauniita ja Luminoso mun pitäisi ainakin hankkia :) Harmi, että elfin highlighter oli niin iso pettymys :/ Mä en oo tähän päivään mennessä vielä löytänyt elfiltä kuin yhden oikeesti hyvän ja mulla toimivan tuotteen, mutta toisaalta en mä niitä mitenkään älyttömästi ole edes testannut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se Milanin ruusu-poskipuna on ihan ihana. Mulla oli niitä vuosi-pari takaperin montakin mutta myin jostain syystä kaikki pois - ja nyt kaipaan niitä takaisin :D

      Poista