perjantai 13. lokakuuta 2017

Facetory 7 Lux - Syyskuu '17

Moikka!
Vilkaistaanko tänään pari sheetmaskia? Vuorossa olisi syyskuun Facetory 7 Lux-paketin showdown.
Mikäli konsepti kiinnostaa, niin klikkaa postauksen lopusta tunnisteesta ja näet kaikki vanhemmat postaukset aiheesta. Siellä myös hintatietoa. Jos oma Facetory tuntuu pakkohankinnalta, niin mulla löytyy siihen myös suosittelulinkki tuosta yläpalkin kohdalta "affiliate-linkit ja alekoodit". Näitähän saa kahta kokoa, tämä 7 Lux sisältää nimensä mukaisesti 7 naamiota kuukausittain ja pienemmässä versiossa maskeja taitaa olla 4.Kuukauden teema oli ihan selkeästi kullan kimallus, ja sitä näkyi hienosti monissa naamioissa. Mun mielestä on kivaa kun valitaan teema ja oikeasti pysytään siinä mielikuvitusta käyttäen.
Mukana tulee aina myös tuotekortti jossa kerrotaan naamioista englanniksi vähän enemmän, mikä onkin hyvä juttu jos tuo korea ei oikein taitu vielä ;)
En ole ehtinyt yhtäkään näistä vielä kokeilla, joten kerron jokaisesta vaan nyt yleisesti (mikä on käyttötarkoitus, onko jotain erikoista tms).


1. NO:HJ 24K GOLD MASK PACK SUPER COLLAGEN - OVH $5.50
Kullan kimallus alkaa jo ekan naamion kohdalla, tämä on ihanan näköinen kultaisine filigraanikuvioineen. Tässä sheetmaskissa on 26g hoitonestettä, 1300mg kollageenia ja 1,15mg kultauutetta (kääntyykö gold extract noin?) josta nimikin siis tulee. Kollageenin ansiosta tämä sopii vähän ikääntyneemmällekin iholle, ja kosteutustehoja löytyy niitäkin mukavasti.


2. MEDIHEAL EGGY SKIN FIRMING MASK - OVH $3.50
Tämä munanaamio onkin aika jännä, itse naamioaines on nimittäin munankuoren kalvosta tehtyä. Suurin osa tästä kalvosta on kollageenia (80%) joka tässäkin tuo kosteutusta ja elastisuutta iholle. Naamio sisältää myös keramideja, mineraaleja ja aminohappoja jotka avustavat ryppyjen torjunnassa.


3. SHINE K II MOISTURIZE TO SHINE MASK - OVH $3.50
Tässä naamiossa on kolme vaihetta; ensin levitetään Step 1:sen puhdistava ja kosteuttava hoitoneste koko kasvojen iholle. Tämän vaiheen tarkoitus on tehostaa ja valmistella ihoa kangasnaamiota varten. Step 2 on sitten itse naamio, jota pidetään kasvoilla varsin perusaika, 15-20 minuuttia. Naamio on valmistettu muunmuassa trehaloosista (sienisokeri) sekä keramideista ja tarkoitus on rauhoittaa punoittavaa ihoa ja kosteuttaa sitä läpikotaisin. Step 3 sisältää kosteusvoiteen joka levitetään naamion jälkeen kasvojen iholle. Voiteen tarkoitus on toimia lukitsevana elementtinä niin, että naamion kaikki hoitavuus maksimoituisi eikä haihtuisi iholta ilmaan.


4. TAMI SENSE REVITALIZING ALL IN ONE MASK - OVH $10
Tämä naamio on kolme asiaa yhdessä pakkauksessa; taistelee ikääntymisen merkkejä vastaan, ehkäisee ryppyjä ja vaalentaa ihoa, joka tuntuu olevan Aasiassa kova juttu edelleenkin. Naamio itsessään on tehty tencelista joka on eräänlainen vahva kuituaines ja se sisältää myös viittä erilaista peptidia jotka energisoivat väsynyttä ihoa. Muita ainesosia ovat riisiuute, B2-vitamiini, linoleenihappo sekä ravintokuituja kirkastamaan ihon sävyä ja puhtautta. Pääraaka-aine on kuitenkin fermentoidun riisin uute joka on tehokas kosteuttaja. Tämä on muuten boksin kallein naamio ohjemyyntihinnaltaan!


5. TOSOWOONG 24K GOLD MASK - OVH $5.50
Lisää kultaa! Tämä on hydrogeelinaamio, eli eroaa kangasnaamiosta sillä että kankaan sijaan naamalle asetellaan silmänympäryspatcheista tuttua hydrogeeliä. Viisi pääraaka-ainetta ovat collocaliinin (eräänlainen lintu) pesäuutetta, kultaa, niacinamidea, adenosiinia sekä Portulaca-uutetta. Naamion tarkoitus on tarjota iholle elastisuutta, ravita ja ehkäistä ryppyjä. Tuon collocaliinin pesäainetta käytetään kuulemma myös ruuanlaitossa, jo 1600-luvulta lähtien.


6. KARATICA GOLD DUCK'S EGG GD II FOIL MASK - OVH $5.50
Ja vielä kerran kultaa! Tämä naamio on tehty kahdesta eri palasesta joka näkyykin tuossa kuvassa - on ylä- ja alaosastolle omansa. Tämä mainostaa olevansa "World's first breathing foil mask", eli naamion pinnalla (joka on foliota ilmeisesti) on 360 000 pienenpientä reikää, joista iho pääsee maskin aikana hengittelemään ja varmistamaan näin että kosteuden imeytyminen on maksimaalista. Tämä naamio on kuulemma tarkoituksella tosi iso, jotta kaikenkokoiset naamat saavat sen istumaan kasvoille ja hoitamaan joka sopukkaa kasvoilla. Tämän tehoaine on lesitiini ja naamio lupaa tehdä oikeastaan koko kasvohoidon samalla kertaa; parantaa finnejä, ehkäistä ja hoitaa ryppyjä, rauhoittamaan ongelmaihoa, kuorimaan kuollutta ihosolukkoa ja kirkastamaan ihoa. Ei siis ehkä kaikkein kuivaihoisimman valinta, sanoisin äkkipäätä.


7. LEADERS INSOLUTION AQUABLEND OIL POCKET MASK - OVH $4
Tässä naamiossa tarkoituksena on lisätä yläosan öljy alaosan naamiokankaaseen ja asetella naamio sitten kasvoille. Tämä lupaa toimia täydellisenä ratkaisuna tilanteeseen, jossa kosteusvoiteen teho ei riitä yksinään mutta seerumi tai öljy sen alla on taas liian kosteuttavaa ja jättää öljyn lillumaan iholle. Tehoöljy sisältää makadamian siemenöljyä, oliiviöljyä, arganöljyä, jojoban siemenöljyä ja tryffeliöljyä.


Tällainen oli syyskuun Facetory, lokakuun versio on jo matkalla ja sitä kovasti jo odotellaan vaikkei naamiolaatikkoon mahtuisi enää oikein mitään.. Tämä on musta ihanaa tässä boksissa, tuotteet on aina ihan uusia ja innovatiivisia vaikkei pyörää oikein voi uudelleen keksiäkään.
Tuotteiden yhteishinta oli $37.50.

Mikä on sun suosikkinaamio? Voi olla kangas- tai muunlainen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti