perjantai 21. huhtikuuta 2017

The Best of Skincare-haaste

Moikkis!
Bongasin tämän kivan haasteen Beautylymin-blogista, ja suomalaisissa blogeissa en tätä ole huomannutkaan vielä kiertävän.
Kysymykset olivat alunperin luonnollisesti englanniksi, mutta käänsin ne parhaan taitoni mukaan suomeksi.


Let's Go!

1. Millainen ihotyyppi sinulla on?
- Minun ihotyyppini on aikalailla sekaiho, vähän vuodenajasta riippuen joko enemmän kuiva (talvikuukaudet) tai öljyinen (kesäkuukaudet). T-alue on öljyinen, mutta saattaa silti hilseillä samalla. Oh joy.

2. Kuinka säilytät ihonhoitotuotteitasi?
- Minulla on pari Helmer-laatikostoa (Ikeasta tietysti) ja niiden sisällä laatikoissa erikseen putsarit, miselli- ja kasvovedet, naamiot, kuorinnat yms. Kahdessa puukorissa Helmereiden päällä on jaoteltu toiseen päivävoiteet ja toiseen yövoiteet ja sy-voiteet. Seerumit, öljyt ja tehotiivisteet ovat Helmerien sisällä valolta piilossa.

3. Mikä on lempi-ainesosasi ihonhoitotuotteissa?
- Kaikki kosteuttava ja silti hyvin imeytyvä. Hyaluronihappo on jees!


4. Mikä on tuotteistasi se korkealaatuisin ja "luksukselta tuntuva"?
- Hömmhömm, varmaankin Diorin Hydra-Life Fresh Hydration Sorbet Creme.

5. Missä tuotteessa on paras hinta-laatusuhde?
- Yllätyin kovasti Ziajan voidekaksikon (yö- ja päivävoide) vuohenmaito-sarjan tuotteista jotka maksoivat n. 8€ / 2 purkkia. Nämä eivät siis ole sitä Concentrate-sarjaa josta en ikävä kyllä hirveästi ainakaan vielä syttynyt.

6. Käytätkö mitään välineitä ihonhoidossa?
- Pari kertaa viikossa käytän kakkospuhdistuksen kakkosvaiheessa Foreon Play-vekotinta (tekisi niin mieli ostaa täysikokoinen, mutta toinen Play on vielä "avaamatta" joten se käytetään ensin kun tämä loppuu). Käytän myös jonkin verran komedo-rautoja.

7. Nimeä parhaat naamiot!
- Ihan ensimmäinen naamioihastukseni oli Lumene rauhoittava kosteusnaamio, jota käytin vuosia sitten aina yövoiteen asemasta. Nykyään tuntuu olevan vähän turhan heppoista tavaraa, mutta olen nyt ihastunut The Estee Edit by Estee Lauderin Peony Sleeping Pack-yönaamioon joka hulahtaa ihoon hetkessä muttei jää kiristelemään tai muutenkaan epämiellyttäväksi.


8. Paras monitoimituote?
- Apua, ei mulla ole mitään monitoimituotteita kun käytän aina eri tuotetta eri tarkoitukseen :D Eikun hei, sheavoi käy niin parranajon jälkeen (siis mun miehelle, mulla ei toistaiseks kasva parta ainakaan :D) kuin kuiviin kohtiin iholle ja myös kynsinauhoille. Sama koskee valkovaseliinia, sopii niin parantamaan microbladingin jälkeen kulmakarvoja kuin rohtuneille huulille tai vastaavaa.

9. Suosikkimerkkisi ihonhoidossa?
- Dermalogica, vaikka olenkin nyt yrittänyt löytää tilalle vähän taloudellisempia vaihtoehtoja. Dermalogican jokainen kokeilemani tuote toimii, ja hyvin toimiikin. Koin aikoinaan Dermalogica Face Mapping-kasvohoidossa suuria ahaa-elämyksiä ihoni hoitamisen suhteen, ja niillä on tultu tähän päivään asti. Pidän myös EkoPharman ja Madaran tuotteista.

10. Paras tuote näppylöiden hoitoon?
- En ole testannut kuin yhtä, ja se on Lieracin Anti-Blemish Dual Phase-näppyneste. Tuote on kaksifaasinen, eikä sitä saa missään nimessä sekoittaa ennen käyttöä! Tops-puikko kuuluu kastaa nesteeseen niin, että se kerää mukaansa pohjalla olevan puuterimaisen aineen sekä ylempänä olevan nesteen, ja sitten tops-puikolla käydään läpi tarvittavat finninpaikat. Jätetään vaikuttamaan (iholle jää pieniä valkoisia länttejä, don't worry) ja pestään aamulla pois. Ideaalitilanteissa finni kuolee yön aikana, joskaan ihan aina ja kaikista isoimpiin tämä ei ole toiminut yhdellä käyttökerralla.

11. Mikä on suosikkivaiheesi ihonhoitorutiinissasi?
- Seerumi, tai sitten kasvojen pyyhkiminen misellivedellä. On ihanaa nähdä ja varmistaa omin silmin ettei lappuun jää enää meikinjäämiä ja iho on todellakin puhdas. Seerumit (ja öljyt jota usein käytän seerumina) taas useimmiten tuoksuvat ihanilta ja imeytyvät samantien ja jotenkin sen kosteuttamisen _tuntee_.



12. Mitä tuotteita on ihonhoidollisella toivelistallasi?
- Madaran SOS-sarjan seerumia haluaisin kokeilla, minulla on sarjan kosteusvoide ja se on kyllä hyvä.

13. Mikä on ollut ihonhoitotuotteissa suurin pettymyksesi?
- Lieracin Hydragenist-sarjan kosteusvoide, joka ei vaan imeytynyt vaan jäi ihon pinnalle pyörimään ja rullautui meikin alla todella inhottavasti. Halusin niin kovasti pitää tästä, kun sarjan seerumikin on niin kiva! Aina ei vaan voi voittaa. Lisäksi the Ordinaryn Bette Boxissa tullut päivävoide oli pettymys (ei toiminut meikin alla ollenkaan vaan rullautui ihan kamalasti) ja samoin Ziajan Concentrate-voide vuohenmaitosarjasta (ne normaalivoiteet on paljon parempia eikä rullaudu!).

Mitäs tykkäsitte tästä haasteesta?
Haastan tähän nyt muutaman suosikkibloggaajani, mutta jokainen saa sen tästä napata ja vastailla, vaikka kommentteihin.

Haastan siis vastaamaan:
Ida / Divine
Salka / In This Light
Jonna / Keyword: Love
Mari / Look By Mari
Linda / Lipstick Love
Maria / Maria Glow
Mari / The Diary Of A Shopaholic
Sari / Zaza's Petals

14 kommenttia:

  1. Kiitos haasteesta Idsu:) Tosi kiva haaste jälleen kerran ja ilman muuta tartun tähän oikein mielelläni:)
    Käytin ennen aika paljon Dermalogican tuotteita silloisen kosmetologini suosituksesta. Dermalogican tuotteet ovat aika hintavia, mutta hyvin laadukkaita ja toimivia. Ajan myötä kuitenkin kyllästyin niiden kliiniseen olemukseen, sekä hintoihin;) ja rupesin kaipaamaan enemmän hemmottelevia tuotteita:) Tosin olen myös apteekkikosmetiikan ystävä, joten niin, no...mutta löytyyhän niistä hemmottelevuutta, kai;)
    Kivaa viikonvaihdetta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä! Joo se on totta, ne on aika sellaisia kliinisiä ja persoonattomia mutta toimii!

      Poista
  2. Kaunis kiitos haasteesta ^_^ Aion ehdottomasti toteuttaa tämän :) Ihanaa, kun blogeissa on nyt kiertänyt näitä haasteita!

    VastaaPoista
  3. Kiitos haasteesta! :) Täytyypä toteuttaa, sen verran kivoja kysymyksiä!

    VastaaPoista
  4. Tosi kiva haaste, ilman muuta tartun tähän myös! :) Tulee kyllä olemaan aika vaikea tehtävä :D

    VastaaPoista
  5. Tosi kiva haaste, täähän on itselle parempaa kuin mikään meikkihaaste. ;) Tartun tähän varmasti. :)

    VastaaPoista
  6. Kiitos haasteesta! Nää kysymykset ei muuten oo niitä kaikkein helpoimpia, ainakaan mulle :D Pitää tosissaan miettiä mitä joihinkin vastaisi, kun ei tuu ihan automaattisesti jokaiseen kohtaan sitä vastausta. Dermalogican ihonhoitotuotteet on kieltämättä aivan ihania, mutta hinta tosiaan on niissä melko suolainen.. Daily Microfoliant on paras kasvojenkuorinta-aine, mitä oon koskaan käyttänyt<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tätä kyllä sai miettiä! Toi Daily Microfoliant on ihan superkamaa kyllä.

      Poista
  7. Moikka! Kiitos haasteesta :) täytyypä toteutella tämä kun saan blogin kirjotusjonossa olevat kirjoitukset ensin julkaistua! Tällaiset kiertävät bloggaajahaasteet on kyllä kivoja :) <3

    VastaaPoista