maanantai 8. toukokuuta 2017

Lip Monthly - Huhtikuu '17

Heippa! Katsotaanko viime kuussa saapunutta Lip Monthlya?
Kuten yleensäkin, kaikki tätä yllätyspussukkaa koskevat postaukset löytyvät tunnisteen lip monthly alta. Sieltä löytyy myös hintatiedot ja muut, en niitä avaa tässä sen enempää sillä on edelleen hieman epäselvää saako tätä enää tilattua suoraan Suomeen vaiko ei. Toivottavasti ainakin tulevaisuudessa saisi!
Ideana siis kuitenkin kuukausittain tulevia huulituotteita, ja mukana saattaa olla (ja useimmiten onkin) myös yksi ei-huulimeikkituote.


Ei-niin-yllättäen myös Lip Monthlyn väki on kevättunnelmissa, ja tuotteiden sävyjen luvataan olevan tässä kuussa täydellisiä siirtymisessä vuodenajasta toiseen. Keväisiä ne ovatkin, joten well done!
Huhtikuun pussukka oli söpö sekin, paria eri sävyä sinistä ja pieniä rusetteja toisella puolella.


Yleensä Lip Monthlyn sivuilla on mahdollisuus "kustomoida" tulevan kuun pussukkaa, ja niin tälläkin kertaa. Kustomoinnin kohteena oli tämä Estate Pout Stick jonka valitsin kauniissa aniliininsävyssä "Sweeter Season". Huulipuna on laadultaan creme, ei ihan matta muttei mikään juoksevakaan. Huulipunan ovh $10.


Seuraava tuote oli samaa sävymaailmaa, Be A Bombshellin huulikiilto sävyssä "Mauvelous". Ei tämä mielestäni ole juurikaan mauve, mutta menkööt. Ovh $6 joten tämän merkin tuotteet ovat hyvinkin taloudellisesti kutsuvia :D Merkin tuotteita on tullut ennenkin Lip Monthlyn mukana.


Tästä seuraavasta tuotteesta en kyllä käsittänyt yhtään mihin tämä saattaisi olla tarkoitettu, koska putkilosta tuleva neste oli _kirkkaan oranssia_. Jep. Kyseessä siis Mally-merkin Undermakeup Corrector. Tuossa tuotelappusessa kerrotaan sen antavan hehkua esimerkiksi amorin kaarelle...No, ei nyt ehkä ainakaan suomalaisella talvi-iholla. Lähti samantien eteenpäin. Tällä oli aika lailla hintaa kyllä, ovh:ksi ilmoitettu $25. En ymmärrä... Oltais vaan pysytty huulituotteissa :D Postauksen lopussa swatch-kuvassa näkyy tuo kummallinen väri.


Ja eihän nykypäivänä voi puhua huulimeikistä ilman nestemäistä mattapunaa?! Tätä tyhjiötä täyttämään pussista löytyi So Susanin Liquid Matte Long-Wear Liquid Lipstick (kiva nimihirviö) sävyssä "Pumpkin" ja tuo nimi kuvaa sävyä kyllä hyvin. Oikeastaan sävy on melko syksyinen, ja paljon tummempi kuin miltä pullossa näyttää (tämäkin hyvin yleistä nestemäisten huulipunien kohdalla - miksi?). Olisi saanut omaan makuuni olla vielä vaaleampi ja persikkaisempi. Ovh:ksi ilmoitettu tarkasti $11.67.Tuossa siis alhaalta ylöspäin Estate Pout Stick, Be A Bombshell ja So Susan. Oranssit viivat ovat tuota Mallyn "highlighter-kynää". Tästä näkee myös hyvin tuon Pumpkinin oikean sävyn - hyvinkin syksyinen minusta!


Kaikenkaikkiaan mielestäni kiva kattaus, kaikki huulituotteet jää omaan käyttöön. Tuotteiden arvo yhteensä 52,67 dollaria, ihan jees kun yhden pussukan arvo on $12.95. Ei tästä mitään Charlotte Tilburya tai muuta vastaavaa merkkiä tule ikinä tulemaan, mutta hauskoja käyttötuotteita kyllä!

Mitäs tykkäsitte?

4 kommenttia:

 1. Tykkään, tykkään:) Kaikki ovat oikein kivoja sävyjensä puolesta, mutta So Susanin Pumpkin ei ehkä niin lemppari;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, moni tykkää noista lämpimistä maanläheisistä sävyistä, mulle kelpais joku kylmä laventeli tms :D

   Poista
 2. Tosi kivoja sävyjä huhtikuun pussukassa. :)

  VastaaPoista