keskiviikko 25. lokakuuta 2017

MorpheMe Brush Club - Lokakuu '17

Heippa!Kuten moni teistä varmasti tietää, lokakuu on rintasyövälle ja siitä tietoisuudelle omistettu kuukausi ja samalla teemalla on lokakuun MorpheMe koottu. Aihe on äärimmäisen tärkeä, ja koskettaa miljoonia naisia maailmassa joka vuosi. Tutkikaa niitä tissejänne, oikeesti naiset!


Anyhooooo, jos mennään niihin siveltimiin (vaikka mikseipä tässä voisi tisseistäkin puhua) niin kantava teema oli Roosa Nauha-hengessä vaaleanpunainen ja sehän meikäläistä miellyttää suuresti.
Tällä kertaa siveltimiä oli 5, kaksi kasvosivellintä ja kolme silmämeikkisivellintä. Näitä ei löydy Morphen sivuilta, mutta laitan linkit ja hinnat vastaaviin siveltimiin.

Ja niin, jos oma MorpheMe kiinnostaa niin lue ihmeessä aikaisemmat postaukset (postauksen lopusta löytyy tunniste) ja suosittelulinkkikin minulta löytyy, jos haluat sen kautta tilauksesi tehdä. LiveGlam tarjoaa myös muita tällaisia bägejä, muunmuassa KissMe jossa 3 hyvälaatuista nestemäistä huulipunaa kuukaudessa postiluukkuun kolahtaa.PK14 TAPERED POWDER - $6 - LINKKI
Itse en osaa tällaista pientä puuterisivellintä käyttää koko naaman puuterointiin, mutta olen käyttänyt tätä aurinkopuuterille sekä sopisi myös bakingin huitelemiseen pois iholta. Esitteen mukaan sopii myös poskipunalle, ja miksipäs ei.


PK4 CONTOUR BLUSH - $8 - LINKKI
Tämä olisi periaatteessa dupe MACin 168:lle, mutta tämä on kuitenkin liian löysä. Harmi kyllä, sillä 168 on Paras. Poskipunasivellin. IKINÄ. Katsotaan mihin tätä keksin käyttää, ehkä varjostuksiin, pidän siinäkin viistotusta siveltimestä.

PK45 ANGLE BROW - $2 - LINKKI
En itse osaa käyttää tällaista sivellintä kulmiin tai rajauksiin, mutta eiköhän tälle käyttöä löydy esimerkiksi alaluomen värin buffaamiseen. Tämä oli kyllä mukavan "dense" eli ei liian löysä niiden kulmienkaan tekoon.


PK524 OVAL SHADOW - $6 - LINKKI
Tämä sivellin sen sijaan miellyttää suuresti, tuntuu tarpeeksi jämäkältä värin levittämiseen mutta myös pieneen buffaamiseen ja häivyttelyyn.


PK36 TAPERED BLENDING - $6 - LINKKI
Täysiverinen häivyttelysivellin, näitä tarvitsee aina. Tuntuu hyvänkokoiselta luomivakoon, tälle kyllä tulee käyttöä.
Tällainen söpönen setti lokakuussa MorpheMe:lta! Tämä oli tosi mieluisa kokoelma, eniten käyttöä tulee varmaan isolle puuterisiveltimelle aurinkopuuterin kanssa. Vähiten käytän tuota kulmasivellintä, uskoisin. Yhteisarvo siveltimille oli tässä kuussa $28.

2 kommenttia:

 1. En oo tuosta Morpheme jutusta kuullutkaan! Pitää katsella sun edellisiä postauksia aiheesta. Pitikö noista siveltimistä maksaa se 28e vai mitenkä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka,

   Ei tarvitse, maksu on aina about 20€ ja aina arvo on ollut enemmän. Lue ihmeessä vanhemmat postaukset, siellä paljon lisätietoa muunmuassa siveltimien vaihtamisesta jos juuri sen kk siveltimet ei itselle nappaa.

   Poista