torstai 12. lokakuuta 2017

Ostoksia Hulluilta Päiviltä - Kosmetiikkaa ja mitä muuta? + ALEKOODI


Moikka!
Kuten suurin osa varmaan jo tietää (ja ehkä tärppipostaukset tulvii jo korvista ulos), Hullut päivät by Stockmann alkoi eilen 11.10 ja jatkuvat sunnuntaihin 15.10 asti. Tottakai myös minä ja mies eksyttiin Itiksen Stockalle eilen katselemaan tarjouksia ja mahdollisia löytöjä. Haaveena ollut Adidaksen kevyttoppis jäi löytymättä, mutta muuten tein mielestäni kivoja juttuja, vaikka yksi niistä ei ollutkaan Hullarit-tarjous.

Käytiin tottakai kahvilla Robertsilla, ihanaa suklaakakkua!


Kosmetiikkaa oli mielestäni varsin hyvä kattaus tällä kertaa, ja tottakai suurin osa mun hankinnoista on siltä puolelta. Meillä on suunnitelmissa käydä toisenkin kerran vielä pyörähtämässä tuolla, mutta katsotaan niitä löytöjä sitten jos sellaisia tulee.









Anteeksi ihan liian monta kuvaa näistä kumisaappaista :D Mulla (ja miehelläkin) oli siis ostoslistalla lyhyet kumisaappaat, kun Suomen syksy on taas näytellyt parhaita puoliaan jo toista viikkoa jatkuvan päivittäisen sateen merkeissä. Nämä nimenomaiset kumpparit on Hai Low by Robin, ja tietysti Robbarin tyyliin eri väriset. Mun mielestä tosi söpöt, joten nappasin nämä kantistarjouksesta mukaan. Koot on reiluja, mulle meni hyvin 39 vaikka useimmissa kengissä se on nykyään 40. Hintaa näillä syyskelien parhailla kavereilla oli alen jälkeen 51,90€ (norm. 64,90€)


Sitten kosmetiikkaa. Lumenen Valo-sarjan Arctic Berry Cocktail on ollut hakusessa jo pidempään, ja nyt kun se oli tarjouksessa hintaan 15,90€ niin tänne vaan, kiitos. Kokeilin tätä jo eilisiltana ja todella hyvä koostumus, nimenomaan tuollainen öljyhybridi ja ei jätä ihoa öljyiseksi mistä iso plussa.
Lumenelta mukaan lähti myös Nordic Chic Extreme Precision-kulmakynä, jolla hintaa oli 7,90€. Mun sävy on nro 2 Grey Brown.

Iso pullo Listerine Zeroa löytyi edukkaasti hintaan 7,90€ / litran pullo. Maybellinelta nappasin kokeiluun Masterfix-irtopuuterin josta olen kuullut tosi paljon kehuja. Pistetään tottakai testiin! Hintaa tällä oli 8€. Mun on todella pitkään tehnyt mieli kokeilla jotain Kiehl'silta, mutten ole saanut aikaiseksi. Nyt kuitenkin tarjolla oli tällainen ihan reilun kokoinen purkki Ultra Facial Creamia 12,90€ hintaan joten kokeiluun sekin! (ja hyvältä tuntuu, paritin sen illalla tuon Lumenen seerumiöljyhässäkän kanssa)

En ollut bongannut näitä kuvastosta lainkaan, joten Masque Barin ihanat eläinnaamiot olivat iloinen yllätys! Näitä oli kolmea erilaista; Panda (rauhoittava), Tiikeri (kosteuttava) ja Kettu (kirkastava) ja kuten näkyy, näissä on kuviointi eli naamion kun laittaa kasvoille, saa hetkeksi eläinnaamarin :P erittäin instaworthy jos multa kysytään.


Sellaiset ostokset tällä kertaa Hullareiden aloituspäivältä.
Tarkoituksena olisi vielä katsoa myöhemmin joku kiva hoitoaine (onko Moroccanoilin hoitoaine mistään kotoisin?) ja lisää sukkia :D en ymmärrä mihin karkuun ne kesän aikana aina juoksee..
Shoppailujen yhteishinnaksi tuli 113,50€.

Kävittekö te Hulluilla Päivillä / tilasitteko netistä mitään? Vai onko nää totaali nou-nou? Let me know!

ps. Ja vielä se alekoodi, näitä jaettiin Stockalla ostoksen yhteydessä ja ajattelin jakaa sen tännekin; Kun teet ostoksia Stockmannin verkkokaupassa välillä 16.10-3.11 niin saat koodilla HPKIITOS5 5€ alen yli 50€ ostoksista, ja koodilla HPKIITOS15 vastaavasti yli 100€ ostoksista lähtee 15€ pois. En hyödy koodien käyttämisestä mitenkään, ajattelin vain jakaa tän teidän kanssa jos jollain on ostoksia tiedossa.

6 kommenttia:

  1. En käynyt Hullareilla ollenkaan, koska rahahanat on nyt tiukilla ja ensi viikon messut kuumottaa jo mielessä;)
    Sulla näyttäisi olevan kivat, käytännölliset ja maltilliset ostokset:) Hait on hyvä valinta syksyyn:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu, messuja varten pitäis kyllä säästää! Ja tehdä mahdollisesti pientä declutteria kokoelmaan..

      Poista
  2. En käynyt, enkä mene. En oikein netistäkään löytänyt sellaista tarjousta, että olisin jotain vailla. Alan aina tässä vaiheessa vuotta pihisteleen joulua varten, niin yleensä mun repsahdukset tapahtuu Hulluilla päivillä aina keväällä. Toki olen joskus just hamstrannut jotain joulua varten. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mullakin oli paljon isommat ostokset keväällä kuin mitä nyt :P

      Poista
  3. Harmi, kun Oulussa ei ole enää Stockmannia! Bongasin kuitenkin, että perjantaina olisi iltatärpissä Beautyblender pakkaus, joten pitää varmaankin tilata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainiin siellä ei enää ole! Onneks netistä on helppo kuitenkin tilailla ja kun kerran maksaa 6,90€ postarit, niin saa jokaiseen seuraavaan yli 50e tilaukseen postit ilmaiseksi. Jos BB:n mukana tulee se Solid-saippua, se on ihan huippu myös siveltimille!

      Poista