lauantai 4. marraskuuta 2017

Ipsy Glam Bag - Lokakuu '17

Mukavaa lauantaita, toivottavasti teillä on kiva vklp edessä!
Ipsy Glam Bag tuli tässä kuussa todella myöhään, sillä meni melkein 3 viikkoa Shipiton varastolta minulle, mutta hyvää kannatti taas odottaa.

Kuten ennenkin, postauksen lopusta löytyvällä tunnisteella löydät vanhemmat Ipsy-postaukset, hintatiedot ynnä muuta. Myös suosittelulinkki löytyy sille kuuluvalta sivulta yläpalkista bannerin alta, mikäli haluat tilata kauttani oman Ipsyn. Ja vaikka tilaisit muuta kautta, ei haittaa yhtään, mutta tämä kannattaa todellakin hankkia!
Kuten Boxycharmilla, myös Ipsylla oli teemana Halloweenin kunniaksi Spellbound. Ja kuten Boxylla, se näkyi ainoastaan oheistavaroissa, ei itse tuotteissa. :D
Tästä listauksesta löydät koko lokakuun tuotevalikoiman, mistä tuotteet kullekin tilaajalle valikoitiin.


JM SOLUTION WATER LUMINOUS JELLY CLEANSER - 30ML / $5 - LINKKI
Jee, putsarit on aina kivoja ja korealaisten yleensä vielä hyvin toimiviakin. Tämä ilmeisesti on vaahtoputsari, joka muodostaa vaahdon tullessaan kosketuksiin veden kanssa. Normaalikoko on 150ml ja sen hinta on $25.


MAKE UP FOREVER ULTRA HD FOUNDATION - 5ML / $7.20 - LINKKI
En tiedä missä mielenhäiriössä ikinä luovuin tästä meikkivoiteesta mutta onneksi sain sen nyt edes pienessä koossa. Siis valehtelematta ainoa meikkivoide joka kestää aamusta iltaan mattana (toki puuteri päällä) ja meinaan TODELLAKIN ostaa tämän täysikokoisena kunhan tämä minikoko loppuu (eli varmaan ens viikolla :D). Täysikokoinen 30ml pullo maksaa Sephorassa $43 joten hinta laskettu siitä.

DIRTY LITTLE SECRETS SINGLE EYESHADOW 'BRONZED' - $12 - LINKKI
Valmistajan sanoin tämä on 'brown eyeshadow with shimmery gold flakes' ja aika kultainen tämä minusta swatchatessa onkin, pannussa näyttää paljon tummemmalta. En juurikaan käytä yksittäisiä luomivärejä, mutta tämä saa silti jatkaa matkaa mun kokoelmissa. Tuote oli täysikokoinen.


LIGHTS, CAMERA, LASHES 4-IN-1 MASCARA - N. $11.50 - LINKKI
Tämä maskara onkin jo ennestään tuttu, ja hyvä sellainen onkin, suosittelen tutustumaan. Massa on aika kuivaa jo valmiiksi, helpottaa työstämistä. Arvioin tässä matkakoossa olevan noin puolet siitä mitä normaalikoossa, joten hinta laskettu siitä.


Ihan superhyvä Ipsy kyllä! Kaikki tuotteet jää itselle ja 3/4 aktiiviseen käyttöön (kaikki paitsi luomiväri). Tuotteiden yhteishinta on $35.70 eli rahalle sai hyvin vastinetta Shipiton postikulujenkin jälkeen.

Mikä olis ollut sun suosikki? Jos sulle tulee Ipsy, oliko samoja tuotteita?

ja P.S: Osallistukaa arvontaan Instagramin puolella, linkki sivupalkissa!

4 kommenttia:

  1. Mufen meikkivoide ja tuo upea luomiväri olivat mun suosikkeja! Toi meikkivoide varsinkin on sellainen, mitä mun täytyis päästä testaamaan nyt heti :-D

    VastaaPoista
  2. Toi MUFE on NIIN HYVÄ meikkivoide etten kestä. Pakko saada täysikokoinen puteli.

    VastaaPoista
  3. Mulle tuli Ipsy nyt ekan kerran ja tuotteet oli osittain erit kun sulla. MUFE ja toi luomiväri on samat. Niiden lisäksi tuli Dermelectin kynsilakka, UDn musta rajauskynä ja Mark Anthonyn hiusöljy. Huippu boxi 10$!!

    VastaaPoista