sunnuntai 26. marraskuuta 2017

Lookfantastic Beauty Box - Marraskuu '17

Heippa!
Käydään tänään nopeasti läpi LF Beauty Box, hieman eri tyylillä kuin ennen. Syy tähän on se, että paketin mukana tullut infolehtinen karkasi käsistäni ennen postauksen kirjoittamista. Boksin sisältö oli kyllä hyvä, käydään sitten asiaan.Boksin teema oli pikkujouluisesti 'Life is a party, glam up for the occasion' ja tuotteet kyllä sopivat siihen ihan passelisti.
Boksin tuotteet ja arvot lueteltuna tässä:

 • Bellapierre Cosmetics Kiss Proof Lip Creme sävyssä ‘Incognito’ FULL SIZE, arvo £20
 • Pixi Beauty Glow Booster in White Pearl 12ml arvo noin  £6
 • Filorgia Time Filler Eye Cream 7ml – Arvo noin £21
 • Murad Essential-C Day Moisture SPF30 10ml – Arvo noin £11.90
 • Teeez Cosmetics Spectrum of Stars Eyeshadow 'Bleached Jeans' RRP £13

Arvo noin £72, eli rahoille sai hyvin vastinetta tässä kuussa.


Mitä mieltä olitte tämän kuukauden boksista?
Ainiin, kuten ennenkin; vanhemmat boksien läpikäynnit löydät alla olevan tunnisteen alta.

8 kommenttia:

 1. Kyllä sullakin näyttäis kuvassa olevan Filorgan kasvovoide eikä s.y.voide.Esitteessä lukee väärät tiedot,mutta LF ei tiedota asiakkaitaan asiasta.Heidän mielestään se on kai kanssa asiakaskohtainen ongelma vaikka jokaisessa boxissa on kasvovoide ja esitteessä sen kerrotaan olevan silmänympärysiholle ,silmäluomille ja jopa ripsirajaan.
  Kehoitin tiedottamaan asiakkaille ,mutta ei sitten.Tuskin tuo nyt mitään aiheuttaa silmävoiteena käytettynä,mutta entäs jos aiheuttaakin ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet muuten oikeassa, tuosta pienestä tuubista voisi kuvitella sen olevan sy-voidetta eikä normaalia kosteusvoidetta.. Siirränpä tuubin varmuudeksi kosteusvoiteiden joukkoon. Pitäisi varmaan itsekin laittaa palautetta.

   Poista
 2. No mä laitin monta kertaa palutetta ja lopulta ne halusi mun lähettävän kuvan mun tuubvista ja mä flippasin,että se on kylläkin teidän ongelma ,jos ette tiedota ihmisille ,että olette tehneet virheen,mutta siis ei ne ilmeisesti halua kertoa virheestään .Ärsytti vaan tosi paljon.En tiedä sitten olisinko saanut jonkun henk.koht. korvauksen,kun mulla ei ollutkaan silmänympärysvoidetta,mutta suutuin ,kun ei kellään muullakaan ollut.En sitten kuvaa lähettänyt vaan repeilin niile hiukan;)Mietin myös mitä Filorfa ajattelis keissistä,mutta LF ei ainakaan välitä.Whatever

  VastaaPoista
 3. Siis ehkä Filorga ei myöskään haluaisi ihmisten käyttävän kasvovoidettaan silmävoiteena.Laita toki palautetta,jos jaksat.Kerro sitten mitä ne sulle vastasivat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, laitan jossain vaiheessa tuon palautteen, katsotaan mitä sieltä sitten sanotaan :) toki voisi ehkä kysyä myös suoraan Filorgalta että mitä ovat mieltä.

   Poista
 4. No huh, mä en ees huomannu tällasta Filorgaa koskevaa lapsusta, olin niin mielissäni tuotteista <3 Laitoin kyllä luomivärin eteenpäin, toi fiilareita jostain 80-luvun alun meikki kokeiluista, hrrrrrr... Pixin Glow Booster oli i-h-a-n-a <3 Harmi vaan, et tä oli mun toistaiseksi viimeinen LF:n boksi, vuosi meni hirrrrrveen nopeesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aa, et meinaa tilata enää lisää? Ja juu tuo sininen luomiväri toi ehkä mieleen menneet vuosikymmenet, ainakin mun meikkitaidoilla :D

   Poista
  2. Varmaan tilaan taas uusiksi kun kosmetiikkaähky katoaa ja varallisuus lisääntyy, nyt se on valitettavasti toisinpäin! XD

   Poista