tiistai 29. tammikuuta 2019

Boxycharmin luksusversio BoxyLuxe esittelyssä! Joulukuu 2018

Moikka!

Kuten teille monille lienee kovin tuttua, niin olen monivuotinen Boxycharmin tilaaja, fani ja puolestapuhuja. Niille joille konsepti on tuttu, niin tässä pähkinänkuoressa; kyseessä on 21 dollaria kuukausittain maksava kosmetiikkaa sisältävä yllätysboksi, jonka tuotteet ovat aina täysikokoisia (tai ainakin 95% ajasta, joskus matkakokoja) ja niiden yhteisarvo 100 dollaria tai enemmän. Boksia ei saa suoraan Suomeen tilattua, joten välissä käytettävä Shipitoa tai vastaavaa paketinvälityspalvelua. Tästä linkistä pääset tutustumaan Boxycharmiin ja tästä Shipitoon.


Viime vuoden syksyllä Boxycharm lanseerasi BoxyLuxen, joka on siis ns. luksusversio normaalista, jossa tuotteita on enemmän ja niiden arvo 250 dollaria tai yli. Investointi ei siihen nähden ole mielestäni paha; normaalin Boxyn hinnan ($21) lisäksi veloitetaan $28.99 eli dollareissa Luxen hinnaksi tulee noin $50 eli euroissa hieman yli 40 euroa.

Tottakai into piukkana menin heti tilaamaan lanseerauspäivänä, mutta tilaajia oli niin paljon ettei kaikille riittänyt vaan osa meistä sai tyytyä Waitlist-statukseen. Kaikki odotuslistalla olleet kuitenkin pääsivät joulukuun Luxen tilaajiksi, ja sellainen mullekin siis saapui jokin aika sitten. Now, tämä Luxe on luonnollisesti normaalia painavampi ja koska Shipiton hinnat perustuvat painoon niin tämän shippaaminen Suomeen ei ole ihan halpaa lystiä, puhutaan useammista kympeistä. Katsoin kuitenkin että kustannus on vielä verrattain järkevä ottaen huomioon tuon tuotteiden arvolupauksen (250 tai yli) ja niinpä homma jatkuu tulevaisuudessakin. Luxe ilmestyy 3kk välein, eli 4 kertaa vuodessa. Seuraava boksi on siis maaliskuussa. Normaalin boksin tilaajat jotka eivät ole upgreidanneet Luxeen, saavat joka kuukausi normaalin boksin. Esimerkiksi joulukuun perus-Boxyssa oli joitain samoja tuotteita kuin tässä Luxessa.



Vielä tuosta postituksesta Suomeen; valitsin postitustavaksi normaalin Airmailin sijaan Fedexin koska hintaeroa ei ollut kuin muutama dollari ja lupaus oli siitä että paketti tulisi alle viikossa. No tulihan se Suomeen, mutta Fedex ja/tai tulli holdasivat sitä melkein pari viikkoa, sillä kumpikaan osapuoli ei ollut tietoinen siitä missä paketti on ja mitä sille tehdään. Otin sitten Shipitoon yhteyttä ja sieltä ilmeisesti oltiin yhteydessä Fedexiin sillä kirjaimellisesti seuraavana päivänä sain Fedexiltä viestin että pakettia ollaan toimittamassa. Paketin päällä olleesta teipistä ilmeni että paketti oli avattu tullissa, mutta mitään muita toimenpiteitä/alveja ei tullut maksettavaksi tms.



NYT käydään vihdoin asiaan, sillä boksi oli syönyt sisäänsä vaikka mitä ihanaa!
Boksissa piti olla myös sellainen matkalaturi (joka toimi kuulemma joissakin iphone- ja android-puhelimissa) mutta sitä ei säädösten mukaan saa lähettää lentopostilla, joten se otettiin Shipiton puolesta (pyynnöstäni) boksista pois. Ei sillä tavalla haitannut juurikaan koska multa löytyy langattomia latausasemia puhelimelle jo muutenkin ja tällaisella matkalaturilla ei hirveästi ole käyttöä (ja nuo langattomat latausasemat on muuten käteviä, suosittelen lämpimästi!).



Ensimmäinen juttu oli PYT-merkkinen minisuoristusrauta. Tässä on jenkkityylinen pistoke, joten adapteria täytyy käyttää mutta meiltä löytyy sellaisiakin useampia joten nou problem siinä. En juurikaan tarvitse suoristusrautaa ikinä koska hiukset ovat ihan luotisuorat, ja minkään kiharoiden tekeminen tällä pienellä raudalla voi olla turhauttavaa. Silti, ihan kivahan tämä on olla olemassa jos vaikka joskus tarvitsee (musta ei niin olisi siivoamaan tai elämään esimerkiksi Konmarin tyylillä.. :D). Mikään edullinen tämä ei ole, hinnaksi annettu $75.



Jee Luxieta kokonainen paketti! Luxien siveltimiä on tullut erinäisissä bokseissa (niin Ipsyn kuin Boxynkin mukana) ja ne ovat aina iloisia ylläreitä sillä laatua löytyy ja värihän on ihana pastellinvaaleanpunainen. Luxie on cruelty free joten siveltimet ovat synteettistä karvaa. Tässä setissä tuli 3 kasvo- ja 4 silmämeikkisivellintä/kulma+ripsiharja (+ mukana 1 huulipunasivellin). Setin arvo oli $65, olin todella iloinen tästä että se boksista löytyi.




Wander Beautyn Dusk To Dawn-paletti sisälsi 2 poskipunaksi kelpaavaa sävyä ja oikein kunnolla kultaisen highlighterin (joka lienee mun ihonsävylle aavistuksen tumma). Pigmenttiä oli ihan kivasti ja varmasti tämä pääsee noiden kahden poskipunasävyn osalta käyttöön. Ainoa mikä hieman ärsyttää on se että pannut ovat pitkiä ja kapeita - pyöreät olisi olleet parempia ja helpompia mahduttaa sivellin niihin. Ja toki näitä sävyjä voi käyttää myös silmämeikissä. Tämän paletin ovh on $26.




Violet Vossin HG-paletti oli oikeastaan pääsyy siihen että olin niin innoissani tästä boksista. Olen meinannut monesti muutenkin tilata Beautybaysta VV:n paletteja mutta nytpä tämän sitten tupsahti ihan tilaamattakin. Sävyt on ihania ja mukava sekoitus mattaa ja shimmeriä. Laatu priimaa. What's not to like, really. Paletin ovh $45, mikä on tällaisesta isosta paletista mielestäni ihan sopuhinta.


Elemis ei ole oikeastaan kovin tuttu; muutamia tuotteita olen kokeillut mutta sen suurempia muistijälkiä ei ole jäänyt. Tämä täysikokoinen Pro-Collagen Marine Cream lupailee auttaa ryppyihin ja juonteisiin ja kosteuttaa ja napakoittaa ihoa. En siitä tiedä kun itse olen pääasiassa aina vaan kosteuttavien perässä (ja toki kosteutettu ja napakka iho auttaa ryppyjen vähentämisessä) ja tätähän on tietysti kokeiltava, ihan jo senkin takia että tämän 30ml purkin hinta on 89 DOLLARIA. Okei samaa tasoahan se on kuin vaikka Drunk Elephant mutta silti.


Tarten Glitter Lip Paint sävyssä Flaming Hot paljastui boksista seuraavana. Tämä tummanpinkki glitteripläjäys ei nyt mitään jokapäiväistä käyttöä todellakaan näe mutta joskus ja jouluna varmasti kyllä. Tämän hinta on $20. Tarten huuli- ja muutkin tuotteet on hyviä joten niin varmasti tämäkin. Tuoksuukin hyvältä.


Spongellen Body Wash Infused Buffer, eli suomeksi sieni johon on imeytetty pesuainetta jo valmiiksi. En oikein ikinä käytä sientä muutenkaan suihkussa kropan pesemiseen (pesukukkasta joskus) joten tämä häipyi arvontapinoon eli jollain teillä on kohta mahdollisuus tätä kokeilla ja muodostaa oma mielipiteenne. Blogi nimittäin täyttää kohta kaksi vuotta ja sehän tarkoittaa tietysti synttäriarvontaa! Tämän söpöön vaaleanpunaiseen pakkaukseen pakatun, hyvältä tuoksuvan tähtisienen hinta on $20 joka kuulostaa jokseenkin paljolta vaikka toki käyttökertoja pitäisi olla enemmän kuin pari-kolme.


LORACin kaksipäinen (toisessa päässä primer, toisessa varsinainen ripsiväri) ripsiväri oli tosi mieluinen juttu, ja testailun perusteella myös todella hyvä tuote. Tässä siis tuo sininen (sekin jännä, yleensä primer on valkoista, joskus mustaa) pääty on se itse primer joka tuo ripsiin tuuheutta ja pituutta, ja toisen pään mustalla sitten värjätään ripset mustiksi ja tuodaan vielä vähän ylimääräistä pituutta ja tuuheutta. Mitään hämähäkkiripsiä tällä ei kuitenkaan saa, no worries. Tai saa varmaan jos oikein kerrostaa, mutta ain't nobody doing that. Toivottavasti. Tämän ovh on $24.


Crimes of Beautyn söpö meikkipussi jossa bad-ass teksti. Jo ihan sen takia otan tämän työlaukkuun asustamaan. Onpa mulla myös töissä musta kahvimuki jossa lukee isolla MASTER OF DEATH (HP-aiheista, tottakai) ja toivon aina että joku asiakas kiinnittää siihen huomiota. HIHI. Anywhoo, tässä piti tulla mukana se aiemmin mainittu matkalaturi (tai siis se joka pistetään vaan kiinni puhelimeen ja jota pitää itsessään ladata ennen käyttöä) mutta sitä ei saanut tänne lähettää joten se laitettiin Shipiton toimesta roskiin (tai toivottavasti joku työntekijä otti sen käyttöön, aina parempi). Laturi+pussi-yhdistelmän hinnaksi ilmoitettiin 22 dollaria.


Huh, sellainen pläjäys tuotteita! Toivottavasti jaksoitte lukea tänne asti. Boksin ehdottomasti suosikkijutut oli tuo Loracin ripsari, Vossin paletti ja Luxien sivellinsetti. Sensijaan tuon Spongellen olisin voinut jättää suosiolla pois, ja miksei Tartenkin sävy olisi voinut olla joku hieman arkisempi.

Jos en ihan hutiin laskenut niin tuotteiden yhteenlaskettu arvo hipoo 400 dollaria (tarkemmin sanottuna 385 muistaakseni) joten ohhoh. Tilaan jatkossakin, se on selvää, vaikka postitus Shipitolta Suomeen kallista onkin. Seuraava BoxyLuxe on odotettavissa maaliskuussa, can't wait! Tällä hetkellä odottelen tammikuun Ipsya ja Boxya saapuvaksi, ja niiden pitäisikin tulla kohtapuoliin jos Posti ei lisää omia sekoilujaan soppaan mukaan.

Seuraavat postaukset sisältänevät uusia hankintoja sekä loppuneita tuotteita pitkästä aikaa. Stay tuned siis, kuten sanonta kuuluu!

5 kommenttia:

  1. Pakko kommentoida tuohon Luxen hintaan, että siinähän veloitetaan se kuukausiboksin normi hinta eli 21$ + tuo luxen hinta eli 28$. Koko homma siis silti 50$ eli halpa tuohon kokonaisarvoon laskettuna :) Minusta tuo pesusieno oli tosi huono. Testailin sitä ja se kuivatti ihoa inhottavasti. Tuoksu toki oli hyvä :) Lempparit itselläkin VV paletti ja Luxien siveltimet <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, oot ihan oikeassa! Katoin vielä tilitapahtumista eilen ja en muka huomannu. Pitääkin korjata asap. Mutta ei oo silti huono hinta lainkaan. Euroina olisko ollu 44€. Kiitos kun huomasit!

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista