torstai 27. huhtikuuta 2017

So Choix - Huhtikuu '17

Moikka! Postauksiin muodostui taas pieni tauko ihan yrittämättä, kun työpäivän päätteeksi kotiin päästessä kaaduin vaan sohvan tai sängyn pohjalle eikä energiaa ollut mihinkään ylimääräiseen.
Nyt alkoi kuitenkin taas vapaat, ja ensimmäinen pari viikkoa kesälomaakin odottelee ihan nurkan takana <3 13-17.5 ollaan sitten Pariisia ihastelemassa (ja jääkiekkoa katsomassa), olen jo varmistanut että hotellin vierestä löytyy Sephora. Mulla on juuri ennen matkaa synttärit, ja pyysinkin ettei mieheni osta mitään varsinaista lahjaa vaan sponssaa sitten mun shoppailuja Pariisissa.

Anyway, nyt voitaisiin tutkia tämän kuun So Chox-lähetystä joka saapui parisen viikkoa sitten.
Mikäli So Choix ei ole sinulle konseptina tuttu, kurkkaa vaikka So Choix-tunnisteen alta löytyvä ensimmäinen postaus jossa koko idea pähkinänkuoressa. Itsellesi So Choix-jäsenyyden voit tilata täältä.


Katselin tuossa testerijonossa olevia tuotteita So Choixin sivuilla, ja huomasin että vahvistuksen perusteella tulossa ollut Hourglassin Mineral Veil Primer olikin korvattu D&G:n meikkivoiteella. Ei haitannut, mielestäni So Choixin testereiden parasta antia ovat juuri meikkivoiteet (ja muut nestemäiset tuotteet) sillä niiden koostumus ei ainakaan muuttu vaikka pullotettaisiin pienempään.
Katsotaanpa sitten mitä tuotteita mukana oli tällä kertaa:


D&G Perfect Matte Liquid Foundation - Classic 60 oli todella positiivinen yllätys. Testeristä riittää varmasti ainakin 2-3 käyttökertaan. Sävy oli minulle juuri oikea, levittyi Real Techniquesin sienellä hyvin ja pysyvyys oli keskiluokkaa. Täysikokoisena kustantaa $68 - olisinko valmis maksamaan niin paljon? En oikeasti vielä osaa sanoa, testailut jatkuvat!


Giorgio Armani Maestro Fusion Foundation - #02 näyttää ainakin pullossa olevan sävyltään hieman tumma, kädelle swatchatessa ei tuntunut juurikaan eroavan edellä esitellystä D&G:stä. Tätä en olekaan vielä kokeillut, mutta testijonossa on. Pullo on mukava ja pikkuinen, silti tuotetta riittänee 3-4 testauskertaan jos ei ihan rupea hölväämään. Täysikokoinen pullo maksaa $64 joten ihan edullista ei ole tämäkään. Tästä ei näyttänyt So Choixin sivuilla ainakaan ihan vaaleita sävyjä olevan tarjollakaan.


Laura Mercier Second Skin Cheek Color - Heather Pink on allaolevassa kuvassa vasemmanpuoleisin, oikein kirkas ja voimakaspigmenttinen pinkki poskipuna. Laatu ei ole tuntunut kärsivän pressauksesta, sillä pigmenttiä tosiaankin riittää ja tämän kanssa kannattaa olla varovainen, ettei tule huitaistua poskille liikaa väriä. Täysikokoinen poskipuna (useita sävyjä saatavilla) kustantaa $26.

Clinique Cheek Pop Blush - Heather Pop (kuvassa keskellä) oli tuote jota odotin kovasti, mutta nyt toivon että olisin valinnut hieman kirkkaamman sävyn. En ole tätä vielä poskille testannut, mutta vaikuttaa hyvältä arkiposkipunalta. Täysikokoinen tuote $23. Tämä löytyy Pariisin ostoslistalta, mutta sävystä en ole vielä ihan varma. Heitä kommenttikenttään oma suosikkisävysi!

NARS Blush - Impassioned (kuvassa oikeanpuoleinen) oli sävyltään ihana, mutta arvatkaapa onnistuinko pudottamaan muovista irrottaessani sen lattialle ja päreiksihän se meni.. En viitsinyt enää alkaa pressaamaan tuota uudelleen, vaan heitin tuotteen ensin ostoslistalle ja sen jälkeen roskakoriin. Swatchasin toki, ja harmittaa koska väri oli niin ihana! Täysikokoinen tuote $30.




Ylläolevassa swatch-kuvassa vasemmanpuoleisin on Nars, keskellä Laura Mercier ja oikeanpuoleinen Clinique.
Alla meikkivoiteet, joista en kuollaksenikaan muista että kumpi on kumpi. Hienoisesta värierosta johtuen luulisin, että vasemmanpuoleinen on D&G ja oikealla Armani.


Sellainen kattaus tällä kertaa! Seuraavalle kerralle olen valinnut 3 meikkivoidetta lisää sekä vielä yhden poskipunan. Tavoite on täyttää yksi z-paletti kokonaan näillä so choix-sampleilla ;)

Oliko tuttuja tuotteita?

14 kommenttia:

  1. Oi vitsit täähän vaikuttaa ihan älyttömän kivalta konseptilta! En oo tästä aiemmin kuullutkaan, mutta pitää tosissaan harkita itsekin tota jäsenyyttä. Toi olis nimittäin ihan mahtava tapa päästä testaamaan erilaisia tuotteita :) Harmi, että toi NARSin poskipuna meni rikki :/ Sävy näyttää kyllä hurjan kauniilta<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, harmi että tää bisnesidea ei ollut kovin kannattava kun meni konkkaan :<

      Poista
  2. Mustakin todella hyvä konsepti:) Ei tule sitten kalliita vikaostoksia turhan helposti:) Laura Mercierin tuotteet kiinnostaisivat. Jospa niitä pääsisi joku päivä ihan livenä hiplailemaan. Harmitus tuo Narsin kohtalo :(

    VastaaPoista
  3. Ja taas tuli ihan uusi konsepti vastaan! Vaikuttaa tosi kiinnostavalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tää olisi ollut kyllä kiva jos olisi jatkunut pidempään!

      Poista
  4. Oijoi, mä olen tästä Marin blogista lukenut ja tää vaikuttaa tosi näppärältä konseptilta ^_^ Ihana tuo Laura Mercierin poskipunan sävy <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilmeisesti kulut ei kuitenkaan ihan olleet hanskassa kun meni konkkaan muutaman kuukauden jälkeen :(

      Poista
  5. Tää kyllä vaikuttaa mielenkiintoselta konseptilta :) saanee nähä jos itekki jossai vaiheessa sortuu liittymään :D

    VastaaPoista
  6. Hyvältä kuulostaa tuo D&G meikkivoide. Tosin tuohon hintaan saa olla jo aika täydellinen! :)

    VastaaPoista
  7. Mielenkiinnolla jään odottamaan minkälaisia hankintoja teet Pariisista - itse vieläkin vain haaveilen joskus Sephoraan pääsystä.. :)

    VastaaPoista