lauantai 19. elokuuta 2017

Lip Monthly - Heinäkuu '17

Heippa! Ja mukavaa viikonloppua jokaiselle. Tutustutaan tänään heinäkuun Lip Monthlyyn, joka saattaa toistaiseksi olla viimeinen laatuaan, katsotaan. Johan olen tätä yli vuoden tilannutkin! Vanhat aihetta koskevat postaukset löytyvät tunnisteen alta sivupalkista tai postauksen lopusta, same old same old.
Heinäkuun pussukka oli kesäinen, korallinpunaista ja koristeena meritähtiä.
Katsotaas sitten niitä tuotteita:


IBY BEAUTY LIP LINER 'BLUSH' - $14 - LINKKI
Tämä IBYn huultenrajauskynä on tosi kivassa viileässä mauveish-sävyssä, ja koostumuskin miellyttää.


MANNA KADAR PRIME TIME EYE&LIP PRIMER - $24  - LINKKI 
Näyttääkö tutulta etenkin Betteboxin tilaajille? Tämä samainen huulille ja silmille sopiva primer tuli siis myös elokuun Betten mukana. En ole tätä vielä kokeillut, mutta 24 dollaria suht pienestä pannusta tuotetta tuntuu aika paljolta.PIXI BY PETRA SHEA BUTTER LIP BALM 'HONEY NECTAR' - $8 - LINKKI 
Mulla ei juurikaan ole kokemusta Pixin värikosmetiikasta, joten kelpuutan tämän nudesävyisen huulibalmin kokoelmiini ilomielin. Näitä Sheavoilla ryyditettyjä huulivoiteita on tarjolla monessa eri sävyssä, mutta uskoisin pigmentin olevan kirkkaammissakin väreissä melko vaatimaton; ja parempi niin.


HOLA NEON MATTE LIQUID LIPSTICK 'PARTY POP' - $17 - LINKKI 
Jokunen boksi sitten tuli saman merkin kiilto ja nyt sitten matta nestemäinen huulipuna. Merkin omilla sivuilla väristä sanotaan seuraavaa; "Bright coral pink - let's partyyy!" En ole tätä huulille vielä kokeillut. Kuten allaolevasta kuvasta näkee, ei tämä nyt kaikkein kirkkain ja kaunein korallinsävy kylläkään ole..

Vasemmalta oikealle: IBY Lipliner, Manna Kadar primer, Pixi lip balm, Hola Neon liquid lipstick

Mun suosikkeja oli ehdottomasti ihanansävyinen huultenrajauskynä, ja arkikäyttöön täydellisesti sopiva Pixin huulibalmi. Tuotteiden yhteenlaskettu hinta on $63, heittämällä varmaan Lip Monthlyista arvokkain tähän mennessä.

Olisiko tuotteet olleet omaan mieleen?

4 kommenttia:

 1. Pixin Lip Balm on ollut todella kovassa käytössä mulla siitä lähtien, kun sen sain! Ihana sävyttävä huulivoide ja tosta lähtee yllättävänkin paljon sitä väriä :) Huultenrajauskynä on myös tosi jees, mutta Mannan primer ei oikein vakuuttanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi Mannan primer on jotenkin tosi blääh. En oikeen tykkää että Bette otti sen merkkivalikoimaan, en oo löytänyt juurikaan hyviä tuotteita ko. merkiltä. Jonkun huulipunan ehkä.

   Poista
 2. Itse lopetin Lip Monthlyn tilaamisen, mutta ihan hyvältä näyttää tämä sisältö :) Toisaalta tuo Hola Noen huulipuna on vähän tylsä, kun samalta merkiltä tuli jo aiemmin tänä vuonna nestemäinen huulipuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on totta että tää vähän toistelee itseään välillä merkkien kanssa. Mut sitten toisaalta saattaa tulla iloisia yllätyksiä, kuten vaikka Pixi viimeksi :)

   Poista