sunnuntai 1. heinäkuuta 2018

K-Beauty Haul osa 2 - mitä korealaista kosmetiikkaa ostin eBaysta?

Heippa, ja ihanaa sunnuntaita ja heinäkuun ensimmäistä päivää!
Tilailin tuossa joku aika sitten Beauty2Lounge-nimiseltä myyjältä kasan erilaisia korealaisia kosmetiikkatuotteita, tarkemmin sanoen ihonhoitojuttuja. Varsinaisessa värikosmetiikassa (perusmeikit) tykkään korealaisissa tuotteissa suuresti BB-voiteista (Hello Misha, my Holy Grail :D) ja olen kokeillut myös hyviä puutereita ja muutama hyvä ripsiväri on tullut myös vastaan. Käytän kuitenkin mieluiten ei-korealaisia meikkituotteita. Ihonhoito taas on ihan oma lukunsa, ja siitä seuraavaksi.



Kuten yleensä korealaislta eBay-myyjiltä tilattuna, näytteitä tulee hirmuinen määrä ja niin nytkin. Tässä oli silmänympärysvoiteita, kosteusvoiteita ja seerumeita.

Laitan tuotteiden hinnat euroissa (niinkuin eBayn ostoshistoria ne mulle näyttää) ja postikuluja näille ei tullut ollenkaan (joka sekin ihan tavallista koreasta tilattuna). Tämä paketti ei myöskään jäänyt tulliin. Sen sijaan maksoin juuri ALV:it Beauytynetkorealta tilatusta paketista, ja selostus niistäkin tuotteista tulee blogiin pikimmiten. Tuo jääkö paketti tulliin on ihan sattumasta ja tuurista kiinni.

Tilasin pari erilaista kangasnaamiota (kuva ylempänä), Aritaumin Salon Esthe Gel Cushion Sheet Maskin joka tuli kahden naamion pakkauksessa. Hinta tälle pakkaukselle oli 5,02€. Tämä ei ole vielä päässyt kokeiluun johtuen pitkästä naamiojonosta, mutta nämä ovat linjasta tyyppiä "Nourishing". Hinta ei ainakaan ollut paha.
Toinen mitä tilasin oli Maxclinicin Snow Whitening Bound-Up Hydrogel Mask, ja hintaa tälle yhdelle naamiolle oli 3,15€. Tämä naamio sisältää niasiinia (toisinsanoen B3-vitamiini) jonka pitäisi tasoittaa ihon sävyä (vähentää punaisuutta) ja kosteuttaa ja vahvistaa ihoa. Hoitavina aineina myös riisi, tyrni ja lotus.


Mizonin Cheese Repair Cream kiinnosti, koska sanotaan sisältävän 5,000mg French Cheese extract :D Ja koostumuksen pitäisi olla myös "juustomainen". No, en tiedä siitä, tuollainen hieman ilmava voide se on muttei nyt juusto tule ehkä ekana mieleen. Tämän sanotaan olevan kosteuttava ja kiinteyttävä, boostaavan monien vitamiinien avulla kollageenin tuotantoa ja auttavan myös ryppyjen kanssa (peptidit ja adenosiini). Käytän tätä yövoiteena, ja olen tykännyt kovasti ainakin näin kesäaikaan. Uskon kyllä tämän olevan aika kosteuttava talvellakin. Tämä ei jätä kasvoja ylirasvaiseksi ja imeytyy nopeasti ollen silti tarpeeksi kosteuttava yövoiteeksi eikä saa aikaan myöskään finnejä tai muita epäpuhtauksia sen enempää kuin mikään muukaan. Tässä ei ole keinotekoisia väri- tai tuoksuaineita. Hinta tälle oli 13,47€. Suosittelen suuresti!


 Etude Housen Bubble Tea Sleeping Pack tuli myös yötuotteeksi, mutta tämä kannattaa muistaa pyyhkiä/pestä aamulla pois finnien ja epäpuhtauksien estämiseksi. Tämä tuoksuu aikalailla alkoholille (ja hyvin, hyvin keinotekoiselle mansikalle) mutta ei ole kuitenkaan ollut mitenkään kuivattava tai ärsyttävä mun melko herkälle ja punoittavalle iholle. Mansikkauutteen sanotaan kosteuttavan ihoa ja ja tuovan sille kirkkautta aamuksi. Tässä on tuollaisia jänniä palleroita (mistä nimikin, bubble tea Aasiassa myydyn kuplateen mukaan) joita on tarkoitus ottaa voiteen kanssa yksi tai kaksi, ja sekoitella yhteen ja siitä kasvoille. En oikeastaan itse tajunnut tätä heti, ja käytin vaan pelkkää voidetta ja hyvin toimi sekin. Noiden palleroiden pitäisi lisätä kosteuttavuutta, joten varmaan talvella tulee käyttöä niillekin. Tässä on melko kevyt geelimäinen koostumus, joka ei imeydy kokonaan heti vaan jättää ihon pinnalle kosteutta suojaavan kalvon. Tämän käyttöä seuraavana aamuna äitini oli muuten ihan varma että olen käynyt kasvohoidossa, iho kuulemma näytti juuri siltä! Tämän hinta oli 9,24€.


Laneigen Lip Sleeping Mask sävyssä/maussa/tuoksussa Berry on ihan kulttituote, muistaakseni Ostolakossa-blogista luin tästä ensimmäisen kerran ja Virve ylisti tätä maasta taivaisiin - eikä suotta! Tämä on ihanan paksua (mutta silti kevyen tuntuista), kosteuttavaa ja hyväntuoksuista huulivoidetta, ja käytän tätä nimenmukaisesti öisin. Tulen varmasti käyttämään koko purkin ja ostamaan lisää. Lisäksi, kuinka söpö on tuo pieni spatula! Tämän hinta oli 11,97€. Tätä tilatessa kannattaa muuten olla tarkkana, eBayssa tästä myydään myös feikkiversiota kiinalaisten myyjien toimesta.


Mamonden Floral Hydro Emulsion tilasin kevyeksi päivävoiteeksi, ja se toimii hommassa erittäin hyvin. Kuten sanottu, mun iho on näin kesäaikaan (ja erityisesti tänä kesänä) ajoittain hyvinkin öljyinen ja en halua päivällä käyttää mitään kovin raskasta, meikin alla varsinkaan. Tämän sanotaan olevan kosteuttava ja tasapainottava kevyt emulsio joka kosteuttaa niin vesi- kuin öljypohjaisten ainesosien vaikutuksesta. Olematta kuitenkaan lainkaan öljyinen tai jättävän moista tunnetta jälkeensä. Imeytyy nopeasti ja ei tuoksu oikeastaan miltään, koostumus kevyen "fluidimainen". Hintaa tällä oli 12,53€.

COSRX:n Ultimate Moisturizing Honey Overnight Mask tuli tilaukseen sillä halusin kokeilla tältä merkiltä jotain. Ja tämä on aivan ihana! Kevyt, geelimäinen koostumus joka asettuu iholle hyvin ja iho on kosteutettu seuraavana aamuna. Ei todellakaan jätä mitään rasvaista tunnetta iholle jota monet yövoiteet/sleeping packit voivat tehdä. Tätä voi käyttää ohjeen mukaan yönaamiona, kosteusvoiteena tai wash-off naamiona! Sisältää 87% Propolis-uutetta ja mehiläisvahaa. Hinta: 11,61€.


Mizonin Original Skin Energy Hyaluronic Acid 100-seerumi tuntuu samalta kuin jo omistamani Evolven hyalurinihapposeerumi - levitettäessä vesimäinen, geelimäinen koostumus, kevyt ja hyvin imeytyvä. Sisältää 50% hyaluronihappoa. Toimii, mutta en huomaa eroa esim juuri tähän Evolven samanlaiseen tuotteeseen. Käytän toki pois kuitenkin. Hintaa oli 14,03€.

 Tilauksen toinen kulttituote: Etude Housen Moistfull Collagen-linjan essence eli hoitoneste. Esimerkiksi Ostolakossa-Virve hehkutti ajat sitten saman sarjan toneria. Taputtelen tätä iholle kosteussuihkeen jälkeen, voi käyttää montakin kerrosta, miten iho vain tätä vastaan ottaa. Käytän näin kesäinen yhden kerroksen, jonka jälkeen levitän joko seerumin tai suoraan vaan kosteusvoiteen päälle. Tällä 80ml pullolla oli hintaa 11,61€. Koostumus on ohut ja vesimäinen ja tässä ei mainittavaa tuoksua mielestäni ole.


Sellainen haalinta, ihania tuotteita jotka käytän erittäin mielelläni loppuun. Hinnat olivat myös mielestäni erittäin kohtuulliset ja paketti tuli noin kymmenessä päivässä lähipostiin.

Mitä suosikkituotteita teillä on korealaisesta ihonhoidosta? Vai onko ihan uusi juttu?

9 kommenttia:

  1. Mizonin hyaluronihapposeerumi on tuttu tuote itselleni ja tuosta Etude Housen essencestä olen lukenut paljon kehuja. En itse ole kovin innostunut korealaisista tuotteista enää, koska minua häiritsee silikoonien määrä niissä. Melkein kaikissa on silikoonit inci-listan kärkipäässä. Viimeksi käytin jotain yönaamiota, joka tuntui aivan liian silottavalta;) Jotain hoitonestettä voisin ehkä kokeilla.
    Misshan BB-voide on todella hyvä muistikuvani mukaan. Kävin just Cittarista ostamassa sellaisen pitkästä aikaa. Kiva, että Cittari on ottanut Misshan tuotteita myyntiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, en oo huomannut mitään varsinaista silikonisuutta noissa tuotteissa, ja kyllähän ne toimii jolloin en valita :D Misshan BB-voide on paras!

      Poista
  2. Mizonin seerumi on ihana, siitä on tullut yksi omista lemppareista. Joten pitää laittaa toi Evolve muistiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo Evolve on luonnonkosmetiikkaa, varmaan vähän kalliimpaa kyllä.

      Poista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taisit kysyä jotain ALVeista - eikös se oli se 24% verokanta.

      Poista
  4. Mulla on Mizonilta paljon kaikkea ja tuota hyalyroni seerumiakin.Tykkään tosi paljon.
    Tuota Etude House sleeping maskia mulla on black tea versiona ja ne ihmepallurat siellä purkin pohjalla on tosi vaikea rikkoa ja saada sekoittumaan ihan sormilla.Muutenkin mua piinaavat noi 100 ml kokoiset sleeping maskit,kun ei ne lopu ikinä;)
    Toi Laneige yönaamio huulille on kyllä pakko hankinta.Sorrun siihen varmaan ihan näillä näppäimillä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mizonilla on kyllä tosi hyviä tuotteita! Tuoksuuko se black tea hyvältä? mä en tosiaan oo kokeillut vielä noita palleroita mutta pitää katsoa miten niiden kanssa käy. Toi Laneige on IHANA. Sain kommentin jossa sanottiin ettei sitä sais käyttää kuin 1-2krt viikossa, mä oon kyllä käyttänyt melkein joka päivä..

      Poista
    2. Ei se black tea tuoksu voimakkaasti ,tosi mieto tuoksu mun mielestä.

      Poista