lauantai 21. lokakuuta 2017

Look Incredible Deluxe Beauty Box - Lokakuu '17

Moikka! Ja hyvää messuviikonloppua kaikille, jotka messukeskuksessa I Love Me-messuja viettävät. Itsekin kävin siellä eilen pikaisesti, oli aika kovat ruuhkat joka paikassa. Yrittänen mennä sunnuntaina vielä uudelleen paikan päälle.

Tänään vilkaistaan lokakuum Look Incrediblen Deluxe-boksin sisään. Kuten ennenkin, postauksen lopusta löytyvästä tunnisteesta löytyvät kaikki vanhat postaukset jossa hinta- ja muut tiedot.
Tällä kertaa tuotteita oli neljä. Mitään yhteistä teemaa en varsinaisesti onnistunut näistä löytämään. Kaikki tuotteet olivat täysikokoisia, josta suuri plussa.


HELENA RUBINSTEIN COLLAGENIST RE-PLUMP LIP ZOOM - £38 - LINKKI
Huulivoiteeksi melkoinen hinta tällä! Tosi hyväntuntuinen huulivoide kylläkin, kosteuttaa eikä pistele vaikka lupaa tuota plumping-efektiä. Lupaa myös häivyttää huulten uurteita ja tuoda välittömästi lisää volyymia. Enpä tiedä niistä, mutta tuntuu tosi kivalta huulilla ja kosteuttaa hyvin. En ostaisi täydellä hinnalla ikinä, mutta käytän tämän mielelläni loppuun.


SKIN DOCTORS NO MORE PORES NIGHT REFINER - £24 - LINKKI
Tämä on siis yövoide, joka sisältää muunmuassa salisyyli- ja maitohappoa jotka auttavat puhdistamaan ihohuokosia ja uudistamaan ihoa sekä vähentämään öljyisyyttä. Näin talven tullessa ei oo ihan mun pala kakkua, mutta ilahduttanee jotakuta teistä tulevissa arvonnoissa ;) Sisältää muuten myös glykolihappoa.LAURA GELLER SPACKLE TINTED BRONZE PRIMER - £24 - LINKKI
Tämän sarjan toinen primer tuli boksissa jo aikaisemmin, mutta se lähti minulta eteenpäin kun ei siihen tullut ikinä tartuttua. Nyt sen sijaan päätin kokeilla tätä hetimmiten, ja olin kyllä aika vaikuttunut! Meikin kesto tuntui pidentyvän ja pysyvä pohja oli helpompi saavuttaa. Kuten ylläolevasta kuvasta huomaa, ei tämä sävynimestään (Bronze) huolimatta tuo iholle pigmenttiä, vaan pikkuisen shimmeria ainoastaan.


TOO FACED SHADOW INSURANCE EYESHADOW PRIMER - £17 - LINKKI
Boksin ehdottomasti ykkösjuttu oli tässä! Too Facedin luomivärinpohjustaja, jota jo kokeilin messupäivän meikkiin ja hyvin tuntui kestävän. Tarkempi testailu kuitenkin jatkuu. Mulla on ollut tätä joskus, mutta en mitenkään päin muista mitä mieltä olin siitä.


Sellainen oli lokakuun pakkaus, mitäs tykkäsitte? Mulle suurimpia suosikkeja oli Too Facedin pohjustaja ja Helena Rubinsteinin huulivoide.
Tuotteiden yhteenlaskettu hinta oli £103 eli rahalleen sai taas kaksinverron vastinetta. Tilaan tätä kyllä jatkossakin niin pitkään kuin budjetti vaan antaa myöden.

2 kommenttia:

  1. Mulle ois kelvannut tästä boksista kaikki <3 Erityisen mielenkiintoinen on HR:n huulituote :) Toki boksissa ois voinu olla jokin meikkituote. Mä oon haravoinu nyt pari päivää näiden boksien sisältöä ja alkaa pahasti näyttää että tilaukseen se on laitettava- varsinkin tämä deluxe versio! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jooo tilaa ihmeessä ja tuu kertomaan mitä tykkäsit! Tää on kyllä aina aika huippu <3

      Poista