lauantai 16. kesäkuuta 2018

Happy Birthday to Me - synttäriostoksia!

Heippa ja mukavaa lauantai-iltaa!
Mulla oli 28-vuotissynttärit (oikeesti siis 20-v tietty) noin kuukausi sitten ja päätin hemmotella itseäni muutamalla uudella jutulla jotka löysin Espoon Sellon Emotionista. Näistä ostoksista 2 oli etukäteen mietittyjä ja haluttuja, ja 1 puhdas heräteostos ulkonäön takia. Käykö teille usein niin? Ihan varmasti, mulle ainakin. Tällä kertaa sain sen hyvin perusteltua itselleni synttäreiden varjolla, hihi. Lisäksi Emotioneissa (tai ainakin tuossa Sellon) oli jokin alennuskampanja meneillään, olisiko kaikesta saanut 20% alennusta, näin muistelisin. Joten nämähän oli käytännössä ilmaisia! Or not.


Ensimmäinen juttu oli tietysti Jeffree Starin Blood Sugar-luomiväripaletti. Heti kun tästä tuli Instagramiin sneak peek-kuvia, tiesin että tämä on pakko saada (jo ylitsevuotavaan, seriously) luomiväripalettikokoelmaan. Ihan superkaunis ja hauska ulkonäkö, ja sävyt ihania. Ja PIGMENTTISIÄ. Paletin hinta oli 62,90€ joka kieltämättä on paljon, mutta kun on pakko niin on pakko. Ja kun sun ainoat harrastukset on koirat (ja näyttelyt) sekä kosmetiikka, niin ei tuossa vielä mitään. Jeffreesta saa kukin olla mitä mieltä tahansa (ja varmasti onkin), mulla ei ole mitään periaatekysymyksiä merkin suhteen ja käytän tuotteita mielelläni. Tätä ei muuten saa Sokoksen verkkokaupasta, mutta myymälässä tätä näytti olevan muunmuassa Espoossa Sellossa ja Isossa Omenassa, Helsingin keskustan Sokoksella ja samoin ympäri Suomea muunmuassa Jyväskylässä, Lahdessa ja Oulussa muutamia mainitakseni. Tästä voit tarkistaa saatavuuden painamalla valitse myymälä-linkkiä. Ja katsokaa alta kuvia, onhan se nyt KAUNIS!







Toinen ennaltamietitty tuote oli Estee Lauderin Double Wear-meikkivoide, ja omani on sävyssä 1N0 Porcelain. En fiksuna ihmisenä tästä ottanut kuvia kun keskityin noihin kahteen esteettisesti tyydyttävämpään tuotteeseen, mutta tästä linkistä voit katsella Sokoksen sivuilta tuotteen tietoja. Verkkokaupasta ei ollut saatavilla kuin yhtä sävyä, mutta Emotioneista ja Sokosten kauneusosastoilta tätä kyllä saa. Ja varmasti myös Stockalta, Kicksista yms. Tämän ovh-hinta on 50€, ja koska tämä on sellainen pullo josta itse meikkivoidetta saa ulos vain kaatamalla sitä suoraan pullosta (tyhmin idea ikinä, mutta saapahan pumppuja myytyä) ostin myös pumpun käyttömukavuutta ajatellen. Pumpun hinta oli 7€.

Kolmas ja viimeinen ostamani juttu oli uutta Real Techniquesin limited edition-mallistoa nimeltään Brush Crush. Ulkonäkö on superkiva, glitteriä ja violettia ja harjaksissa aavistus vaaleanpunaistakin. Tästä linkistä voit katsella kaikkia Sokoksella myynnissä olevia Brush Crush-siveltimiä, mallistossa on puuterisivellin, meikkivoidesivellin (joka tämä mun ostama virallisesti on - itse käytän kyllä aurinkopuuterin ja poskipunan kanssa ennemmin), poskipunasivellin, varjostussivellin, viuhkasivellin ja yksi luomivärisuti. Puhtaasti tässä muhun vetosi ulkonäkö, mutta on Real Techniquesin siveltimet ihan käypäistä tavaraa, ei sillä. Tämän siveltimen ovh on 18,50€. Ja onhan tämä nyt kaunis, sitä ei liene käydä kenenkään kieltäminen.





Sellainen ostossaalis taas - näistä en ole vielä ehtinyt käyttämään kuin Double Wear-meikkivoidetta ja se on kyllä ihan maineensa veroinen eli huippukamaa. Kestää tosi hyvin, on kuitenkin melko kevyt iholla ja sävy on mulle nappi. Sen lisäksi että nämä on ihania meikkejä, niin nämä on myös ihania hypisteltäviä. Ja se on jo melkein puoli ruokaa se.
Onko teillä näistä kokemuksia? Tai mistä ostaisit itse itsellesi synttärilahjaksi (jos kosmetiikasta puhutaan)?

4 kommenttia:

  1. Jeffreen paletti on kyllä aika mahtavan näköinen. Vaikka tyypistä tosiaankin voi olla montaa mieltä, niin kyllä hänen palettinsa ovat aivan omassa sarjassaan, ainakin koon ja näön perusteella:) Myös RT:n siveltimet on tosi upeat:)
    Onnea vielä kerran<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos <3 joo siis tuo ulkonäkö on ihana. molemmissa (paletti ja sivellin).

      Poista
  2. Ihanat synttäriostokset! Onnea! Mä luultavasti ostaisin jonkun Atelier Colognen tuoksun tai Natasha Denonan luomiväripaletin. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis unelmoin siitä että ostaisin joskus jonkun Natasha Denonan paletin <3 mikä on sun suosikki, minkä ostaisit? kiitos!

      Poista