sunnuntai 29. lokakuuta 2017

Facetory 7 Lux- Lokakuu '17 - Kuukausiboksi kangasnaamioita!

Hellou, ja mukavaa sunnuntaita kaikille. Toivottavasti teillä oli hyvät halloween-bileet tai edes kiva koti-ilta niinkuin meillä. Me kun ei varsinaisesti olla mitään bilettäjätyyppejä :P
Tänään ajattelin että käydään läpi lokakuun Facetory, eli kuukausittainen annos kangasnaamioita suoraan rapakon takaa. Postauksen lopusta löytyy tunniste, jota painamalla saat esiin edelliset postaukset aiheesta, sieltä löytyy myös hinta- ja tilaustietoja. Ja taitaapi löytyä myös suosittelulinkki, mikäli haluat sellaista käyttää.

Lokakuun teema oli tottakai breast cancer awareness ja tunnuslauseena let your faith be bigger than your fear. Ja juuri näinhän se onkin. Teeman mukaisesti naamiot olivat suurimmalta osin vaaleanpunaisissa pakkauksissa, ja mukana siis 7 naamiota kuten yleensäkin.


DEWYTREE HYALURON MELTING-CHOU MASK - OVH $4.00
Tämä naamio lupaa olla juuri oikea niille, jotka kokevat yleensä kangasnaamioiden olevan liian paksuja tai liian täynnä nestettä ja liian valuvia. Sisältää hyaluronihappoa kosteuttamaan ja niacinamidea suojaamaan ja vahvistamaan ihon pintaa. Muita ainesosia adenosiini ja keramidit auttamaan ryppyjen hallinnassa. Naamio on myös 7-free ja sopii herkälle iholle.


POLATAM BRIGHTENING WATER GEL EXTRA FORCE MASK - OVH $5.50
Tämä naamio rauhoittaa ja energisoi ihoa. Naamioaines itsessään on nimeltään "cupro" ja sen luvataan olevan silkkinen ja erittäin imukykyinen ja seerumin geelimäistä. Pääraaka-aine on tammenmahla joka sisältää korkean pitoisuuden niacinamidea ja luonnollisia mineraaleja. Lakritsinjuuri auttaa ihon hyperpigmentaatioon ja myös punaisuuteen.


ENTIA VITAMIN B AFTER WORK SOOTHING MASK - OVH $3.50
Tämä naamio lupaa virkistää ihon pitkän työpäivän tai esimerkiksi valvotun yön jälkeen. Naamio on kehitetty erityisesti rauhoittamaan ihoa ja  palauttamaan sen luonnollisen tasapainon. Pääraaka-aine on B-vitamiini, joka auttaa myös erilaisten epäpuhtauksien hoidossa. Sisältää myös kamomillaa, lakritsiuutetta ja centella asiaticaa.


LYAJIN BRIGHTENING MI MASK - OVH $4
Tälläpä kerrankin lyhyt nimi :D Tämä kirkastaa nimensä mukaisesti ihoa ja ravitsee sitä. Sisältää paljon C-vitamiinia ja kollageenia sekä D-vitamiinia.


A. BY BOM SUPER POWER BABY DOLL 3 STEP ULTRA MOISTURE MASK - $4.50
Tätä naamiota ehdin jo kokeilla, ja ihastuin tosi paljon tähän 3:n vaiheen juttuun. Lisäksi tuo kolmosvaiheen fresh soothing cream oli ihan superhyvää, ja harmittaa ettei sitä saa isompana purkkina! Tässä siis mukana sy-seerumi, itse kangasnaamio ja viimeisesti tuo kosteusvoide. Tämä lupaa antaa "baby-like skin" ja pehmeäksi se ihon tosiaankin jätti!


WANGSKIN WHITE FLOWE MASK PACK - OVH $3
"If it was up to us here at Facetory, we would love to hand deliver a bouquet of flowers to every woman who has fought or is continuing to fight breast cancer." Tämä kukkaisnaamio sisältää useita eri kukkaisuutteita, kuten liljaa ja kamomillaa. Tässä on kosteuttavia ja lisäksi anti-aging-ominaisuuksia.


SKIN DECELEB ICU COOL DOWN RUBBER MASK - OVH $8.50
Tämä naamio mainostaa olevansa kirkkaanpinkki kuminen naamio, joka tuoksuu mansikkakarkeilta! Ja kuulostaa hyvältä jo tässä vaiheessa, vaikutuksista tietämättä :D Kuminen naamio tarttuu ihoon paremmin kuin peruskankainen, ja on iholla selkeästi viilentävä ja rauhoittava. Sisältää mulperinmarjauutetta, teepuu-uutetta sekä panthenolia eli tämä maski sopii erityisesti aknesta ja epäpuhtauksista kärsivälle iholle. Oma iho on nyt talven tultua alkanut temppuilemaan useiden pienten finniryppäiden muodossa, joten kaikki apu otetaan vastaan!


Sellainen pinkki setti tällä kertaa! Facetory on kyllä mun mielestä superkiva konsepti, sillä ei tällaisia naamioita tulisi varmaan yksittäin osteltua ja enpä ole näitä kyllä eBayssakaan nähnyt. Kuukauden maskien yhteissumma oli $33 eli rahalle tuli vastinetta ihan mukavasti verraten siihen jos nämä olisi ostanut kaikki erikseen, vaivasta ja ajasta puhumattakaan.

2 kommenttia:

  1. Tää boxi on tosi kiva idea, mutta en tiedä raaskisinko kun tuolla hintaa eBaysta saa kymmenittäin kangasnaamioita. 16kpl:n paketit maksaa alle kympin. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on totta, mulla tässä just ehkä se että saa sellaisia naamioita mitä muuten ei tulisi ostettua :P bulkkikamana minäkin ostan tonymolya ja innisfreeta yms 10-20kpl pakkauksissa. Naamioissa siis löytyy :D

      Poista