sunnuntai 6. elokuuta 2017

Bette Box - Heinäkuu '17

Heipparallaa, ja pahoittelut lyhyehköstä radiohiljaisuudesta. Elämässä on meneillään kaikenlaista tällä hetkellä, osa vähän ikävämpiäkin asioita, mutta päivä kerrallaan mennään eteenpäin kuten yleensäkin.
Tänään käydään läpi heinäkuun Bette Box, sillä uusikin on jo pikapuoliin tulossa/tullut kun tämä postaus tulee ulos. Heinäkuun BB olikin tosi kiva boksi (oli hammastahnaa tai ei..)!Boksi oli täyteen pakattu, ja etukäteen Betten väki kertoi että jokainen tilaaja saa boksissaan tuon Lumenen kasvosuihkeen joka innostikin monia tämän tilaamaan.
Bette Box maksaa tosiaan uusille tilaajille 16,90€ kuukaudessa, ja tilatessa voi joko maksaa 1, 3 tai 6 kuukautta etukäteen tai valita jatkuvan tilauksen, jolloin joka kuukausi valitulta kortilta veloitetaan tuo 16,90€. Niin, ja postauksia edellisistä Bette Boxeista löytyy tunnisteen 'Bettebox' alta tai tästä linkistä.BODYBOOM KAHVIKUORINTA 'ORIGINAL' - 2,84€ / 30G - LINKKI
Ensimmäisenä boksin päällä käteen osui Body Boomin body scrub mallia Original, eli tämä tuoksuu ihan ihanasti kahvilta! Kävin eräänä päivänä tuoksuttelemassa näitä Sokoksella, ja esim kookos tuoksui ihan huumaavan hyvältä..  Tämä on ilmeisesti puolalainen yritys, ainakin valmistuttajan osoite on Puolassa(?). Kuorinnan aineosina on Robusta-kahvin lisäksi himalajasuolaa sekä macadamia-, argan-, ja manteliöljyä. Täysikokoinen pussi on 200gr ja maksaa Sokoksella 18,90€, joten tämän näytekoon hinta laskettu siitä.


Sitten vähän näytteitä. Näille en laskenut hintoja, koska niitä ei ole boksin tuotelehtisessäkään laskettu mukaan varsinaisiin tuotteisiin. Koska boksin teema oli festarikesä, niin mukana oli kätevästi Compeedin rakkolaastari, L'Anzan näytteet Keratin Healing Oil-shampoosta ja hoitoaineesta, Garnierin Respons Body-vartalovoidenäyte sekä Narciso Rodriquezin Narciso EdT-tuoksunäyte. Tämä tuoksu oli mun mieleeni kovasti, melko tumma ja mausteinen tuoksu. Fragrantican mukaan puinen ja myskinen, ja niitä löytyykin tuoksun alkunuottien jälkeen runsaasti. Tätä pitää käydä tuoksuttelemassa vielä ihan uudestaankin!


LUMENE LÄHDE ARCTIC SPRING FACIAL MIST - 15,90€ / 100ML - LINKKI
Tämä oli siis etukäteen jo tiedossa, ja ihoni onkin tänä kesänä pitänyt kovasti kasvosuihkeista ja suihkin niitä usein meikkipohjan teon jälkeen (primer-meikkivoide-puuteri vaiheiden jälkeen) sulauttamaan kerrokset toisiinsa ja poistamaan turhaa puuterisuutta ja kuivattavuutta. Ihoni on yleensä kesällä tosi rasvainen (mitä se nytkin etenkin T-alueelta on) mutta tänä kesänä lisänä on ollut myös ärsyttävä pintakuivuus. Onneksi "löytämäni" (vihdoin ja viimein..) sheetmaskit ovat olleet isona apuna ja käytänkin niitä nyt useita kertoja viikossa. Tämä suihke on kevyt ja virkistävä, suihke tulee pullosta sopivan pieninä pisaroina ja tuoksu on hyvin mieto. Normaalihinta on muuten 19,90€, mutta tämä on nyt Sokoksella S-etukorttialessa 15,90€ joten otin tuon hinnan tähän.


HERBINA ANTIPERSPIRANT 'FRESH COTTON' - 2,30€ / 50ML - LINKKI
Mulla ei ollut suuriakaan odotuksia tästä dödöstä, sillä en jotenkaan mieltänyt Herbinaa hyväksi deodoranttimerkiksi. Tämä kuitenkin yllätti isosti, sillä kainalot pysyvät suhteellisen kuivina ja tuoksuvat puhtaalta pyykiltä hien sijaan, eli tykkään tästä kovasti ja onkin ollut käytössä lähes joka päivä. Tämä on markettihintainen, 2,30€. Tämän Fresh Cottonin lisäksi tuoksuina löytyy Cashmere ja Cool Silk.


PEPSODENT WHITE NOW CC HAMMASTAHNA - 4,70€ / 75ML - LINKKI
Ihmisiä usein ketuttaa ja kovaa jos boksista tulee hammastahnaa - minua ei haittaa sillä en muista juuri koskaan ostaa sitä kaupasta ja nyt ei tarvitsekaan kun uusi tuubi on jo odottamassa. Emme ole ottaneet tätä vielä käyttöön, mutta käytetään kyllä pois. Mihinkään ihmeidentekoon en usko, ja hihittelen itsekseni CC-hammastahnalle. Nyt oikeesti. :D Ei ole mikään edullinen mielestäni, kun tuubin hinta on 4,70€. Toki tämän mainostetaan sisältävän Zero Abrasive Whitening-teknologiaa (joka käytännössä tarkoittaa että tahna on sinistä ja näin taittaa hampaista keltaisuutta pois) mutta silti.


GARNIER MICELLAR WATER FOR SENSITIVE SKIN - 2,47€ / 125ML - LINKKI
USA-versiota tästä misellivedestä tuli kevään Beautycon Boxin mukana, ja mielellään testaankin onko näissä eroja. Etiketti ainakin on vähäsen erilainen. Misellivedeksi ei ainakaan tuo USA:n versio ole mitenkään erilainen - kyllä Nivea ja Bioderma hakkaa tämän ihan 6-0. Käytän silti mielelläni tämänkin pois, pienen koon ansiosta sopii hyvin vaikka kesälomamatkalle. Tuoksu on mieto, josta plussaa. Täysikokoinen 400ml jättipullo kustantaa Tokmannilla 7,19€, joten tämän matkakoon hinta laskettu siitä.


ESSENCE THE GEL NAIL POLISH '58 NEED YOUR LOVE' - 1,99€ / 8ML - LINKKI
Tämä näyttää kuvassa aikalailla mustalta, ja pitkään tätä mustaksi luulin - kunnes katsoin auringonvalossa ja tämähän on tosi, tosi tummanpunainen. Sävy on 58 Need Your Love ja kuuluu The Darks-kokoelmaan. Mulla ei ole käyttöä kynsilakoille kun on geelit niin sormissa kuin varpaissa, mutta tämä (kuten pari kassillista kaikkea muutakin!) tulee blogin puolivuotis-synttäriarvontaan ihan pian!

Yhteiskuvaa näistä ei tällä kertaa ole, en tiedä mikä dementia iski ja se jäi ottamatta. Tuotteiden yhteishinta oli noin 30,20€ eli ei mitenkään hirveän paljon, mutta tykkäsin kyllä tuotteista ja suurin osa jää omaan käyttöön.

Vihastuttiko hammastahna? Entä ihastuttiko mikään?

2 kommenttia:

 1. Herbinan dödöt on musta aika hyviä, mutta ei välttämättä toimi kaikilla. Valikoimakin on varsin laaja.
  Mua ei kahvikuorinnat (eikä kyllä muutkaan) innosta, en voisi kuvitella laittavani kahviporoja kroppaani, eww;) Kahvin tuoksu on kyllä ihana, niinpä voisin kyllä nuuhkia pussia;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kahvinpuruthan on luonnollinen kuorinta-aine ainakin ;) Herbinan tuo dödö on ollut yllättävän hyvä kyllä. Tykkään!

   Poista