keskiviikko 1. marraskuuta 2017

Lookfantastic Beauty Box - Lokakuu '17

Heippa, ja ihanaa marraskuun alkua jokaiselle! Kohta on jo joulu, ihanaa <3 Tänään vilkaistaan lokakuun LF Beauty Boxin sisään. Boksin teemana oli "Nourish to Flourish" eli hemmottelutuotteita oli boksi pullollaan.Boksi oli taas kerran aivan ihana ulkonäöltään, kalpeaa vaaleanpunaista ja ruusukultaa. Boksin hintahan on siis 15,45€ (hinnat vähän vaihtelevat sen mukaan kauanko olet tilannut ja montako kk kerralla) postikulut mukaan huomioiden.


BEAN BODY COFFEE BEAN SCRUB 'COCONUT' - 50G / £3.40 - LINKKI
Nämä kahvipohjaiset kuorinnat tuntuu olevan nyt suuressa huudossa, sillä näitä tulee vähän joka boksista. Tämän tuoksu on kookos, mutta luulen että tämä lähtee multa eteenpäin kun näitä on jo niin monta ja tykkään vähän erilaisista kuorinnoista. Täysikokoisen 220g pakkauksen hinta LF:lla on £14.95.

SKIMONO BEAUTY HAND MASK FOR INTENSE NOURISHMENT - £9.99 - LINKKI
Ajattelin ekaksi että tämä on ihan perus kangasnaamio, mutta tämä onkin naamio käsille! Tosi kiinnostavaa itseasiassa, ja mun kädet on aina ihan kuivat talvisin ja käsirasvaa kuluu joten testaan tämän tosi mielelläni. Boksin tuote oli ihan myyntikappale, ja hinta otettu sen mukaan. Melko tyyris tämä kyllä on, kun tässä on vaan tuotetta yhdeksi kerraksi.


LANCER THE METHOD: POLISH - 14G / £7 - LINKKI
Tätä on tullut jostain boksista jo aiemminkin, ja kyseessä ilmeisesti ihan kulttituote kasvojen kuorinnassa.  Sisältää muunmuassa kurpitsa- ja granaattiomenauutteita ja on hyvä antiage-tuote. Täysikokoinen 120g tuubi kustantaa huimat £60, aikamoista ihmetavaraa saa olla että ostaisin tuolla hinnalla :D

MONU SKIN FIRMING FIJI FACIAL OIL - 30ML / £8.99 - LINKKI
Tämäkin tuote on tuttu ennestään, olisko viime vuoden joulukalenterista. Ja on muuten vieläkin korkkaamatta :D tämä kappale lähtee siis eteenpäin. Talvella uskon tälle kyllä tulevan käyttöä! 100ml täysikokoinen pullo on hinnaltaan £29.95.


MODELCO INSTANT RADIANCE CONCEALER - £12.30 - LINKKI
Tämä on valokynän tyyppinen peiteaine mielestäni, mulla ei tällaiselle ole oikein käyttöä joten katsotaan miten tämän käy. Tuote lupaa olla pitkäkestoinen ja tuoda hehkeän lopputuloksen peittäen silti ihon pienet virheet. Tätä en löytänyt LF:n sivuilta mutta linkki vie merkin omille sivuille.

CIATÉ LONDON WONDERWAND MASCARA - £9.75 - LINKKI
Tämä olikin mulle boksin ykköstuote, rakastan kokeilla eri mascaroita! En ole tätä vielä juurikaan ehtinyt kokeilla, mutta testilistalla on. En huomannut tässä millimäärää, mutta arvioin tämän olevan noin puolet myyntipakkauksen koosta.Boksin tuotteiden yhteishinta oli lokakuussa £51.43 eli rahalle sai hyvin vastinetta! Muutama tuote lähtee eteenpäin, mutta muutama jää kyllä omaan käyttöön ja niitä on mielenkiintoista kokeilla.
Mun runosuoni ei jostain syystä syki nyt yhtään, joten lyhyestä virsi kaunis.

2 kommenttia:

  1. Onkohan tuo Lancerin tuote sama, joka tuli noin 2 vuotta sitten viimeksi LF:n Beauty Boxista? Jos on niin oli kyllä ylihyvä kuorija, kuumotti jo käsissä ja tuntui et repii naamanahkan irti eli me like :) Jakaa varmasti siis mielipiteitä :D Muut tuotteet olikin vähän njääh, varsinki ku vertasin viime kuun synttäriboxiin joka oli huippu! :D Silti nää on ihania kuukausiylläribokseja, ikävä tulee jos ja kun pitää laittaa tauolle...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On varmaan sama, muistelen kans :D Toivottavasti saat pitää boksitilauksesi eikä niitä tarvitse lopettaa!

      Poista