perjantai 6. lokakuuta 2017

Ipsy Glam Bag - Syyskuu '17

Moikkamoikkamoi!
Anteeksi NÄIN paljon jälleen kerran odottamattomasta postaustauosta - real life got on the way niin sanoakseni ja olo ei oo ollut kovinkaan luova.
Nyt kuitenkin potkaistaan mopo uudelleen käyntiin ja katsotaan ekana syyskuun Ipsy Glam Bag jonka teema oli "Like. A. Boss" eli pomon asennetta jokaiselle!




Mikäli sulta puuttuu vielä oma Ipsy, ja haluat tilata sen mun suosittelulinkin kautta niin mahtavaa, ja linkki on tässä. Jos et, totally fine, ja käytä mitä tahansa muuta tästä postauksesta löytyvää linkkiä, en hyödy niistä mitenkään.
Tämä kustantaa noin 11€ kuussa + postit Shipitolta Suomeen, jotka on noin 6-8e per kerta. Oon tilannut about vuoden nyt Ipsya, enkä todellakaan ole lopettamassa any time soon, tää on tosi kiva konsepti ja on kivaa kun pääsee vähän vaikuttamaan siihen mitä tuotteita itselle tulee (kun arvioi joka kuussa tulleet tuotteet Ipsyn sivuilla). Bagien sisällöt vaihtelee tosi paljon ja tästä linkistä pääset katsomaan koko syyskuun tarjonnan.



Vasemmalta oikealle: Vasen sävy, oikea sävy, niiden yhdistelmä

 PIXI BY PETRA BEAUTY BLUSH DUO 'PEACH HONEY' - $18 - LINKKI
Pixi on tuttu merkki lähinnä Glow Tonicin kautta mutta kiva päästä kokeilemaan jotain värikosmetiikkaakin! Tämä on oikeastaan poskipunan ja highlighterin yhdistelmä, ja sanottava on että tuo poskipunan puolikin on melko shimmerinen. Näin vaaleaihoisena ei toki haittaa, ja varmasti tämä menee poskipunana oikein kivasti. Pixin sivuilta tämä duo löytyy vaan yhdessä kabuki-siveltimen kanssa ja setin yhteishinta on $18, joten nappasin sen tähänkin.



LUXIE BEAUTY ROSE GOLD MEDIUM ANGLED SHADING BRUSH 207 - $12 - LINKKI
Olipas pitkä nimi tällä :D Jee, jo kaksi täysikokoista tuotetta ja Luxien siveltimet on ihania! Tämä on viistottu luomivärin levitykseen tarkoitettu sivellin ja näitä kyllä aina tarvitsee.  Luxien tuotteet ovat synteettistä karvaa ja 100% cruelty-free.


EVA NYC ZERO GRAVITY VOLUME POWDER - 3g / $8.77 - LINKKI
Siis nyt on pakko myöntää, että mä en ole käyttänyt hiuspuuteria sitten vuoden 2009 kun mulla oli kirkkaanpunainen pörrötukka. Kiinnostaisko teitä muuten joskus joku pärstäpläjäys vuosikymmenen ajalta? I could totally do it! No asiaan, tälle ei varmaan ihan hirveänä ole nykyään käyttöä mutta löytyypähän jos joskus tulee mieliteko isoon tukkaan. Täysikokoisen grammamäärä on 4,1g (ovh $11.99), ja tämä on 3g joten ei juurikaan pienempi.


NEOGEN CALENDULA REAL FLOWER CLEANSING WATER - 20ml / $1.47 - LINKKI
Tämän söpöläisen täysikokoinen pullo on jättimäinen 300ml, joten tämän 20ml näytteen hinta jää melkoisen alhaiseksi. Ei se mitään, Neogen on kiinnostava K-Beauty-merkki (merkillä myös erinomainen naamankuorinta!) ja mielelläni testaan tämänkin, misellivesiä kun kuluu about samanverran kun normaalia hanavettä.


SMASHBOX PHOTO FINISH PRIMER RADIANCE - 7,1ml / $9.23 - LINKKI
Joo, melkein kaikkia Smashboxin Photo Finish-primereita on tullut kokeiltua muttei vielä tätä hehkua tuovaa versiota. Tää on kyllä melko tyyristä kamaa noin ylipäätään, kun pienen näytteenkin hinta nousee melkein kymmeneen dollariin. Normiversio on mun mielestä ihan ookoo, ei vie maata merelle eikä ihmistä Kuuhun mutta ihan ookoo, häivyttää huokoset ja estää hieman öljyyntymistä. En oikeastaan hae primerilta ikinä hehkua, mutta eiköhän tämä tule silti käytettyä. Tämä sisältää hyalyronihappoa, mikä on seka/kuivaihoiselle kiva juttu.



Sellainen setti syyskuussa, ens kuun Ipsysta tuli jo pieni Sneak Peak ja siellä odotettavissa ainakin Tarten ripsiväri ;) Jee! Tuotteiden kokonaishinta on $49.50 noin pyöristettynä. Ja hei ihana olla taas takaisin teidän kanssa täällä.
 
I Love Me-arvonnan osallistumisaikaa on jatkettu 8.10 saakka, joten siihen saakka voi osallistua ja voittaa itselleen pari lippua vuoden niinkutsuttuun päätapahtumaan ;) Siellähän on nyt ihan huippumeininki, on Pete Parkkosta ja Jeffree Staria ja ketä näitä nyt on.. :D Mä menen paikalle ainakin perjantaina, tulkaa moikkaamaan jos tunnistatte!


4 kommenttia:

  1. Mulla on Pixin duo ja mun mielestä se on niin highlighteri kuin olla ja voi. Se "poskipuna" on niin shimmerinen, ettei se "puna" tule millään esille;)
    Hyvälaatuinen tuote muutan, mutta niinhän Pixin tuotteet on yleensäkin.
    Ipsy Glam Bag osaa kyllä olla ihana:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, samaa vähän mietin tosta Pixista :) Ja joo, tää on kyllä aika kiva ylläri joka kuukausi <3

      Poista
  2. Tä syyskuun bagi oli mun eka Ipsy-pussukka ja tykkäsin kyllä yli kaiken <3 Mainitsikin sun Instassa, et sisältö oli täysin eri, vain Smashboxin primeri oli sama eli kyllä ne mahtaa toteuttaa sisältöä omien toiveiden mukaan niin pitkälle ku mahdollista :) Mä sain Tarten ripsivärin tässä pussukassa, toivottavasti ei tuu enää lokakuun bagissa! :D Ainoo mikä askarruttaa on, et mihin tungen kaikki nuo ylijäämäpussukat? XD Ja todellakin haluttais nähä aikamatkailua sun menneisyyteen kuvien muodossa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, huomasinkin sun kommentin Instassa, ihana kun tykkäät ja oot osa Ipsy-jengiä! <3
      Mä käytän osaa ylijäämäpusseista ihan muuhun kun kosmetiikkaan (lääkkeille yms) ja osa menee ihan vaan kierrätykseen, kun ei ne kaikki oo niin huikeita olleet.

      Poista