keskiviikko 18. lokakuuta 2017

Bette Box - Lokakuu '17

Hellurei!
Kuinka moni siellä ei ole vielä lukenut/tietoinen että lokakuun Bette Box oli bloggaajaboksi? Se on myös arvosteltu lukemattomissa blogeissa, mutta toki työnnän nyt omankin lusikkani soppaan ja täältä pesee mun mielipide tämän kuun BB:sta.Boksiin oli pakattu siis viiden bloggaajakollegan valitsemat tuotteet. Mukana oli Tunnetila-blogin Nina, Blinger Shimmerin Mira, Hannamaria V, Nonnulan Jonna sekä Essie's-blogin Essi. Käykää ihmeessä tutustumassa näiden kauniiden ja lahjakkaiden naisten blogeihin, jos ette ole vielä sitä tehneet! Kerron jokaisen tuotteen kohdalla, kenen valitsema kyseinen juttu oli.


LUMENE INSTANT GLOW BEAUTY SERUM - 34,90€ - LINKKI
Mulla on ollut tämä tuote jo kerran, mutta koin sen itselle tarpeettomaksi; kaipaan meikkivoiteelta enemmän peittoa. Lisäksi oli tylsää, että tästä tuli tuo vanha Universal-sävy, kun muitakin sävyvaihtoehtoja on. Ilmeisesti Ninan toive oli ollut että jokainen saisi profiilinsa mukaisen sävyn, mutta näillä mennään. Tämä oli siis Tunnetila-blogin Ninan valinta. Ja tämä tuote ilahduttaa teistä jotakuta seuraavassa tai sitä seuraavassa arvonnassa! Tiedän että tällä on paljon faneja siellä lukijoidenkin joukossa.


CURAPROX BLACK IS WHITE VAALENTAVA HAMMASTAHNA - N. 2€ / 8ML - LINKKI
Nämä vaalentavat, aktiivihiiltä sisältävät hammastahnat ovat olleet pinnalla jo hetken aikaa, ja ihan kiva päästä kokeilemaan vihdoin itsekin. Täysikokoinen, 90ml tuubi kustantaa 22€ joten tämän hinta laskettu siitä. Koko olisi kyllä voinut olla isompi. Tämä oli Blinger Shimmer-Miran valinta.

L'OCCITANE ULTRA RICH BODY LOTION SHEA BUTTER - 3,30€ / 30ML - LINKKI
En käytä juurikaan vartalovoiteita koska kropan iho harvemmin on kuiva, mutta käyttänen tämän käsivoiteena tai sitten tämäkin on arvontavoiton osana ilahduttamassa teitä. L'Occitanen tuotteet on kyllä muutoin oikein hyviä ja pidän niistä. Käsivoide olisi ilahduttanut suuresti. Tämä oli Essie's-blogin Essin valinta.


TREACLE MOON ONE GINGER MORNING SHOWER GEL - 0,81€ / 60ML - LINKKI
Tämän tuotteen laskennallinen arvo on ihan vitsi, alle euron, oikeasti? Muuten tämä oli itselle boksin mieluisin tuote, aivan IHANA tuoksu, kirpakka ja sitruksinen <3 hivenen makeutta kuitenkin! Tuolla hinnalla olisi voitu boksiin laittaa ihan kokonainen 500ml pullo :D

ZIAJA GOAT'S MILK MOISTURIZING DAY CREAM - 1,58€ / 10ML - LINKKI
Tämänkin arvo jää tosi alhaiseksi kun Ziaja on niin kohtuuhintainen merkki. Tämä on hyvä kosteusvoide, ei rullaa eikä ole liian raskas meikinkään alle. Mulla on tätä melkein täysi purkki avattuna, joten tämäkin menee arvontapinoon.


Sellainen boksi. Vähän ristiriitaiset fiilikset; tuntui että Lumenen kalliimpi tuote söi mahdollista arvoa kaikilta muilta tuotteilta niin että ne olivat mahdollisimman edullisia. Omaan käyttöön jäänee 2-3/5 (suihkugeeli, hammastahna, ehkä L'occitanen voide). Boksin tuotteiden yhteenlaskettu arvo on 42,59€ joka on sinällään ihan ookoo, ellei 80% arvosta koostuisi yhdestä tuotteesta ainoastaan.

Mitkä oli teidän fiilikset? Oliko suosikkituotteita?

4 kommenttia:

 1. Treaclemoonin suihkugeeli tuoksuu niin herkulliselta ettei oo tosikaan! Aivan ihana<3 Ziajan voide on myös mulle tosi mieluinen ja harmittaa, kun sitä tuli vaan toi pieni ilmainen näytekoko :/ Ehdottomasti olisin toivonut ja olettanut, että tässä boksissa olisi ollut edes toinenkin täysikokoinen tuote, mutta muuten sisältö oli tosi kiva ja muiden bloggaajien valinnat miellytti!

  VastaaPoista
 2. Lumene ja Ziaja meni jo eteenpäin. L'occitanen käytin (riitti neljään käyttökertaan) pois, hammastahnankin korkkasin, hyvin outo kokemus + näkyy kivasti valkoisessa lavuaarissa (not!) :D

  Suihkugeeli ehkäpä se parhain näistä! Onneksi näitä minikokoja myydään myös kaupassa, niin arvo on vähän korkeampi :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tottakai myydäänkin, mä löysin hintoja vaan isoista ni en tullut edes ajatelleeks. :D

   Poista